Skocz do zawartości

Road to the North

ZapomnialemLoginu

Rekomendowane odpowiedzi

@Anton Gorodecki Wyrzuciłem wszystko z plecaka , i ze slotów też cały golutki jak bóg stworzył . Nie których rzeczy nie dało się wyrzucić  i dalej wylot.

Pokaż ukrytą zawartość

Kanon1022 - mod jest trudny, gatunek Nędza - Misery, te mody nie są łatwe.

Ja zacząłem rozgrywkę od samotnika bo dzięki temu mogę zrealizować wątek fabularny czyli tytułowa droga na północ.

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez vidkunsen

@vidkunsen Dzięki , czyli nie musowo zaczynać na Kordonie. Można gdziekolwiek  ,można też latać po lokacjach jak się chce ,czy trzeba grać jakoś po kolei .

Napisz coś więcej na temat rozgrywki ,gdzie zacząłeś i jak ,czy grałeś jakoś lokacjami.

Na początku przy zaczęciu nowej gry jest do wyboru 3 opcje , jakie zaznaczyłeś .

Zacząłem jak w/w jako samotnik, żeby mieć opcję drogi na północ.

Obniżyłem wyrzuty bo miałem ich nawet 5 na dobę.

Ceny spadają jeśli dasz narzędzia mechanikom.

Kasy brakuje ci cały czas, tytułowa droga na północ zaczyna się od misji do reaktora ale dopiero jak wyłączysz emiter na Jantarze i na Radarze, potem masz parę wątków pobocznych które na końcu się łączą, istotna jest ekipa/frakcja Poszukiwaczy z Rudego Lasu.

Inne frakcje np. najmusy oferują tylko tzw. wolną grę.

Pokaż ukrytą zawartość

@vidkunsen Dzięki , ale zaczynasz na Kordonie,i jakie masz pierwsze zadanie ,ja mam iść na Składowsk. Pierwszy ekran przy uruchomieniu nowej gry i wyborze frakcji na dole są trzy opcje po lewej stronie.

1.człowiek z żelaza

2.wyłącz ograniczenia dla pojemności plecaka

3.mroczna droga ( trudniejszy start) 

Wybrałem punkt 2 i 3 i ląduję w Martwym Mieście z zadaniem dotarcia na Składowsk , a droga daleka lecieć od razu za zadaniem na Składowsk . Czy można grać jak się chce,i latać po lokacjach robiąc różne zadania.

Poboczne i tak wykonasz bo potrzebujesz kasy na żarcie, apteczki, amunicję ... i tak bez końca aż dotrzesz do Skadowska.

Amunicja nie jest wcale taka droga w porównaniu z leczeniem i apteczkami.

p.s. możesz też zapłacić za podróż, każdy handlarz za kasę cię przerzuci.

Edytowane przez vidkunsen

@ZapomnialemLoginu  Taka drobna rzecz. Odsyłacz do pobrania moda kieruje na jego stronę, a tam można pobrać tylko informację o hostingach.

Poszedłem tym śladem i dopiero pod tym adresem mogę pobrać moda już z patchem:

https://drive.google.com/uc?id=13mNoP8HGrb8NwCAsbqreXZycdnSt_xEN&export=download

Nie sensowniej byłoby dać go od razu do spojlera pobierania?

W informacji są i inne odsyłacze bezpośrednio na hostingi.

• Dodatnia 1

W dniu 15.09.2020 o 10:57, vidkunsen napisał(a):

Dajesz im chyba narzędzia - jak nie pomyliłem modów.

Rozwiń  

Zebrałem wszystkie 3 i jak podchodzę do techników to nie ma możliwości przekazania. Wszystkie ulepszenia bez narzędzi można zrobić u Leśnika (trzeba mieć dużo kasy).

Mam zadanie na "Przebranie Monolitowca" Gdzie znajdę wskazówkę?

(Znalazłem inny sposób. Na Radarze jest pełno Monolitowców i przy jednym była kamizelka monolitu - zadanie wykonane).

Przebranie.jpg

Edytowane przez prozmus84
Rozwiązano problem