kanon1022 Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 @Anton Gorodecki Wyrzuciłem wszystko z plecaka , i ze slotów też cały golutki jak bóg stworzył . Nie których rzeczy nie dało się wyrzucić i dalej wylot. Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : xrServer::Process_update [error]File : xrServer_process_update.cpp [error]Line : 39 [error]Description : fatal error [error]Arguments : Beer from the creator of 'S_ACTOR '; initiator: 0x00000001, r_tell() = 527, pos = 466, objectID = 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Witam, ja trochę obok tematu może komuś się przyda - wrzuciłem plik z szybką podróżą i na razie bez problemu działa z tą wersją (klika lokacji zwiedziłem) - można zaoszczędzić i czas i pieniądze CoC_More_Fast_Travel_Locations_v15.zip 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Witam , jak grać w tego moda ,gdzie zacząć i jak po kolei poruszać się w tym modzie z zadaniami. Zacząłem grać w Martwym Mieście i mam zadanie dostać się na Składowsk trzeba tam lecieć od razu czy jakoś po lokacjach. Może jest jakiś poradnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) Kanon1022 - mod jest trudny, gatunek Nędza - Misery, te mody nie są łatwe. Ja zacząłem rozgrywkę od samotnika bo dzięki temu mogę zrealizować wątek fabularny czyli tytułowa droga na północ. Spoiler Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 @vidkunsen Dzięki , czyli nie musowo zaczynać na Kordonie. Można gdziekolwiek ,można też latać po lokacjach jak się chce ,czy trzeba grać jakoś po kolei . Napisz coś więcej na temat rozgrywki ,gdzie zacząłeś i jak ,czy grałeś jakoś lokacjami. Na początku przy zaczęciu nowej gry jest do wyboru 3 opcje , jakie zaznaczyłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Zacząłem jak w/w jako samotnik, żeby mieć opcję drogi na północ. Obniżyłem wyrzuty bo miałem ich nawet 5 na dobę. Ceny spadają jeśli dasz narzędzia mechanikom. Kasy brakuje ci cały czas, tytułowa droga na północ zaczyna się od misji do reaktora ale dopiero jak wyłączysz emiter na Jantarze i na Radarze, potem masz parę wątków pobocznych które na końcu się łączą, istotna jest ekipa/frakcja Poszukiwaczy z Rudego Lasu. Inne frakcje np. najmusy oferują tylko tzw. wolną grę. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 @vidkunsen Dzięki , ale zaczynasz na Kordonie,i jakie masz pierwsze zadanie ,ja mam iść na Składowsk. Pierwszy ekran przy uruchomieniu nowej gry i wyborze frakcji na dole są trzy opcje po lewej stronie. 1.człowiek z żelaza 2.wyłącz ograniczenia dla pojemności plecaka 3.mroczna droga ( trudniejszy start) Wybrałem punkt 2 i 3 i ląduję w Martwym Mieście z zadaniem dotarcia na Składowsk , a droga daleka lecieć od razu za zadaniem na Składowsk . Czy można grać jak się chce,i latać po lokacjach robiąc różne zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Człowiek z żelaza, plecak sobie sam podkręciłem w plikach actor. Jedno zadanie od Sidora - do baru a od kierownika wioski kotów zabicie niewidzialnego miśka, niewidzialny bo nikt nie wie gdzie on jest. W barze akcja się rozkręca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 @vidkunsen Człowiek z żelaza to jak się zginie to traci się wszystkie zapisy gry , a gdzie ten misiek jak możesz powiedzieć . Zadania dopiero w barze ,to mój start jest nie taki jaki powinien być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Nic nie tracę a misiek to futrzak widmo, jeden na niego trafi a drugi nie. Zadania masz cały czas ale te najciekawsze dla samotnika czyli droga na północ zaczynają się od Sidora - zadnie: idź do baru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 @vidkunsen Dzięki misiek mi uciekł i nigdzie na Kordonie nie mogę go znaleźć. U Sidora mam tylko zadanie na kontrakt i zabicie gościa w Martwym Mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 1 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 Idź do baru do barmana, co do zapisów to żeby nie znikały to zawsze możesz je skopiować do innego folderu jako tzw. kopia zapasowa zachowań gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) @vidkunsen Dzięki zapisy skopiuję , lecę do baru. Brać zadania od Sidora na zabójstwa . Edytowane 2 Września 2020 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 @vidkunsen W barze barman nie ma zadań , chyba mod może być źle zainstalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Dobra, mój błąd, barman owszem ale Broda ze Skadowska, on daje zadanie na Czaes, patrz na obrazki, od dołu do góry: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 @vidkunsen Dzięki ale od razu lecieć na Składowsk korzystając z opcji u barmana na Kordonie, czy po lokacjach wykonując zadania poboczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 (edytowane) Poboczne i tak wykonasz bo potrzebujesz kasy na żarcie, apteczki, amunicję ... i tak bez końca aż dotrzesz do Skadowska. Amunicja nie jest wcale taka droga w porównaniu z leczeniem i apteczkami. p.s. możesz też zapłacić za podróż, każdy handlarz za kasę cię przerzuci. Edytowane 3 Września 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 Znalazł Ktoś jakieś skrytki w których jest coś fajnego, np. broń kamizelka itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 (edytowane) Zasada jest taka - im dłużej grasz, zrobisz więcej zadań, obszukasz trupy - ich ilość, zabijesz przeciwników, tym lepsze schowki przed tobą. Edytowane 3 Września 2020 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 3 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2020 @vidkunsento szukam dalej Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 @ZapomnialemLoginu Taka drobna rzecz. Odsyłacz do pobrania moda kieruje na jego stronę, a tam można pobrać tylko informację o hostingach. Poszedłem tym śladem i dopiero pod tym adresem mogę pobrać moda już z patchem: https://drive.google.com/uc?id=13mNoP8HGrb8NwCAsbqreXZycdnSt_xEN&export=download Nie sensowniej byłoby dać go od razu do spojlera pobierania? W informacji są i inne odsyłacze bezpośrednio na hostingi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 @kondotier zrobione, zapomniałem o tym jak już wcześniej wspominałeś. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 (edytowane) Co trzeba zrobić aby technicy mogli ulepszać broń oraz kombinezony? Edytowane 13 Września 2020 przez prozmus84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Dajesz im chyba narzędzia - jak nie pomyliłem modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 17 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2020 (edytowane) W dniu 15.09.2020 o 12:57, vidkunsen napisał: Dajesz im chyba narzędzia - jak nie pomyliłem modów. Zebrałem wszystkie 3 i jak podchodzę do techników to nie ma możliwości przekazania. Wszystkie ulepszenia bez narzędzi można zrobić u Leśnika (trzeba mieć dużo kasy). Mam zadanie na "Przebranie Monolitowca" Gdzie znajdę wskazówkę? (Znalazłem inny sposób. Na Radarze jest pełno Monolitowców i przy jednym była kamizelka monolitu - zadanie wykonane). Edytowane 17 Września 2020 przez prozmus84 Rozwiązano problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi