kondotier Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 apg2312 - instalatorowi można wskazać miejsce dla gry, czy sam wybiera?Bo na mojej partycji C: , tyle mi się nie zmieści. Na mody mam inną, dużą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Idzie. Zmień tylko literkę dysku na tą, gdzie masz miejsca dość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus555555 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Potrzebuje pomocy.Grałem w Lost Alphe, zapisywałem zarówno Quicksave'm jak i esc->zapisz grę, lecz moje zapisy w ogóle nie pojawiły się w Esc->wczytaj grę. Po ponownym uruchomieniu gry też ich nie było.Czy wie ktoś co mogę zrobić ,aby naprawić ten problem?Proszę o szybką odpowiedź. W komentarzu jak i (jeśli ktoś byłby tak miły) w prywatnej wiadomości. Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez bartus555555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zapisy są w S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alphaappdatasavedgames Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Działa Wam "LA options" w menu? U mnie nie, również nie słychać kroków GG, sapania chyba też. Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez _KieŁ_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 U mnie też nie działa.Kroki GG słychać ale z dużym opóźnieniem przez co mam wrażenie że ktoś idzie za mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colt Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) U mnie podobnie LA Options nie działa. Co do kroków, to trzeba wybrać cień postaci zamiast wyświetlania nóg.[Edit]Po uratowaniu Foxa nie mogę u niego wybrać pancerz/broń do ulepszenia,czy też tak macie? Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Colt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Mod bardzo ładny, świetna grafika. Odwalili chłopaki kawał dobrej roboty. Chwała im za to!Jak pierwszy raz ujrzałem Kordon kilka lat temu w buildzie to pomyślałem że tak właśnie powinien wyglądać, a nie parę drzewek i kamieni.No ale narazie LA odkładam na bok, tak czytam te dialogi i wraz nie wiem o co chodzi :D Pierwszy zabity mutant/stalker, pierwszy artefakt/schowek-starczy.Czekam na spolszczenie, poza tym jeszcze F.O.T.O.G.R.A.F-a nie ukończyłem a już zabieram się za następne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryko Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Tak wygląda u mnie DirectX 9 (cień słońca wyłączony) na Intel Core i3 380m, 3 GB RAM, Intel HD. Około 15-25 kl/s.A tak na statycznym DirectX 8. Około 20-35 kl/s.W niedługim czasie wrzucę wideo dla potwierdzenia "grywalności" ;) Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Fryko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżaku Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Znalazł ktoś pendrive w podziemiach Agropromu? Nie za bardzo rozumiem tego wierszyka na okładce książki Striełoka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colt Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Znalazł ktoś pendrive w podziemiach Agropromu? Nie za bardzo rozumiem tego wierszyka na okładce książki Striełoka... Dla tych co nie mogą znaleźć lub nie chce się szukać, tutaj jest Pendrive.[Edit]Poprawiony link. Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Colt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Kolega Yozue ze Stalker.pl opanował błędy w spolszczeniu - już działa.Plik do pobraniahttp://www13.zippyshare.com/v/73958736/file.htmlDodatkowo przed wrzuceniem spolszczenia zmieniamy nazwę folderu w gamedata z configs na config. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Czy to spolszczenie macie pełne? Ja mam już na początku zadanie po angielsku - Find out information about yourself. To samo z zadaniem - Kill Strelok. Namieszałem coś? Przejrzałem pliki tego spolszczenia i nie ma po polsku - Zabij Striełoka. Pliki w folderze pol są w różnych językach - ang. rus i po polsku. Trochę dziwne to spolszczenie. A co z folderami gameplay, scripts, tam też jest różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Nie, te pliki jeszcze nie zostały przetłumaczone, więc wszystko masz ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Czy trwają nad tym prace? Jeżeli tak, to dobrze, a jak nie, to zabierzemy się za to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Cały czas trwają, plików do przetłumaczenia nie zostało dużo, ale do tego jeszcze będzie korekta, więc najpewniej spolszczenie wychodzić będzie stopniowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Dzięki za odpowiedź. Zaczekam, nie ma sensu robić tego samego. Mam tylko nadzieję, że pełne spolszczenie można będzie pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Mam wrażenie, że jeszcze trzeba będzie poczekać, aby mod Lost Alpha normalnie odpalał. Przy porównaniu plików w winMerge, pojawia się komunikat - "w tych plikach są używane różne typy znaków końca linii". To chyba nie jest normalna sytuacja. Może ktoś tu jaśniej się wypowiedzieć, co do tego komunikatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Dobra, rozumiem. Zaczynamy robić swoje spolszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżaku Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Expression : fatal errorFunction : CBlender_default::CompileFile : BlenderDefault.cppLine : 62Description : <no expression>Arguments : Not enought textures for shader, base tex: stonston_bort_j01Taki error mam przy próbie wejścia do Great Metal Factory. Gram na oświetleniu statycznym, jeśli ma to znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryko Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 @Viper46820Potwierdzam, pewnie to samo będziesz miał w Dolinie Mroku. Brak jakichś tekstur. Niestety będziesz zmuszony włączyć dynamika i wszystkie suwaki na minimum, oczywiście wyłączony cień słońca. Ponadto odnotowałem problem z ulepszaniem giwer u Petrenki (?). Wylot do pulpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Jak chcecie, smox. Oficjalne spolszczenie (bo to, które robimy, będzie zaimplementowane w samej grze, najpewniej, jak ukaże się patch) ukaże się dość niedługo, więc nie wiem, czy dublowanie wysiłków ma sens. Tak czy inaczej, Wasza decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Jeżeli będzie jako patch, to dobrze, bo powiem szczerze, że nie bardzo mam ochotę je robić. Pograłem trochę i raczej odpuszczę sobie LA. Sidorowicz gadający po angielsku, to kompletna porażka. Lokacje z bildów też widziałem. Może jak zostaną usunięte większe niedoróbki powrócę do gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Ja muszę przyznać, że jeszcze w LA nie grałem, ale na zlocie zrobiło na mnie bardzo pozytywne wrażenie (choć najpewniej, jak Ty, poczekam na większego patcha). Mi Sidor odpowiadał, kwestia gustu w sumie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Pewnie znasz angielski, ja nie. Gdyby LA wyszło wcześniej, zanim pojawiły się mody z lokacjami z bildów, pewnie byłbym zachwycony. Nie dziwię się więc opiniom tych, którzy widzą je po raz pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi