vidkunsen Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Tak Hrothgar, nie znasz mojej byłej. i ekipy spod budki z browarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 @vidkunsen Jest jedna dobra opcja. Spoiler Red. Nowe zadania, nowe miejsca, nowa grupa i ciekawa nagroda. A i da się chyba jakoś zadowolić obu ale zawartość walizki ma być nienaruszona, trzeba do tego poszukać czegoś gdzieśtam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Mutant zaliczony, walizka niesprawna, gram dalej. Mam psioniczną nakładkę, pora na radar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 (edytowane) Radar - stałem się sprytny jak niedźwiedź i silny jak lis czy jakoś tak na odwrót. Znalazłem sposób na bezpieczne, bez strzelania, dotarcie do wajchy wyłącznika, wyłączyłem ten szajs mieszający we łbach (cholera, coś poszło nie tak bo pewna stacja w Polsce też ma wyłączone serwery!!! ), no i chrzan z nią , antena to antena, wyłączyłem i nie ma po co drążyć. W nagrodę jakiś "suzę" czy inny taki "spiker" zaczął mi w baniaku nawijać o wycieczce na północ . p.s. jak do ... nomen omen nędzy się włącza mini mapę i czy w ogóle to możliwe! Edytowane 22 Sierpnia 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 To "wołanie" to zapewne zew (z anglikańskiego jak mawia moja Zona - "call"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 (edytowane) Z północą poczekam, teraz wątek "szefa". Bagna - Doktor - Prypeć wschodnia - X - 8. Edytowane 22 Sierpnia 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Mam problem z pobraniem moda. Odsyłacz z #1 do jego pobierania, pobiera jakąś paczkę 163kb, która zawiera plik tekstowy i plik torrent. Można go tylko pobrać poprzez torrenty? Próbowałem też pobierać ze stron moda, ale jest to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 @kondotier w pliku tekstowym jest link do google drive z modem, 16Gb danych do pobrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 @tom3kb No to trzeba od razu dać ten odsyłacz do #1. Będzie prościej i czytelniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Dokładnie to jest 16,1 i z niego pobierałem. Gauß - jest alternatywa na wykonanie zadania na Gauß od "Szefa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) Po powrocie z X - 8 "Szef" pokopsał misję z ekipą - pomocna jak szankry na ptaku - do Doliny, do X - 18. Tradycyjnie 2 kody, świstek w pakamerze z pojemnikami, ogień, elektry, "wiatrowe", niby gigant i "łone bestie" - Nocne Mary.. Przydaje się 5 oko - przysadka - instynkt. Edytowane 23 Sierpnia 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Teraz Noe - kompas - bąbel przestrzenny/anomalia/teleport. Na razie tyle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Noe da mi kompas jak dam mu 5 racji woskowych - teleport - szturmowik - powrót; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 ostatnia linijka loga co to moze byc? [error][ 87] : Parametr jest niepoprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 (edytowane) Jedna z opcji - wariant grupowy drogi na północ, potem Monolit i Zaton: Spoiler Edytowane 25 Sierpnia 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 (edytowane) Jedno z zakończeń i początek nowej linii fabularnej do nowego zakończenia: Spoiler Limańsk - dom z krętymi schodami na dół do pakamery ze sklepioną piwnicą z kolumnami - nowa frakcja, ta co cię wcześniej ścigała na zlecenie Sacharowa, ot przewrotność losu, takich akcji jest wiele, gram dalej: Edytowane 25 Sierpnia 2020 przez vidkunsen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @cichy Witam pisałeś ,że można mieć minimapę w modzie,jak to zrobić , pacha wgrałem ale minimapy nie ma . Mam też taki wylot. Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : xrServer::Process_update [error]File : xrServer_process_update.cpp [error]Line : 39 [error]Description : fatal error [error]Arguments : Beer from the creator of 'S_ACTOR '; initiator: 0x00000001, r_tell() = 5100, pos = 5039, objectID = 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Prawdopodobnie ta minimapa była przeznaczona do wcześniejszej wersji moda. TUTAJ znalazłem plik przywracający minimapę. Jest datowany na 13 maja 2019 więc również może nie działać z aktualną wersją RTTN. Kiedy sprawdzisz, to sam się przekonasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @Anton Gorodecki Dzięki na razie działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Bez mapy też można, częściej wciskasz klawisz P oraz intuicja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Witam , gdzie znajdę broń Kawalarza z zadania od Kardana. Biegam pod tą stacją benzynową cały wieczór i nie mogę znaleźć tej giwery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Jeśli dobrze pamiętam jest w podziemiach pod stacją (jaskinie snorkaczy.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 (edytowane) Wiem ,że pod stacją benzynową ale mniej więcej w którym miejscu , biegałem cały wieczór i nie znalazłem nic. Nawet się chyba nie zbliżyłem bo nawet znacznik nic nie zareagował. Temat nie aktualny znalazłem biegałem koło niego milion razy , ale chyba za szybko. Edytowane 29 Sierpnia 2020 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Witam , przy próbie wzięcia zadania od naukowców taki wylot. Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : xrServer::Process_update [error]File : xrServer_process_update.cpp [error]Line : 39 [error]Description : fatal error [error]Arguments : Beer from the creator of 'S_ACTOR '; initiator: 0x00000001, r_tell() = 12291, pos = 12230, objectID = 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 @kanon1022 wyrzuć wszytko z plecaka i sprawdź czy wtedy weźmiesz to zadanie. Jeśli weźmiesz, to któryś z gratów w twoim plecaku powoduje wylot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi