czernobyl10 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Fotki zachęcające do zagrania w moda. Dynamicznego nie będe używał bo komputer nie jest pierwszej młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burbon Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dziękuję za informację. Jednak na pewno zagram. Czuję, że gra zajmie mi duużo czasu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Witam. Ponieważ moja znajomość rosyjskiego jest mizerna to może ktoś z tłumaczy rzuciłby okiem na wypowiedź twórcy LWR bo wygląda na to że pojawienie się dopełnienia jest zagrożone lub wręcz niemożliwe. http://www.amk-team.ru/forum/index.php?showtopic=10697&st=160. Mam nadzieję że się bardzo grubo mylę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 No niestety muszę potwierdzić informacje .... Z wielkim smutkiem, bo dopełnienie do LWR miałem w planach polonizacyjnych. Szkoda, bo mod ma bardzo duży niewykorzystany potencjał - nowe lokacje, nowe postacie, które mogłyby jakies kwesty dawać. Trudno się mówi. Taka jest decyzja autora moda i trzeba ją uszanować. I czekać na coś, co będzie nie tylko "zbiorem usprawnień" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 A tak z ciekawości jak moda ma potencjał to nie można by go samemu zrobić? Tzn. dodać kwesty itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Kurcze, strasznie żałuję że nie będzie dalszych prac nad dopełnieniem. Przecież ten mod jest świetny, wystarczyłoby aby w lokacjach dać więcej postaci które dawałyby kwesty i już, nic więcej nie oczekuję. Może faktycznie to nie jest głupi pomysł aby ktoś zajął się tym dopełnieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam. Faktycznie , wielka szkoda . Ten mod jest nie tylko świetny ale także bardzo stabilny. Gram w niego już kilka dni i jeszcze mi się nie zdarzył wylot spowodowany błędami w modzie. Gdyby kiedyś ktoś podjął trud stworzenia dopełnienia do LWR to chętnie służę pomocą , chociaż tylko w zakresie testowania bo moder to ze mnie żaden. Na pewno będę się starał obserwować rosyjskie fora może nastąpi jakaś nieoczekiwana a miła zmiana decyzji. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radrif Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Chciałbym pobrać spolszczenie ale nie mogę bo pobieralnia ma "problemy techniczne" a granie po rusku doprowadza mnie do szału... Ile trzeba będzie jeszcze czekać? ; / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Mam pytanie jak postępy z tłumaczeniem tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Mod jest przetłumaczony już dawno , natomiast gdzie teraz ta polonizacja się znajduje to ci nie powiem ...:( bo sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Mam pytanko czy będzie spolszczenie do tego moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Już jest, tylko trzeba poczekać na dokończenie zmian na stronie i uruchomienie pobieralni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam. Przeglądając wczoraj forum AMK dotyczące Lost World Requital natchnąłem się na wypowiedź jego twórcy Irbisa o wznowieniu prac nad dopełnieniem. Z tego co zrozumiałem to niestety uległa ograniczeniu do 10 liczba nowych kwestów. Ożywiło to dyskusję na temat tego dodatku. A ja jak zwykle mam prośbę do kolegów tłumaczy o przejrzenie tych wypowiedzi i weryfikację tych informacji. Poniżej link do forum AMK z tym modem. http://www.amk-team.ru/forum/index.php?showtopic=10697&st=180 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Дополнение снова в разработке, причем выход весьма скоро, много изменений и корректировок. К ним относятся: 1 Модифицированы метки на пда. Добавлена поддержка русского языка, смены шрифта и добавления символов. 2 Возвращены основные связки оригинального сюжета, миссия на зачистку атп, и добавлены новые сцены с доктором и другими стандартными персонажами. Квестов новых к сожалению будет не 50 как ожидалось а всего 10, но они будут по возможности максимально интересны к прохождению и награде. 3 Переписаны выброс, динамические новости (тексты уже порядком всем надоели), сон, респавн на новых локациях и другие схемы 4 На локациях расставлены костры, тайники, двери. 5 Корректируется логика нпс. 6 Доведен до своего эталона оружейный и экипировочный состав мода. 7 Добавлено изменение визуала в зависимости от степени апгрейда костюма. 8 Вплотную ведется работа над чисткой мода от ненужных ресурсов, похудение составляет 260 мв в отличие от ЛВР 6.7. 9 Большая замена звуков окружения и фона. Подробнее при конкретных вопросах. Принимаются конструктивные пожелания, и конечно напоминания о багах) Tak, z tego tekstu można taki wniosek wyciągnąć...prace zostały wznowione i będzie nie 50 jak planowano, a tylko 10 nowych kwestów. Będą one w miarę możliwości maksymalnie interesujące w przechodzeniu, dostaniemy cenne nagrody za ich zaliczenie. Dobre i to choć żal, że przepadła duża praca bo mod miał duży potencjał na przyszłość. Może znajdzie się jakiś moder, który wypełni kwestami i ludźmi te puste lokacje. Te 50 zadań było bardzo optymalnym rozwiązaniem dla tak dużego obszaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Jak tylko wyjdzie to dopełnienie do LWR, to dajcie mi znać. Zabiorę się za nie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Jak w temacie gdzie szuka? opisu ekwipunku Kreta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Nie bardzo rozumiem o jaki opis ci chodzi. Z Kretem jest zwi?zane zadanie na odnalezienie jego PDA. Jak je znajdziesz to wracasz do obozu stalkerów i oddajesz zleceniodawcy. On proponuje ci wypraw? do jaskini po plecak Kreta. Gdzie go znale?? masz w poradniku. Po wszystkim znowu rozmawiasz ze stalkerem ( nie pami?tam jak si? nazywa? ) i po rozbrojeniu zabezpieczenia dzielicie zawarto??. Nie ma ?adnego opisu ca?o?ci ekwipunku.Po prostu w kolejnych liniach dialogu zgadzasz si? albo nie. Jedyne co warte jest uwagi to zestaw remontowy, i o niego warto si? upomnie?. No chyba ?e rzeczony stalker ci zgin?? w pieczarze. Wtedy wczytuj wcze?niejszy zapis.Sam plecaka nie otworzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Chodzi mi o moment gdy po wej?ciu do zony znajdujemy cia?o Kreta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 No to po prostu robisz we? wszystko i ju?. Jak rozumiem nie wy?wietla ci si? opis przedmiotów ? Spotka?em si? z czym? takim, pomaga?a zmiana rozdzielczo?ci ekranu, ewentualnie o?wietlenia. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale jest.Spróbuj zmieni? rozdzia?k? na ni?sz?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Dzi?ki za odpowied? chc? dopisa? par? fantów co by sobie lekko u?atwi? gr?. Troszk? u?atwienia nikomu nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Hmm ... Wyczuwam troch? sarkazmu. Sorry, nic mi do tego co sobie wsadzasz do swojej gry. Wkurzy?em si? raczej ?e niejasno ( przynajmniej dla mnie) piszesz z czym masz problem. A ja si? produkuj? Gdzie si? dopisuje przedmioty do ekwipunku nie wiem i nie sprawdz? bo LWR ju? dawno z dysku znikn??o. Z drugiej strony wiem, ?e po zrobieniu questa na przyniesienie walizki z wioski dla Liczykrupy dostaniesz tyle kasy,?e kupisz sobie co b?dziesz chcia?.Wi?c mo?e skórka nie warta wyprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Temat do zamkni?cia znalaz?em sposób jak do?o?y? fanty na starcie,oto dowód: http://imageshack.us/photo/my-images/683/ssandrzej092911091122pr.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Po przejściu na Jupiter dochodzimy tam gdzie w Zewie była zbrojownia wchodzimy do podziemi znajdujemy tam broń: Budynek do którego musimy wejść http://imageshack.us/photo/my-images/819/ssandrzej100111132836ju.jpg/ Dwie ppszki spas12 amunicja do p90 http://imageshack.us/photo/my-images/820/ssandrzej100111132904ju.jpg/ L85 i amunicja przeciw pancerna 5,45x39 mm http://imageshack.us/photo/my-images/7/ssandrzej100111132908ju.jpg/ 2x AK 74 http://imageshack.us/photo/my-images/847/ssandrzej100111132916ju.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sedoro Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Kilka ssów z gry: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ja zapytam, czy mod jest spójny logicznie? Chodzi mi o to, czy fabuła prowadzi do zakończenia i czy te wszystkie nowe lokacje są zagospodarowane i pchają fabułę do przodu? Z tego co czytałem, mod jest niedokończony i chyba należy przypuszczać, że zrobili mapki i dopiero dopracowują (mam nadzieję że z efektem) fabułę. Po przeglądnięciu screenów mod wygląda więcej niż zachęcająco, czy jest wśród Was na forum osoba która go ukończyła? Może napisze więcej o wrażeniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi