Attilan02 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @Sierioża właśnie fabuła mnie tam zaprowadziła. Zdobyłem 5 notek Michaiła i 2 Griegorija, otrzymałem łom od tego ostatniego i jak pisałem wcześniej otworzyłem tą teczkę lecz tam był wyłącznie klucz do sejfu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @Attilan02 Poczytaj temat to dowiesz się, że jest tylko jeden klucz, który pasuje do dwóch zamków - zarówno do gabinetu, jak i do sejfu. Otworzysz jeden, to tracisz dostęp do drugiego. Rozwiązaniem jest... Spoiler wyrzucenie czegoś na ziemię przed wejściem do gabinetu, F5 i teleportacja do środka, załatwienie spraw w gabinecie i powrót również teleportacją. A potem możesz otworzyć sejf z klucza. W przeciwnym wypadku nie da się zjeść ciastka i mieć ciastka. Rozwiązanie głupie i niesprawiedliwe (bo mod nie informuje, że trzeba dokonać wyboru), ale tak bywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attilan02 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @Sierioża Hmyy... rozwiązanie typowe dla tego moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Kondotier ty nie czytasz moich wieści - gram ponownie bo już zaliczyłem kulę ale teraz testuję "wynalazki" i szukam tego czego za 1 razem nie znalazłem/przeoczyłem, bawię się. Sens w tym czy ktoś grający na plikach językowych Polskich może skorzystać z tych zapisów!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAC Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Panowie... Szybkie pytanko... Jak uwalić dzika na Obrzeżach? To bydle po 10 rpg jest umierające u mnie ale umrzeć nie chce. Coś przeoczyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Biegnij za nim. @DAC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @DAC ubiłeś Kontrolera na Kordonie nożem? Jeśli tak, to masz osiągnięcie. Z nim potrzebujesz raptem kilku machnięć i bydlę leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jak w/w kula ślepa - nóż bohater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 U mnie po jakimś czasie się zatrzymał i pokroiłem dziczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAC Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Biegnę... Wyrywa na cyce 3-4 rpg, ucieka za remizę, tam dostaje kolejną porcję piguł + ewentualnie setkę śrutu w dupę przyprawioną paroma granatami i dalej bydle umiera ale umrzeć nie może. Kontrolera uwaliłem konwencjonalnie, śrutem, jeszcze zanim dostałem zadanie pozbycia się go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 DAC - jak w wojsku - manewr i odskok - dziabnij go kordzikiem i odskocz aż do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @DAC No to zacznij grać najlepiej od początku... Ten mod wymaga: 1. Cierpliwości; 2. Przewidywania co najmniej kilku kroków do przodu; Jeśli grasz w ten sposób, że "hurrrraaaa" i do przodu, to stracisz kupę zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Spróbuj pozabijać zwykłe dziki które kręcą się nieopodal miejsca, do którego uciekł ten duży dzik i po tym spróbować go ubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stieczkin Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @Sierioża Nie no spokojnie, skrót myślowy. Robiłem tak jak chciał instalator. Nie nadpisywałem głównego folderu Cienia Czarnobyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @DAC - tam gdzie spotykasz tego olbrzymiego dzika jest anomalia. Dzika trzeba zabić gdzieś w rejonie spotkania, bo jak za daleko ucieknie, to zadanie ma sygnalizację zawalonego. I może dlatego nie chce wykitować. Piszę o anomalii, bo jak z nim zatańczysz w kółko ganiane, to wlezie parę razy w tę anomalię, osłabnie i nożyk mu pomoże. Ale to też zależy od noża jaki masz. Noże są do różnych zadań. Poczytaj w ich opisach. Na dzika to najlepszy myśliwski. I co najlepsze, ten niedoceniany samopał, ze wzmocnioną amunicją robi cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAC Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @kondotier Dzięki, kaban w kociołku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @DAC - masz rozszczepiacz artefaktów? Radzę zapoznać się z grupą ogniową. Najpierw poczytaj co robi, a następnie jak Ci trafi się jakieś stado psów lub tuszkanów, wypróbuj działanie. Jak będziesz tłukł psy i koty koło tego bajorka, a szczególnie jak koty na Ciebie napuści dziewczyna, to wybij co do jednego i każdego sprawdź. Warto. Filmik, gdzie szukać broni na Obrzeżach widziałeś, czy wolisz sam szukać? No i szybko użyj maski zajączka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAC Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Maskę mam, używam, Wintorezy z remizy też mam, reszty gratów będę szukał potem (póki co Sajgą szczyściłem całą lokację)... Koty zatłukłem też konwencjonalnie, ale to coś co one zostawiają powoduje u mnie crash, więc odpuściłem... Teraz mam zagwozdkę z sejfem (a poprzednio grając jakoś go otworzyłem) na dachu remizy i co zrobić z nadajnikiem radiowym, ale spróbuję sam rozgryźć. O kabana pytałem, bo już mnie frustrował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 11 minut temu, DAC napisał: Koty zatłukłem też konwencjonalnie, ale to coś co one zostawiają powoduje u mnie crash Mówisz o tych na Obrzeżach? A z jakim logiem Cię wywala? Bo to jakiś nowy błąd, którego nikt wcześniej nie zgłaszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @DAC - kot ma w sobie artefakt, więc nic dziać się nie może. Jak chcesz, zajrzyj do spoilera. Spoiler Takie rzeczy. 1. W wiosce przemytników wyskocz na ten zrujnowany murowany budynek Szukaj skrzynki. 2. Za piwnicą Mojsze i tymi ruinami ze spalaczem jest pieniek, zajrzyj. Koło szopy z boku są położone szczapy drewna. Zajrzyj międzu nie i ścianę. 4. Pierwsz piwnica obok studni. Przy wejściu tabliczka, najedź celownikiem i daj Użyj. Spróbuj wejść. Nie da się, to pytaj Kabana dlaczego. 5. W remizie szukaj wdzianka maskującego. Screen parę postów wyżej. 6. Moneta do skarbonki szkieletu, przy grze dla przemytników jest w koszu na śmieci przy wejściu do sztabu. Sejf na dachu otwierasz jak grasz dla wojska. Teraz grasz dla przemytników i sejf jest dekoracją. Z szabrownikami będziesz wchodził do piwnicy i do bazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attilan02 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 20 minut temu, DAC napisał: Maskę mam, używam, Wintorezy z remizy też mam, reszty gratów będę szukał potem (póki co Sajgą szczyściłem całą lokację)... Koty zatłukłem też konwencjonalnie, ale to coś co one zostawiają powoduje u mnie crash, więc odpuściłem... Teraz mam zagwozdkę z sejfem (a poprzednio grając jakoś go otworzyłem) na dachu remizy i co zrobić z nadajnikiem radiowym, ale spróbuję sam rozgryźć. O kabana pytałem, bo już mnie frustrował... Również mam/miałem coś takiego z kotami oraz z połamańcem który posiadał artefakt Ulik, nic poza Ulikiem nie mogłem z niego wyciągnąć bo crashowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @Attilan02 - nie myl lokacji. Tu mowa o Obrzeżach, a Ulik jest dopiero w DM. I Ulika dostajesz, a nie zabierasz. Połamaniec chce lekarstwo, wiec prze laptopa wzywasz uczonych i dialogiem kupujesz lekarstwo. Odnosisz lekarstwo i masz Ulika. Art bardzo przydatny, nosisz tylko w plecaku, a te anomalie jak przy zielonej kuli na Wysypisku, nie wyrzucą Ci artów z plecaka. Nie mylić z taką śnieżąca anomalią, która wyrzuca wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAC Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Jak próbuję wziąć tą "sierść" od zatłuczonego kota to mam wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attilan02 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 1 minutę temu, kondotier napisał: @Attilan02 - nie myl lokacji. Tu mowa o Obrzeżach, a Ulik jest dopiero w DM. I Ulika dostajesz, a nie zabierasz. Połamaniec chce lekarstwo, wiec prze laptopa wzywasz uczonych i dialogiem kupujesz lekarstwo. Odnosisz lekarstwo i masz Ulika. Art bardzo przydatny, nosisz tylko w plecaku, a te anomalie jak przy zielonej kuli na Wysypisku, nie wyrzucą Ci artów z plecaka. Nie mylić z taką śnieżąca anomalią, która wyrzuca wszystko. A więc tak trzeba było załatwić te lekarstwo, a ja myślałem, że samemu należy się pofatygować nad Jantar i dopiero tam dostanie się te lekarstwo, przez co trochę pobiegałem sobie w kółko, mniejsza z tym... Niemniej ja zabiłem tego połamańca i z jego ciała można wyciągnąć Ulik i kilka "zwykłych" artów i właśnie próba ich wyciągnięcia powoduje crash taki sam jak próba wyjęcia artefaktu z jednego z kotów na Obrzeżach po akcji z dziewczyną co lubi mózgi. Załączyłbym logi tylko mam ich około 10 i nie jestem pewien które to te konkretne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi