toldi Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 ok spróbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saati Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Potrzebuje jakąś paczkę modów do anomaly 1.5.2. Większość nie działa, albo robię coś źle. Po prostu jak macie jakąś paczkę na której gracie to podeślijcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 @Jastrząb Zerknij na ten dział - KLIK. A rozważałeś pobranie Gammy? Podobno przebija Anomaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saati Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2023 Wolałbym jednak jakby ktoś miał jakąś gotową sprawdzoną paczkę. Zaraz sprawdzę tą gamme. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoska Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Czołem Stalkerki i Stalkerzy. Ukończyłem Anomaly,odblokowałem Renegatów i ........nie wiem co dalej.Nie znalazłem bazy Renegatów z mechanikiem,sklepikarzem,medykiem.Poplątałem się trochę po Bagnach i udałem się do Bandytów w Dolinie Mroku i zacząłem przyjmować zlecenia od Sułtana i innych.Co robię źle,że fabuła jakoś nie posuwa się do przodu.Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 @zoska to sobie przeczytaj najpierw dla których frakcji jest tryb fabularny moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPatryk Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 W dniu 2.05.2023 o 23:43, Saati napisał(a): Wolałbym jednak jakby ktoś miał jakąś gotową sprawdzoną paczkę. Zaraz sprawdzę tą gamme. Dzięki I co udało ci się coś znaleźć? Ja od 2 dni szukam paczki spolszczonej pod wersję 1.5.2 Akurat 1 przejście anomaly chce zrobić po polsku a gamma jeszcze nie ma spolszczenia więc cóż, trzeba czekać. Po przejrzeniu forum jak jakieś mody są pod 1.5.2 to są po ang, a jak są spolszczone to pod 1.5.1 No chyba że już oczopląsu dostałem i nie widzę tego. Jak by dobra dusza się znalazła i wskazała gdzie szukać dobrej paczki modów pod 1.5.2 która nie koliduje z spolszczeniem a najlepiej sama była by spolszczona. Wielkie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Dodatki tzw. addony, nakładki itd. itp. Bosspack - yanek także bez rejestracji: https://disk.yandex.ru/d/l_KmRCpOKGq31A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomand Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Witam jestem nowy czy jest jakiś addo do Stalker Anomaly 1.5.2 co przywraca białe kropki zabitych stalkerow na minimapie, bo bieganie na ślepo i szukanie ciał mnie juz wkurwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 @Nomand czy będzie działało z 1.5.2 musisz sprawdzić na własne ryzyko, tu masz link do addona, daje różne kolory kropek do wyboru: KLIK Ps. Przed wrzuceniem dla bezpieczeństwa zrobiłbym kopie oryginalnych plików z Anomaly, które ten addon podmienia żeby nie trzeba robić całej reinstalki gdyby okazało się, że nie działa z 1.5.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Witam. gdzie dokładnie mogę znaleźć skrętak? Już 2 tygodnie znaleźć nie mogę a potrzebuję do misji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 @Fiodor89 W anomaliach grawitacyjnych. Sprawdź na przykład jaskinie pod spalonym gospodarstwem na Zatonie, obok pogłębiarki, anomalię Bitumin na Jupiterze itd. W Czerwonym lesie mogą się też trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 no mam pecha po 100 razy wszędzie byłem i wszystko inne tylko nie upragniony skrętak:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 @Fiodor89 jak się ma pecha trzeba użyć spawnera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 nie znam takich sztuczek:/ A takie pytanie Wjakich anomaliach na terenie kordonu i bagien szukać tego skrętaka? Nazwa+Lokalizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Fiodor89 - anomalie grawitacyjne to na przykładd takie jak: idziesz po strefie i patrzysz a tu dzik z kwikiem leci do góry albo jakiegoś stalkera lub mutanta cos rozrywa w anomalii - na bagnach trzeba polazić a na kordonie jest zaraz koło wioski, na lewo od meliny sidora gdy wychodzisz z niej i masz wioskę przed sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 dobra a a jak się używa spawnera.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 @Fiodor89 Odnośnie spawnera od 7:07 ale musisz obejrzeć też początek filmiku jak go "uruchomić". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 @tom3kb Dzieki. nie znałem tej opcji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1986 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Siema, dawno mnie nie było, wiecie może jak te nowe mapy dodać? znalazłem filmik na YT i mnie naszło na granie i tu jest problem, czy jakiś miły czarodziej dał by rade poczarować z tym trochę co by my nooby dały rade pograć =D i mnie na granie naszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 @mietek1986 Wrzucałem ostatnio ten dodatek, który zawiera lokacje. Według autora trzeba postawić Anomaly i na to addon. + jakiś patch. A ciekawe tak swoją drogą, w jakich modach te lokacje występowały. Niby wyglądają znajomo, ale nie wiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietek1986 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) Dzięki wielkie za pomoc =D tylko link do patcha nie działa, ok zainstalowane bez patcha, tylko co musze pobrać żeby dostawać exp jak ten na filmiku? Edytowane 24 Sierpnia 2023 przez mietek1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Panowie a takie pytanko. Jak odblokować zadania "operacja Łuna?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 @Fiodor89 o ile dobrze pamiętam to trzeba pogadać z Sidorowiczem czy nie ma jakiejś roboty, potem chyba dostaniesz smsa o jakiś tajemniczych sygnałach, to idziesz z nim pogadać i dalej co jakiś czas będziesz dostawał smsy co robić dalej. Kampania problematyczna bo zadania głównie na gębę lub przekazywane za pomocą smsów. Łatwo można przegapić smsa i już nie wiesz gdzie iść i co robić. Znajdź sobie na yt czy googlu Operation Afterglow walkthrough to jak utkniesz to chociaż sprawdzisz co masz dalej robić. @Fiodor89 Ps. Jak ją przejdziesz to zacznij nową grę fabularną, wybierz frakcję UNSiG czy jak jej tam było i będziesz miał jeszcze jedną małą bonusową kampanię fabularną do przejścia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiodor89 Opublikowano 2 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2023 Ma może ktoś jakiś link z opisem tej operacji. Z tego co oglądałem na YT wszystko chaotycznie i nie znalazłem nic konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi