Saddam Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Witam. Po rozmowie z duchem wychodzę na Jantar, muszę przeszukać 3 zwłoki uzombifikowanego martwego stalkera, z opisu zadania dużo mi to nie mówi, przeszukałem cały kompleks, ale nie wiem o co chodzi dokładniej. Wie ktoś jak rozwiązać to zadanie ? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Pobieralnia została poprawiona nie powinno być już problemów z pobraniem spolszczenia... Jest jakiś kłopot - pobiera mi się jedynie 4,4Mb i finito :/ Oczywiście plik nie bangla.. --- Edit - pierdoła ze mnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Saddam tu masz poradnik http://www.stalkerte...dpost__p__22339 A tak ogólnie to przeszukujesz zwłoki zombie aż znajdziesz te trzy właściwe , potem wracasz do Ducha Oloo to archiwum 7z ma 4.43 mb a po rozpakowaniu 18.1 mb Do rozpakowania użyj 7z lub nowszego winrara.Lub masz problem z dymi DNS-ami co jest opisane na pierwszej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Ok zadanie wykonane, dzięki wielkie za pomoc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 27 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Saddam tu masz poradnik http://www.stalkerte...dpost__p__22339 A tak ogólnie to przeszukujesz zwłoki zombie aż znajdziesz te trzy właściwe , potem wracasz do Ducha Oloo to archiwum 7z ma 4.43 mb a po rozpakowaniu 18.1 mb Do rozpakowania użyj 7z lub nowszego winrara.Lub masz problem z dymi DNS-ami co jest opisane na pierwszej stronie 7zip mi się chyba skończył. Zaraz zassam nową wersję i zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Mój winrar nie widział tego, jako spakowanego pliku. 7zip zaś poradził sobie bez kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaurus Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Привет, братья-славяне! Плохо понимаю по-польски, но вижу - играете, и - я рад, что мой мод вас чем-то увлек. Всем - товарищеский привет zaurus Tłumaczenie na język polski: Witam, braci Słowianie! Nie rozumiem języka polskiego, ale widzę, - gracie, i - Cieszę się, że mój mod Was zainteresował . Wszystkim - przyjacielskie powitanie zaurus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Привет, братья-славяне! Плохо понимаю по-польски, но вижу - играете, и - я рад, что мой мод вас чем-то увлек. Всем - товарищеский привет zaurus И мы рады приветствовать Вас на нашем сайте:) Ты очень хороший способ и я надеюсь, что она расширила свою волю. Жаль, что я не слишком хорошо знаю русский язык: D Smox, с которым вы говорили по электронной почте болен и не возвращаются быстро Tłumaczenie na język polski: I my cieszymy się że odwiedziłeś naszą stronę :) Zrobiłeś dobrego moda i mam nadzieję że będziesz go rozbudowywał. Przykro mi, nie znam zbyt dobrze języka rosyjskiego. Smox, z którymi rozmawiałeś za pośrednictwem e-mail jest chory i nie pojawi się szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaurus Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Дай Бог ему здороья! Tłumaczenie na język polski: Niech Bóg da mu zdrowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 WOW, Zaurus się zalogował na stronie :D Szkoda, że nie mówi po polsku, przekażcie mu ode mnie pozdrowienia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaurus Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Да, я не говорю по-польски. Разве это - проблема. Или - может я что-то не догнал? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Zaurus... Loney Mercenary посылает приветствие Tłumaczenie na język polski: Zaurus... Loney Mercenary wysyła pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Dlaczego Gość jeszcze Vipa nie ma? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maur Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Oчень интересный мод, я надеюсь, что это не конец ;] Tłumaczenie na język polski: Bardzo ciekawy mod, mam nadzieję, że to nie koniec;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Jak piszecie po rosyjsku to proszę na dole tłumaczenie :) Zaurus ваши записи переведена на польский язык. Я надеюсь, вы не имеете ничего против, но многие люди не понимают вашего языка. В этом и я пишу это от Google Translator. Спасибо также за хорошие моды Zaurus posty przetłumaczone na język polski. Mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko, ale wiele osób nie rozumie Twojego języka. W tym Ja i piszę to z Google Translator. Dziękuję również z dobrego moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Здравствуйте. Я являюсь одним из администраторов этого сайта. Благодарим Вас за модой. Я очень рад. Я надеюсь, что вы будете с нами. Polish. Witam. Jestem jednym z administratorów tej strony. Dziękujemy za modą. Jestem bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że będziesz z nami. English :D Hello. I am one of the administrators of this site. Thank you for fashion. I am very pleased. I hope that you will be with us. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaurus Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Приветствую вас, братья! Рад, что язык не будет препятствием, рад, что мы вместе! Делаю следующий мод из задуманной трилогии, работа идет тяжело, но, думаю, скоро (дней через 50-57) закончу. Спасибо Администрации сайта, И ПУСТЬ ВЫЗДОРАВЛИВАЕТ НАШ КАМРАД ЯРЕК адрес мой написан на двери к Сидорычу и на дверях в бункере ученых на Янтаре. номер телефона +7 -(код к первой двери в лаб-ю х18)(код к второй двери в лаб-ю х18) Пишите, братья! Мне очень нужна поддержка! zaurus Tłumaczenie na język polski... Witajcie Bracia ! Cieszę się z tego że język nie będzie dzielącą przepaścią... cieszę się ,że jesteśmy razem ! Robię następny mod do trylogii, robota idzie ciężko. ale myślę że za jakieś 50-57 dni zakończę prace. Dziękuję Administracji forum Szybkiego powrotu do zdrowia dla naszego kolegi Smox Mój adres jest napisany na drzwiach do Sidorowicza i na drzwiach do bunkra uczonych na Jantarze numer telefonu +7 - (kod do pierwszych drzwi w X-18) (kod do drzwi do drugich dzrwi w X-18) Piszcie bracia ! Bardzo potrzebne mi wsparcie..! Zaurus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Pozwoliłem sobie przetłumaczyć post Zaurusa...sprytnie ukrył w modzie swój adres mailowy, oraz nr telefonu..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaurus Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Автор владеет английским языком, почти в достатке, и автор знает как пишется слово Апокалипсис на английском, слово чести. Просто название не имеет ничего общего с книгой Откровенье Иоанна Богослова. Просто - название группировки нехороших парней. Автор, так же владеет венгерским, но очень плохо. Автор хотел бы изучить польский, у меня была девушка, полька, в совершенстве говорящая по-русски, а я, к своему стыду и сожалению, выучил только несколько фраз. Братья, где можно скачать реальный самоучитель польского языка? Скачал два - ни на одной оси, что есть в моем компе, не идут. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Autor włada językiem angielskim w stopniu dostatecznym i autor wie jak pisze się słowo Apokalipsis po angielsku,słowo honoru.Po prostu ta nazwa nie ma nic wspólnego z Księgą Objawienia.To tylko nazwa ugrupowania niedobrych ludzi. Autor włada też językiem węgierskim ale bardzo słabo Autor chciałby się nauczyć języka polskiego,miałem kiedyś dziewczynę polkę,doskonale mówiła po rosyjsku, a ja wstyd i żal nauczyłem się tylko kilku zdań. Bracie gdzie można znaleść samouczek języka polskiego? znalazłem dwa niestety ani jednego nie można uruchomić na moim komputerze. Что касается программы выучить польский язык Я думаю, что вы должны искать такие голосования в России.Это шифрование мешает вам запустить программу на русской компьютере.Я также каждый русский текст первый декодировать Jeśli chodzi o programy do nauki języka polskiego myślę że musisz szukać takich wydanych w Rosji.To sprawa kodowania języka rosyjskiego.Dlatego inne programy nie chodzą na twoim komputerze.Ja też każdy rosyjski tekst muszę najpierw odkodować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 Автор владеет английским языком, почти в достатке, и автор знает как пишется слово Апокалипсис на английском, слово чести. Просто название не имеет ничего общего с книгой Откровенье Иоанна Богослова. Просто - название группировки нехороших парней. Автор, так же владеет венгерским, но очень плохо. Автор хотел бы изучить польский, у меня была девушка, полька, в совершенстве говорящая по-русски, а я, к своему стыду и сожалению, выучил только несколько фраз. Братья, где можно скачать реальный самоучитель польского языка? Скачал два - ни на одной оси, что есть в моем компе, не идут. Дорогой друг! Спасибо вам большое за вашу работу. Мы надеемся, что следующая часть будет скоро. Мы будем ждать с нетерпением. Как вы можете видеть, наш сайт является местом для всех строителей модов Сталкер. Мы надеемся, что в ближайшем будущем здесь все будут знакомиться с новыми и старыми авторами. Мы желаем вам успехов в вашей работе и учебе польского языка :) trurl3 со всем экипажем Drogi przyjacielu. Dziekujemy ci bardzo za twoją pracę. Mamy nadzieję, żę kolejne części wyjdą niedługo. Będziemy czekac z niecierpliwością. Jak sam widzisz, na naszej stronie jest miejsce dla każdego twórcy modów stalker. Mamy nadzieję, żę w niedalekiej przyszłośći tutaj będą spotykać sie nowi i starzy autorzy. Życzymy ci sukcesów w dalszej pracy i w nauce języka polskiego :) trurl3 z całą załogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaurus Opublikowano 31 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Спасибо за хорошие пожелания. Остаюсь, глубоко уважающий вас Вячеслав. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Jak ściągam to spolszczenie, to wychodzi mi, że jest w jakimś dziwnym niezidentyfikowanym formacie. To normalne? Jeżeli tak to za pomocą czego to otworzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Spytaj portalsa po jaką cholerę to przepakowywał :@ Archiwum powinno być w 7zip , więc potrzebny jest 7zip lub nowszy winrar,ale jak Kpuc pisał wcześniej może być że zgubiło ci się rozszerzenie.Wtedy w windzie musisz sobie włączyć pokaż rozszerzenia znanych plików i po kropce dopisać 7z Gdyby coś nie grało daj mi znać na PW dam ci linka do archiwum winrara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lonely Mercenary Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dzięki, trzeba było dopisać 7z i wszystko jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi