kondotier Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 @vidkunsen Za babami to sobie sam lataj. Od Siesy się odczep, bo ci braciszek da po zębach. Tyle tylko, że jak będziesz grał w Prypeci szturm na Jubileuszowy, postaraj się aby przeżyła. Trzeba ją dosłownie chronić własną piersią, gierojkę. Nie powiem Ci nic o córce mechanika, bobym zepsuł grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Czyli kobieta w stylu "wpieriod za familiu i rodinu". Teleporter - złapałem się na tym, że nie ma go tam gdzie być powinien, w końcu doczytałem, że 3 godziny się ładuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 "Sliedopyt" - to osiągnięcie dostałem jak zaliczyłem 3 "lampy Aladyna" dla Botana - namiar od bezrozumnego Maksa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Skończyłem, zabiłem dziada na dachu. Mam mieszane uczucia co do fabuły, jakbym oglądał kolejny odcinek Dynastii. Możliwe, że w 4 części Siesa i ta druga od Pawła okażą się siostrami a oni będą "Koziorodcami" czy jakoś tak , Kława to ciotka, Botan to wuj a Sidor to Stryjek (nawet nie chcę zgadywać o resztę rodziny). Mod dobry, polecam. p.s. na pożegnanie fotka z głowy Uljanowa, dzięki jego ręce zawsze w Rosji wiem w którym kierunku mam się udać gdy chcę do domu Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez vidkunsen 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 @vidkunsen - Jak możesz dziadem nazywać rodzonego Ojca? Bezlitosnego naukowca, własne dziecko wykorzystującego w pseudonaukowych eksperymentach, ale ojca. Przyszłą szwagierkę uratowałeś? To źle, że imienia dziewczyny w której się kochasz, nie pamiętasz. A za ukończenie moda . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 A tam zaraz kocham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 21 minut temu, kondotier napisał: @vidkunsen - Jak możesz dziadem nazywać rodzonego Ojca? Bezlitosnego naukowca, własne dziecko wykorzystującego w pseudonaukowych eksperymentach, ale ojca. Kurcze, czyli przeoczyłem epokowe odkrycie . Wirtualne zapłodnienie jest jednak możliwe . Nobel przeszedł mi koło nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 @Chlebczarow - Nie trafiłeś. Urodziły się bliźniaki, jeden słabszy. To na nim tatuś robił "wzmacniające" eksperymenty, aż wyhodował GG moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Dzięki @kondotierze, czyli nie wszystko jeszcze stracone . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 @Chlebczarow O wirtualnym zapłodnieniu nie słyszałem, ale o na odległość, TAK. Musi być spełniony tylko jeden, jedyny warunek. Ta odległość, nie może przekraczać długości. Spełniasz go? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 @kondotierze ale za cuś takiego Nobla nie dostanę. Temat "dogłębnie" zbadany i rozpracowany . Co do pytania, to... nie wiem . Już dawno się w lustrze nie przeglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Za spoilery fabularne i to z końca fabuły należy się karny k**** Niepotrzebnie zerknąłem w posty. Ale moda i tak przejde. W dodatku chyba od tej części trylogię zaczne Poprzednie mnie zdeczka odrzucały po pewnym czasie, a szczególnie ta sieczka w 2 części moda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Denerwujące dla mnie było brak: plecaka/ów własnych, śpiwora - spisz tam gdzie są wyznaczone miejsca, ja po pijaku się tak nie rozwlekam jak oni tu dialogi mają, gadane mieli jak po czaju i ten klimat "mrocznych tajemnic" niczym rozmowa z kobietą - ... domyśl się. Posiłkowałem się Cinemanem, pomaga ale czasem i on nie dawał rady, sporo nowych atrakcji i mój ulubiony złom via Złota Kula - wieżyczka strzelecka z PKM-em. Jak dorwałem Gorgonę to już poszło z górki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 @vidkunsen szybko ci poszedł ten free play, a jest tam sporo biegania tam i z powrotem (teleporty wyłączone). Teraz dopiero wybieram się do Prypeci, ale ostatnio mniej czasu było na Czas Sojuszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 @tom3kb Jest takie powiedzenie, że zbytnia ciekawość to pierwszy stopień do piekła. A spojlery są po to, aby zajrzeć jak już sam nie dajesz rady. A z dwoma poprzednimi częściami nie ma problemu. Mod jak mod. Jednym się podoba, innym nie. Chyba że gra się tak, jak jeden z youtuberów. Ten kto nawet dawno przeszedł dwie pierwsze części, może spokojnie grać od razu. Fabularnie nie są powiązane zbyt mocno. Tyle tylko, że ci co nie zagrali wcale w pierwszą część, będą zdziwieni "braterstwem i miłością" wszystkich frakcji. No i będę musieli skądś się dowiedzieć, jak korzystać z teleportu w bazie aliansu. Tak że jednak nadal radzę, zaczynać po kolei, jak trylogia prowadzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Mkk7 - odpowiedź jest prosta - Cineman: https://www.youtube.com/channel/UCXURmw_KmBGUbjc7acoCMgA Najbardziej mi dopiekło zadanie na snajpera na Czausie - ten naprowadzający... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 @vidkunsen mod nie jest bardzo utrudniony, do podstawowych zagadek wystarczy poradnik @kamil190-a jeżeli komuś bardzo by się nie chciało tracić czasu na ich rozwiązanie. Free play to głównie sporo biegania między lokacjami i na to schodzi sporo czasu. Trochę się naszukałem artów potrzebnych do aktywacji anomalii antygrawitacyjnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Ja wszystkie zadania rozwiązałem w podstawowej części moda. Tak że jak przeszedłem do freeplaya, to mi pozostało samo zwiedzanie lokacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Cineman mi pomógł bardzo m.in. w zadaniu na zgubioną broń Leszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 @LIQUIDATOR swojego czasu wstawił patcha zmniejszającego pragnienie, ale link wygasł. Ma ktoś tego patcha? Ewentualnie jak zmniejszyć pragnienie GG w tym modzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 @smox Aby zmniejszyć pragnienie GG w tym modzie trzeba zdobyć artefakt Wentylator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Miałem raczej na myśli edycję pliku actor.ltx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 2 godziny temu, smox napisał: Ma ktoś tego patcha? Ewentualnie jak zmniejszyć pragnienie GG w tym modzie? Nie wiem czy o ten plik chodzi -> gamedata_thirst.7z W oryginale do pobrania stąd-> http://stalker-mods.clan.su/load/stalker_cop/stalker_zov_pripjati/pravka_na_zhazhdu_dlja_vremja_aljansa_3/1-1-0-3062 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dzięki @Anton Gorodecki. Ten masz GG pije więcej niż ja wcześniej na kaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Dwa ulepszenia dla moda. 1. Silne zmniejszenie pragnienia, bez artu zmniejszającego. Chyba to to samo co dał @Anton Gorodecki . gamedata_thirst.7z 2. SEVA z noktowizorem, 5 slotami i większym udźwigiem o 50kg. seva nokto.7z 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi