kondotier Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 @vidkunsen Za babami to sobie sam lataj. Od Siesy się odczep, bo ci braciszek da po zębach. Tyle tylko, że jak będziesz grał w Prypeci szturm na Jubileuszowy, postaraj się aby przeżyła. Trzeba ją dosłownie chronić własną piersią, gierojkę. Nie powiem Ci nic o córce mechanika, bobym zepsuł grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Czyli kobieta w stylu "wpieriod za familiu i rodinu". Teleporter - złapałem się na tym, że nie ma go tam gdzie być powinien, w końcu doczytałem, że 3 godziny się ładuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 "Sliedopyt" - to osiągnięcie dostałem jak zaliczyłem 3 "lampy Aladyna" dla Botana - namiar od bezrozumnego Maksa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Skończyłem, zabiłem dziada na dachu. Mam mieszane uczucia co do fabuły, jakbym oglądał kolejny odcinek Dynastii. Możliwe, że w 4 części Siesa i ta druga od Pawła okażą się siostrami a oni będą "Koziorodcami" czy jakoś tak , Kława to ciotka, Botan to wuj a Sidor to Stryjek (nawet nie chcę zgadywać o resztę rodziny). Mod dobry, polecam. p.s. na pożegnanie fotka z głowy Uljanowa, dzięki jego ręce zawsze w Rosji wiem w którym kierunku mam się udać gdy chcę do domu Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez vidkunsen 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 @vidkunsen - Jak możesz dziadem nazywać rodzonego Ojca? Bezlitosnego naukowca, własne dziecko wykorzystującego w pseudonaukowych eksperymentach, ale ojca. Przyszłą szwagierkę uratowałeś? To źle, że imienia dziewczyny w której się kochasz, nie pamiętasz. A za ukończenie moda . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 A tam zaraz kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 21 minut temu, kondotier napisał: @vidkunsen - Jak możesz dziadem nazywać rodzonego Ojca? Bezlitosnego naukowca, własne dziecko wykorzystującego w pseudonaukowych eksperymentach, ale ojca. Kurcze, czyli przeoczyłem epokowe odkrycie . Wirtualne zapłodnienie jest jednak możliwe . Nobel przeszedł mi koło nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 @Chlebczarow - Nie trafiłeś. Urodziły się bliźniaki, jeden słabszy. To na nim tatuś robił "wzmacniające" eksperymenty, aż wyhodował GG moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dzięki @kondotierze, czyli nie wszystko jeszcze stracone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 @Chlebczarow O wirtualnym zapłodnieniu nie słyszałem, ale o na odległość, TAK. Musi być spełniony tylko jeden, jedyny warunek. Ta odległość, nie może przekraczać długości. Spełniasz go? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 @kondotierze ale za cuś takiego Nobla nie dostanę. Temat "dogłębnie" zbadany i rozpracowany . Co do pytania, to... nie wiem . Już dawno się w lustrze nie przeglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Za spoilery fabularne i to z końca fabuły należy się karny k**** Niepotrzebnie zerknąłem w posty. Ale moda i tak przejde. W dodatku chyba od tej części trylogię zaczne Poprzednie mnie zdeczka odrzucały po pewnym czasie, a szczególnie ta sieczka w 2 części moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Denerwujące dla mnie było brak: plecaka/ów własnych, śpiwora - spisz tam gdzie są wyznaczone miejsca, ja po pijaku się tak nie rozwlekam jak oni tu dialogi mają, gadane mieli jak po czaju i ten klimat "mrocznych tajemnic" niczym rozmowa z kobietą - ... domyśl się. Posiłkowałem się Cinemanem, pomaga ale czasem i on nie dawał rady, sporo nowych atrakcji i mój ulubiony złom via Złota Kula - wieżyczka strzelecka z PKM-em. Jak dorwałem Gorgonę to już poszło z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 @vidkunsen szybko ci poszedł ten free play, a jest tam sporo biegania tam i z powrotem (teleporty wyłączone). Teraz dopiero wybieram się do Prypeci, ale ostatnio mniej czasu było na Czas Sojuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 @tom3kb Jest takie powiedzenie, że zbytnia ciekawość to pierwszy stopień do piekła. A spojlery są po to, aby zajrzeć jak już sam nie dajesz rady. A z dwoma poprzednimi częściami nie ma problemu. Mod jak mod. Jednym się podoba, innym nie. Chyba że gra się tak, jak jeden z youtuberów. Ten kto nawet dawno przeszedł dwie pierwsze części, może spokojnie grać od razu. Fabularnie nie są powiązane zbyt mocno. Tyle tylko, że ci co nie zagrali wcale w pierwszą część, będą zdziwieni "braterstwem i miłością" wszystkich frakcji. No i będę musieli skądś się dowiedzieć, jak korzystać z teleportu w bazie aliansu. Tak że jednak nadal radzę, zaczynać po kolei, jak trylogia prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Mkk7 - odpowiedź jest prosta - Cineman: https://www.youtube.com/channel/UCXURmw_KmBGUbjc7acoCMgA Najbardziej mi dopiekło zadanie na snajpera na Czausie - ten naprowadzający... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 @vidkunsen mod nie jest bardzo utrudniony, do podstawowych zagadek wystarczy poradnik @kamil190-a jeżeli komuś bardzo by się nie chciało tracić czasu na ich rozwiązanie. Free play to głównie sporo biegania między lokacjami i na to schodzi sporo czasu. Trochę się naszukałem artów potrzebnych do aktywacji anomalii antygrawitacyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ja wszystkie zadania rozwiązałem w podstawowej części moda. Tak że jak przeszedłem do freeplaya, to mi pozostało samo zwiedzanie lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Cineman mi pomógł bardzo m.in. w zadaniu na zgubioną broń Leszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 @LIQUIDATOR swojego czasu wstawił patcha zmniejszającego pragnienie, ale link wygasł. Ma ktoś tego patcha? Ewentualnie jak zmniejszyć pragnienie GG w tym modzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 @smox Aby zmniejszyć pragnienie GG w tym modzie trzeba zdobyć artefakt Wentylator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Miałem raczej na myśli edycję pliku actor.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 2 godziny temu, smox napisał: Ma ktoś tego patcha? Ewentualnie jak zmniejszyć pragnienie GG w tym modzie? Nie wiem czy o ten plik chodzi -> gamedata_thirst.7z W oryginale do pobrania stąd-> http://stalker-mods.clan.su/load/stalker_cop/stalker_zov_pripjati/pravka_na_zhazhdu_dlja_vremja_aljansa_3/1-1-0-3062 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dzięki @Anton Gorodecki. Ten masz GG pije więcej niż ja wcześniej na kaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dwa ulepszenia dla moda. 1. Silne zmniejszenie pragnienia, bez artu zmniejszającego. Chyba to to samo co dał @Anton Gorodecki . gamedata_thirst.7z 2. SEVA z noktowizorem, 5 slotami i większym udźwigiem o 50kg. seva nokto.7z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi