Szelcu Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Potrzebna natychmiastowa pomoc. Gram najemnikami i po rozmowie z Kretem otrzymuje 4 zadanie od przywódcy, w którym nie do końca jestem pewien o co chodzi. Ściągnąłem angielską wersje moda (tym razem z moddb bo pojawiła się dwa dni temu), ale niektóre opisy questów są zbugowane, a mój rosyjski nie jest na tyle zaawansowany żeby rozszyfrować dialog z przywódcą. Mógłby ktoś powiedzieć co ja tak właściwie mam zrobić? (Chyba chodzi o coś związanego z laboratoriami i agropromem albo jantarem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Masz farta, bracie Akurat ogrywam Najemników. Poniżej zrzuty ekranu z rozmowy i zadanie: Spoiler Chyba nie muszę podpowiadać gdzie w podziemiach INB "Kompleks medyczny" (ochrzciłem tak lokację Medpribor - dawny Agroprom) znajdziesz najbardziej znany w całej serii gier S.T.A.L.K.E.R. otwór wentylacyjny? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Anton Gorodecki napisał: Masz farta, bracie Akurat ogrywam Najemników. Poniżej zrzuty ekranu z rozmowy i zadanie: Pokaż ukrytą zawartość Chyba nie muszę podpowiadać gdzie w podziemiach INB "Kompleks medyczny" (ochrzciłem tak lokację Medpribor - dawny Agroprom) znajdziesz najbardziej znany w całej serii gier S.T.A.L.K.E.R. otwór wentylacyjny? Dzięki wielkie, stawiam ci kozaka w barze! Edytowane 20 Marca 2018 przez Szelcu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Patch aktualizujący mod do wersji 0.9.2 Można instalować na "czystą" 0.9.1 lub z dowolnym fixem. Zapisy gry z poprawki #5 będą działać, pomimo to twórcy moda zalecają nową grę. Patch naprawia ostatnie krytyczne błędy i wnosi kilka zmian. Wśród nich: Spoiler - odnowiony interfejs pozyskiwania części ciał mutantów - do tabeli relacji dodano frakcje Ślimaki i Grzech - dopracowano maskowanie z użyciem zdartej twarzy stalkera - naprawiono kilka różnych wylotów - naprawiona pojemność magazynka dla AKMS-MF1 - dodano plik .bat z parametrami -dbg -skip_reg -noprefetch Link do pobrania: https://drive.google.com/file/d/1YWQ381HhlDCiJtz75aFje6tVIxu9jJJ_/view Źródło + pełna lista zmian: https://vk.com/legendreturns?w=wall-140958051_15081 Ponadto twórcy moda zapowiadają udostępnienie patcha na Yandexie, jak również nowy repack 0.9.2. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 A ja znów potrzebuję pomocy z tłumaczeniem. Eh, chyba się za te kozaki do końca życia nie wypłacę Przetłumaczy jakaś dobra duszyczka? Spoiler Oba zadania zwinąłem od Dushmana, na "Terenach Przemysłowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Poniżej tłumaczenie: Spoiler 1. Cenna skrzynka. Znaleźć skrzynię z materiałami radiotechnicznymi. Brak szczegółowych informacji, wiadomo jedynie, że schowano ją w głębi Zony. A to, co wiedzą o niej Monolitowcy, nasuwa pewne wnioski... 2. Znaleźć zaginionego najemnika. Znaleźć najemnika, który zaginął wraz z ważnymi dokumentami w laboratorium X16. Edytowane 21 Marca 2018 przez A6AKAH 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Po pobraniu wersji 0.92 z torrenta nie jest to wcale folder a plik mogę go odpalić tylko notatnikiem. Nie mogę znaleźć żadnego setup.exe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Witaj na naszym Forum @Stanisław Aby uruchomić plik torrent i pobrać repack Legend Returns 0.9.2 będzie ci potrzebny program do ściągania torrentów tzw. klient torrent. Zapoznaj się z informacjami z TEJ strony, pobierz i zainstaluj program a następnie ściągnij repack. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xvialix Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) Nie wiem czemu, ale po wgraniu spolszczenia i rozpoczęciu nowej gry moja postać traci swoje punkty HP. Nie jest ona ani głodna, czy tam radioaktywna. Na wszelki wypadek wypiło się wódki, zjadło i zabandażowało, wczytanie save nie pomaga. Jakieś rady? Edytowane 24 Marca 2018 przez xvialix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 @xvialix polonizacja jest dostosowana do wersji 0.9.2 Legend Returns. Nie grasz czasem na zapisach z wcześniejszej wersji? Ewentualnie proszę o zapis to sprawdzę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xvialix Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Wszystko już działa, nie wiem czemu ale tylko przy pierwszej rozgrywce traciłem hp co bym nie zrobił. Problem znikł gdy rozpocząłem drugą grę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanisław Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) Udało mi się pobrać tego moda i wszystko działa dobrze. Jedyny problem w tym, że nie ma w ogóle dźwięku mimo iż w opcjach jest włączony. Edit: Problem zażegnany po 10 minutach grania dźwięk sie po prostu włączył Edytowane 24 Marca 2018 przez Stanisław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Miałem takiego samego buga co pan powyżej. Nie wiem od czego jest zależna ta utrata HP. (Tak, gram na starym zapisie) A tak swoją drogą, wie ktoś gdzie znajdę 3 schowek Zbieracza? Spoiler Znalazłem dwójkę, przeczytałem notkę, polazłem do Rostoku i skacze po tym dachu z kwasowymi anomaliami i ni chu-chu nie potrafię tego znaleźć. Mnie to chyba jednak za rączkę trzeba prowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 @Szelcu, zerknij tutaj (ostatni post na 1 stronie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 @A6AKAH Aaa bo ja głupi biegałem po barowej części Rostoku. Dziękuje bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Pytanie do grających w tego moda. Czy po wzięciu towarzysza też wyskakuje Wam co chwila takie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 @smox jak wciskam mause3 to wtedy mi wyskakuje. Nie wiem jak z towarzyszem bo gram sam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Na jakimś rus gameplayu widziałem, że to wyświetlanie komend dla kompana, wybierał w opcjach. A że modem nie jestem zainteresowany, nie pamiętam gdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 To już się wyjaśniło Pod mysz 3 mam ustawione bieganie i pewnie załączało też komendy. Poprawię to i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 (edytowane) Ja zawsze pod mouse3 ustawiam granatnik. Niestety w tym modzie zmiana w opcjach nie przynosi efektu i rozwija się menu poleceń dla towarzysza. Dziwne. Okazuje się również, że zadania należy wykonywać dość szybko bo zaczynają się kasować. Edytowane 25 Marca 2018 przez DaarMoo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Jak już dobrze zauważyliście jest to menu rozkazów dla towarzysza/towarzyszy. Twórcy moda ustawili je domyślnie pod środkowym przyciskiem myszy. W opcjach sterowania można dodatkowo ustawić jeszcze kilka trybów interakcji towarzysza. @smox rozumiem, że zmiana języka na pol działa już poprawnie? Co do zadań - miałem takie przypadki, że po wejściu na lokacje z niewiadomych przyczyn zadanie zostało zaliczane jako nieudane i spadała mi oczywiście reputacja, ale nie wiem czym jest to spowodowane (być może nadmiarem wziętych zadań?). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 2 godziny temu, Anton Gorodecki napisał: @smox rozumiem, że zmiana języka na pol działa już poprawnie? Tak, jest już ok. Nie wiem dlaczego tak się robiło podczas kilku pierwszych uruchomień. Dodano: Zmieniało mi język na rus. jeżeli zmieniałem coś w Opcjach. Podoba mi się ten mod Zadania są ciekawe, jak to dla ducha. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Panowie jest gdzieś już wersja Repacka 0.9.2 na yandeksach czy innych Mega, czy ciągle tylko torrent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Niestety na tą chwilę jest tylko repack z torrenta. Mała rzecz a cieszy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Witam mam problem z kwestem na zabójstwo otóż wykonałem i mam wrócić do pracodawcy a tu co lipa czekałem może się ruszy i ładowałem grę i nic jakiś pomysł i drugi problem na barze biorę kwesty od dowódców posterunków i jak mam towar to nie ma takiego żadnej opcji by dać dany towar i nic nie pomaga czekanie, ładowanie gry, nawet mając dany towar u siebie nic to nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi