Junx Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 A ja może coś "podłubie" przy modzie dziś. Skoro silnik jest x64 to można poszaleć i nie martwić się o OOM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Vidkunsen - co do szeregu misji od Doktora z bagien to ja dostałem od niego tylko klucz do pokoju w Prypeci, natomiast nie aktywowały się pozostałe zadania poszukiwania dokumentów i innych info. Junx - czekamy, może odrobinę tuningu do szybkości poruszania i wytrzymałości np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 40 minut temu, Mayer99 napisał: Junx - czekamy, może odrobinę tuningu do szybkości poruszania i wytrzymałości np? Nie będę się z tym bawić, szybkość poruszania jest gdzieś w temacie, @kondotier chyba nawet wstawił do tematu, ale że w robocie jestem to nie mam jak za bardzo sprawdzić. Robie dla siebie, bo czekamy na 1.0 ale screeny jakieś się pojawią, jak nie tu to w temacie ze screenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 Mayer99 - u mnie jest klucz + misje zbierania w/w kwitów i walizek po laboratoriach - zaznaczone są w "moim" PDA. Doktora trafiłem przy przystani koło zwalonego mostu/wiaduktu idącego do stacji Tuzla, leżał w trawie. Junx - optymalne ustawienie na poruszanie się - bezkolizyjne - to: chód - 2.5, bieg 2.9 - jest około 2-2,5 razy szybciej niż normalnie, można uciec czasem przed psami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 U mnie jaja z tym "Bagiennym Doktorem" - wróciłem na bagna spotkałem go po raz 2 i nie ma opcji ponownej rozmowy z nim i oprócz przekazanego klucza nic poza tym ( zero misji poszukiwawczych). Dodatkowo w PDA nie mam zaznaczonych obszarów anomalii w postaci tych dużych okręgów na mapie (TAK! mam je zaznaczone "wyświetl" w PDA). Ktoś Coś...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Cytat U mnie jaja z tym "Bagiennym Doktorem" - wróciłem na bagna spotkałem go po raz 2 i nie ma opcji ponownej rozmowy z nim i oprócz przekazanego klucza nic poza tym ( zero misji poszukiwawczych). Tak ma być. Podobno zadania na poszukiwania dokumentów dają teraz dowódcy frakcji. Cytat Dodatkowo w PDA nie mam zaznaczonych obszarów anomalii w postaci tych dużych okręgów na mapie (TAK! mam je zaznaczone "wyświetl" w PDA). Ktoś Coś...??? Trzeba "używać" takich map: Po ich użyciu pojawiają się na mapie niektóre pola anomalii. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 1. Co do map, to jeszcze te zestawy do ich tworzenia - a Mama mówiła żeby czytać, bo wiedza to potęga ;). 2. Natomiast w kwestii dokumentów: to czy dowódcy frakcji dają te misje dopiero przy wysokim poziomie relacji z konkretnym ugrupowaniem? Czy dokumenty i inne dane w laboratoriach są obecne gdy misja nie jest aktywowana? Pytam ponieważ jestem stosunkowo daleko w grze, a patch'a zainstalowałem sporo po rozpoczęciu gry... No i oczywiście chciałbym cieszyć się "pełną" rozgrywką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 50 minut temu, Mayer99 napisał: patch'a zainstalowałem sporo po rozpoczęciu gry Jakiś nowy patch, czyżbym coś przeoczył? Z innej beczki, wreszcie znalazłem, to czego szukałem od początku gry. Pofarciło mi się, broń w niezłym stanie i celownik znalazłem w następnym schowku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Chodzi o 1y patch. Ja długo grałem bez niego :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 To nie masz się co obawiać o dalszą grę, patch naprawia wylot przy starcie gry na oświetleniu statycznym, dotyczy trybu "Ostatni ocalały". Gram wyżej więc go nie instalowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 Czy ktoś z was moi drodzy orientuje się może kiedy pojawi się kolejna łatka do OBT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak można poprawić relację z frakcją Wolność na Jupiterze? Żaden z obecnych członków Wolności nie ma opcji na danie jakiegokolwiek questu... :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Kiedy cienko z amunicją, można siekierą, można łopatką, można młotkiem... masakra, to wciąga 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Gawron! ja to tam nie wiem ale mam podejrzenia, że tryb "Conan Drzewołup" to jakby żywcem Postalami jest inspirowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Gawron młotkofanie :), karnij się do Limańska, a jeśli przeżyjesz to gwarantuje Ci, że Mc Hammer pójdzie w odstawkę. Też wykorzystując L4 zagrywam się w DA i muszę powiedzieć, że lokacje jak Czerwony Las czy Lab X18 na długo zapadną mi w pamięci... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Na którą wersję CoC jest ta modyfikacja? Dobrze by to było umieścić w #1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 3 minuty temu, kondotier napisał: Na którą wersję CoC jest ta modyfikacja? S.T.A.L.K.E.R Dead Air jest samodzielną grą i COCa nie potrzebuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 @smox - Dzięki. Pytałem, bo na rus stronie była informacja aby to co pobrane wkleić do gry. Też byłem tym zaskoczony. Gra z instalatorem, czy "wklejanka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 @kondotier, wystarczy wypakować. Zrobiłem tak jak pisze w punkcie Instalacja: i działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Pobrałem pliki tzw. db a potem uzupełniłem gamedatę . Działał mod bez uzupełnionej gamedaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 @vidkunsen, nie bardzo rozumiem co zrobiłeś. Jak uzupełniłeś gamedatę? Wystarczy zrobić to co pisze w 1 poście w Instalacja: i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Pobrałem i rozłożyłem, w plikach była m.in. gamedata ale tylko z jednym plikiem - configs. Gra odpaliła bezkolizyjnie z okrojona gamedatą, dopiero na drugi dzień dodałem resztę plików z innego linku do gamedaty, gra dalej działa a mnie nie interesuje jak to możliwe bo się znam. Napisałem jak było i jest, nie są to cuda tylko fakt. Jakby tak w plikach db była ukryta gamedata a jej dubel - w/w uzupełniona przeze mnie - nie wadzi. Jestem od grania a nie od myślenia w stylu - jak to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 @vidkunsen, wszystko jest ok. Wszystkie pliki potrzebne do gry są spakowane. Tylko mody dodawane do podstawki potrzebują folderu gamedata ze zmienionymi plikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 I się wyjaśniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 6 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2018 Jest nowy patch na MODDB, póki co tylko z torrenta. Nowa gra wymagana. Tylko w języku rosyjskim niestety. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi