Agrael Opublikowano 14 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 @kondotier Dzięki. Czyli zostały mi dwie fotografie - Dzicz i Radar. Czytałem twój ostatni post na 4 stronie, ale ja także niczego nie znalazłem.. Kojarzysz może gdzie znaleźć schowek Winrara ? Zapłaciłem 25000 za schowek i był on nieopodal przejścia z MW do Baru, ale Winrar nas wykiwał. Teraz dał namiar na schowek, który jest na Jantarze. Przy wejściu do X16: Spoiler ----- @kondotier Na 5 stronie znalazłem twój post odnośnie tego schowka. To był mój jedyny punkt zaczepienia, bo żadnego filmiku nie znalazłem na Youtube. Długo się mordowałem i gdy już miałem sobie odpuścić To.. Spoiler Trzeba podejść od prawej strony, a następnie odchylamy się znów w prawo. Jest minimetr szczeliny przez którą możemy sięgnąć plecak. Zawartość schowka ... ( Daję w spoiler, bo może nie każdy chciałby wiedzieć, co w nim jest ) Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 @Agrael Brawo z tym schowkiem na Jantarze. Ile ja się nagimnastykowałem, a na punk "G" nie natrafiłem. A co dotyczy tej kartki. Naprowadzenie jak pamiętam jest " niedaleko ogniska przy barakowozie z najemnikami". A może to nie ten barakowóz? Można by poszukać koło tych pozostałych. Przy przewiązce i przy torowisku. U mnie polska wersja moda czeka w kolejce, bo na razie chcę skończyć Równowagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 @kondotier Nie mogę znaleźć. Szukałem naprawdę długo i niczego nie znalazłem. Postanowiłem zapytać się na forum AMK TEAM. Nie wiem czy mnie dobrze zrozumieli, ale Outfater mi odpisał: " возле костра железная будка, в глубоком присяде пошарить прицелом под дверью. " Zrozumiałem, że chodzi o kabinę w pobliżu ogniska, ale wszystkie przeszukałem i nic. Chyba chwilowo sobie odpuszczę tą fotografię. Pójdę na Generatory - mam tam co robić. A swoją drogą to Outfater zachował się bardzo w porządku. Pozwolił mi nawet pisać po Polsku na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 @Agrael Z opisu szukania, wcześniej powinien być SMS od Psychola i ma być zakupiony u barmana komplet remontowy. A szukanie koło budki, w głębokim przysiadzie koło drzwi. I jest jeszcze druga, kolo teleportu. Tylko którego? Daj mi na PW zapis na dziczy przy tym barakowozie. Sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 @kondotier A może mu się pomyliło z kartkami pisarza ? Bo pamiętam, że SMS od Psychola miałem po zakupie rekompletu, ale on dawał info. na temat właśnie kartki. I ją znalazłem. Była pod tym małym barakowozem, co stoi obok strąconego śmigłowca. Trzymaj, Może tobie się poszczęści: c1.dds c1.sav Albo ktoś inny sobie skorzysta w przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 @Agrael - Może, bo ja też odpowiadając Ci, miałem na myśli kartkę twórczości, której szukałem - z tego co napisałeś - w złym miejscu. Na zdjęcie miał dać naprowadzenie stalker z baru, będący tam od pierwszego wejścia. Miałeś takie? DODANO: Zdjęcie znalezione, patrz zrzuty. Jeśli sam nie znajdziesz dam Ci zapis, o ile nie jesteś z grą już dalej. Czy zadania z Pieczarą masz zrobione do końca? Nie trzeba już tam więcej włazić? Pytam, bo nie chce mi się na swojej grze lecieć od początku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 @kondotier Właśnie nie mogę sobie przypomnieć, który to NPC dawał naprowadzenie. W poradniku pisze, że był on od samego początku w Barze. @poloolo1234 Raz podpowiedziałeś mi z zadaniem na zebranie artefaktów w zamian za broń. Szukałeś może zdjęć Szarego Fotografa ? ------ Nieźle Cenne znalezisko - będzie dla potomnych. Tak. Wszystkie zadania w Pieczarze wykonane. Czerwony Las, Limańsk oraz Legowisko także. Mam dużo sejwów. W razie czego poszukam i wyślę ci zaraz po wykonaniu zadań w Pieczarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Na SB napisałem, jak daleko byłem w grze. Ale taki po Czerwonym lesie, Limansku i Legowisku, też byłby do przyjęcia. Jesteś dalej niż tom3kb na zapisie jaki mi dał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Pomyliło Ci się coś Ja ci wysyłałem zapis z gry na znalezienie zdjęcia. I ja byłem na forum AMK TEAM żeby się zapytać ( Trzeci post na tej stronie ). Poszukam zapisów dokładnie i podrzucę ci te po CEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 To jest tak, jak się robi kilka rzeczy na raz . Przepraszam . No to sugesta napisania i zaproszenia Outfatera na nasze forum, przechodzi na Ciebie @AgraelTo był Twój najdalszy aktywny zapis? Mogę z niego skorzystać. Tylko w plecaku nie widzę reszty zdjęć już znalezionych. Gdzie je masz, jakie schowki masz porobione i gdzie. Jakoś się połapię, co dalej robić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Zdarza się najlepszym Napiszę do niego w wolnej chwili. Na pewno się ucieszy, że jego mod jest popularny także za granicą. I tak jak pisałem - pozytywny jest i w porządku się zachował. Wspominał, że zna trochę Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 @Agrael - Do poprzedniego mojego wpisu dodałem pytanie. Przeczytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Sprawdzę zapisy i wyślę ci jeszcze dzisiaj albo jutro PW. Zobaczysz, który ci najbardziej odpowiada. Tak. Ten zapis, który ci wysłałem to był najbardziej aktualny. A zdjęcia w plecaku są: Ogólnie to mam wszystkie zdjęcia prócz właśnie tej z Dziczy, której szukaliśmy i Radaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 @Agrael jeśli to najbardziej aktualny zapis, to przy nim pozostanę, nie musisz nic innego wysyłać. Chyba, że Równowaga jeszcze mnie potrzyma na tyle, że zdążysz Arlekino do tatusia odprowadzić. A tę drugą zgubioną kartkę, co ma być przy teleporcie znalazłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 @kondotier Właśnie chciałem się wybierać na Generatory, ale po wzięciu zdjęcia z Dziczy, który znalazłeś dostałem takiego SMS'a. Czyli wyprawa na Radar. Tak. Mam tą kartkę. Ogólnie to do odnalezienia z kartek Pisarza zostały tylko dwie. Te na Bagnach. Coś czuję, że będą z nimi kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 @Agrael Zaraz po znalezieniu zdjęcia, wyszedłem z moda, więc nie wiem czy taki SMS przyszedł. Ale sprawa zdjęć jest na ukończeniu. Znajdziesz, trzeba będzie gnać do Sidora, bo ponoć czeka dobra nagroda. Tak "dla potomnych". Przy którym teleporcie ( jak możesz, to ze zrzutem ) była ta druga kartka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 @kondotier Właśnie nie mogę sobie przypomnieć, bo dość dawno temu ją zabrałem, a screenów nie robiłem. Trzeba by było spojrzeć na filmiki Syrrius. Udało mi się zakończyć wątek Szarego Fotografa. Ciekawy zwrot akcji na końcu: Spoiler Ostatni schowek Fotografa na Radarze. W porównaniu do pozostałych ten bardzo łatwo znaleźć: Po zebraniu ostatniego zdjęcia dostajemy taką oto wskazówkę: Udałem się do Prypeci. W jednym z domów są skrzynki na listy: Przy skrzynkach jest niewidoczny teleport: Po wejściu w teleport dowiemy się wszystkiego o losie Fotografa. Nie będę zdradzał więcej szczegółów Przejdę się jeszcze do Sidora z ciekawości. Może będzie miał jakiś dialog w sprawie zakończenia wątku Fotografa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Podbicie Tematu: Niby zaraz koniec, ale jest jeszcze co robić. Odnalazłem ostatni schowek Farciarza. Znajduje się on na Bagnach: Spoiler Nie znalazłem filmiku z lokalizacją schowka na Generatorach, ale udało mi się go samodzielnie odszukać: Następny schowek jest w Prypeci - Dom Kultury. W miejscu, gdzie przebywał Charon i Mnich, a dokładniej to za kratą i w dolnej szafeczce. Ostatni znajduje się na Bagnach. Most Tuzla. Sam artefakt ma bardzo dobre właściwości ochronne - same pozytywne. Dodatkowo możemy opchnąć za niezłą sumkę wszystkie kartki Farciarza. Jestem raczej najdalej w grze ze wszystkich aktualnie grających więc mam problem z jednym zadaniem. Po oddaniu maszyny do pisania Arlekinowi przychodzi SMS od Szerszenia. Prosi nas o odnalezienie jego brata o przezwisku Trzmiel. Poszedłem do Baru i do Pana Marcepana. Daje info, że Trzmiel poszedł ma MW. Tam odnajdujemy w gospodarstwie Pawlika ( Za info. chce artu Kamienna Krew ). Mówi nam, że Trzmiel poszedł na Radar i zrobił schowek prawdopodobnie obok ogniska. Znalazłem: Spoiler Ze znalezionych notatek w plecaku wynika, że Trzmiel udał się do Prypeci. Niestety nie wiem, co dalej robić a tym bardziej gdzie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 @Idź więc do Prypeci, albo ciągnij wątek Arlekina. Po maszynie do pisania chyba trzeba pogadać z jego ojcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Czy ktoś wszedł na dźwig koło bazy bandytów w DM ? Podobno jest teleport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 @kondotier Byłem w Prypeci i Nic. Tzn.. na pewno Coś tam jest, ale ja niczego powiązanego z tym zadaniem nie znalazłem. Jedyne, co wiem to to, że Trzmiel lubił robić schowki blisko ognisk. Zawsze to jakiś trop. Problem polega na tym, że tych ognisk jest sporo. @DaarMoo Chodzi o część zdjęcia. Pepsi właśnie daje namiar. Proszę: Od 17:15 Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 @Agrael Wiem, że tego Trzmiela szukałem i chyba znalazłem. Ale niektóre zadania są przez moda przytrzymywane, jak nie zrobisz równoległych. Oprócz Arlekina na Generatorach dają zadania także inni NPCe. Są one ze sobą powiązane. Sporo u mnie się ruszyło, jak Arlekin zjawił się u Timochy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 @kondotier odzywam się, co trzeba? Jak trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 @cez137 A pobrałeś i zainstalowałeś ? Graj - reszta przyjdzie z czasem. Jak zdobędziesz śpiwór i do tego czasu mod cię nie pokona to będziesz miał szansę go ukończyć. Po prostu przywykniesz do tego, że często jesteś zdany sam na siebie. Schowki w tym modzie są największym wyzwaniem. Pobierz sobie mini poradnik z pierwszej strony - przydatny. Outfater niema zbyt wiele wspólnego z czystym Deja Vu. Tak więc.. Czeka cię długa i ciężka przeprawa, ale niech cię to nie zniechęca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 @cez137 W #1 jest mój opis początku moda. Poczytaj, aby zrozumieć o co biega. I zapomnij, co było w poprzednim Dejavu. Pamiętanie gdzie co w nim było, o tyle ułatwi ci tu grę, że w tych miejscach nie należy szukać. Masz też dwa odsyłacze. Wyższy do filmików z fabułą moda, niższy z filmikami pokazującymi miejsca znajdowania się kwestowych przedmiotów. A co dotyczy zegarka, to w temacie grający dali zrzuty ekranu z pokazaniem nowego miejsca. A co dotyczy późniejszych poszukiwań, jest tez po kilka odpowiedzi gdzie są. Przypomnę Ci tylko, że jak dojdziesz do poszukiwania schowków Knuta, to się z szukaniem nie śpiesz, aż do momentu gdy schowków każe Ci szukać Woronin. Też jest to opisane i są zrzuty ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi