GrześZGrzechu Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Idzie dostać wódkę na stacji meteo po przejściu przez tunel? Żaden z naszych gierojów nie ma do kupna a dostaje już kaca a nie mam żadnej flaszki przy sobie niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 @GrześZGrzechu Sprawdź schowek w kabinie GAZ-a: Spoiler W moim przypadku była w nim jedna butelka gorzały. Później udasz się do garaży, więc tam warto poszukać schowków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrześZGrzechu Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 @Agrael cofnąłem się, mam 3 flaszki, tutaj znajdę 2 bodajże to i tak będzie mały mi się wydaje a nie ma jak kupić XD, no cóż, będę kombinować jakoś No dobra XD, wódkę mam, teraz jak uciec szabrownikom? Tak zrobiłem misję poboczną z słoniem, nie wiem jak teraz mam im uciec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrześZGrzechu Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Mam, poradziłem sobie XD, leżał granat z tyłu na kole. Jestem ślepy po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 @GrześZGrzechu Granat do ogniska i niech mają prezent Jeżeli chodzi o alkohol, to na Jupiterze będzie możliwość zdobycia unikalnego artefaktu, który zmniejsza potrzebę napicia się u protagonisty. Podpowiem, że wystarczy za każdym razem oddawać butelkę gorzały pewnej postaci, która nas zaczepi przy barze "schron przeciwbombowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Skąd wziąć klucz do drzwi w stacji transformatorowej w Stacji Antenowej Krug? Ani zasilania nie mogę włączyć, ani klucza znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @prozmus84 Klucz do transformatorowni posiada dowódca zzombifikowanych. Pojawiają się, gdy tylko zbliżysz się do stacji. Kluczem otwierasz drzwi, które są obok windy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @Agraela co jak klucza nie ma? Zzombifikowanych załatwiłem jakiś czas wcześniej i została tylko po nich broń, ale klucz nie widziałem. Da się coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @prozmus84 Chyba tylko wczytać grę przed dotarciem do stacji, bo klucz miał dowódca zombiaków, nikt inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) @Agraelkurde, szkoda by było, trochę czas zeszło. Może coś przeoczyłem? Może Ktoś zerknie, wolnej chwili. misja10a.dds misja10a.scop Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez prozmus84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @prozmus84 Na pewno nic nie przeoczyłeś. Chodzi właśnie o ten nieszczęsny klucz, a przynajmniej nieszczęsny w Twoim przypadku. Sam zobacz - dwudziesta druga minuta mniej więcej: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 58 minut temu, prozmus84 napisał(a): Może Ktoś zerknie, wolnej chwili. Klucza nie dało się znaleźć, bo zniknął trup zzombiałego oficera. Jednak mały myk i masz go w plecaku. klucz w kieszeni.scop 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 @gawronjesteś The Best, wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1977 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Dzień Dobry Wszystkim, Mam pytanie dotyczące "wirusa", a nie znalazłem oczywistej odpowiedzi w tym wątku. Plik "RMsetup_v1.exe", wg Nortona, zawiera "WS.reputation.1", czyli potencjalne zagrożenie. Czy ktoś z Was też tak ma? Norton automatycznie usuwa plik. Plik "RMsetup_v2.exe" z kolei, ma "niepewną reputację", ale Norton nic nie wykrywa. Czy jest w tym plikach coś, czy to tylko antywirus szaleje? Czy nr 2 wystarczy, że zainstalować moda? Oba pliki są świeżutkie, 24 kwiecień. A czy jest sposób, żeby pobrać samą gamedatę, bez żadnych instalatorów, i wrzucić na podstawkę PL? I ostatnie pytanie, czy jest "gdzieś", po prostu duży plik 7zip, typu "rozpakuj i graj" ? Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 W dniu 30.04.2023 o 15:11, piter1977 napisał(a): Mam pytanie dotyczące "wirusa" Na początek cytat autora modyfikacji z jego strony: antywirus może krzyczeć na niektóre pliki, nie przejmuj się, nie ma tam nic niebezpiecznego. Osobiście na czas pobierania i instalacji wyłączyłem antywirusa, bo też nie mogłem pobrać wszystkich plików (głównie chodzi o setup). W dniu 30.04.2023 o 15:11, piter1977 napisał(a): Czy nr 2 wystarczy, że zainstalować moda? To czy wystarczy jeden plik exe, będziesz sam mógł sprawdzić po pobraniu, ale myślę, że wystarczy, ponieważ próbowałem uruchomić oba i za każdym razem mądry instalator, widząc, że mam już zainstalowaną grę, każe mi ją najpierw odinstalować, czego teraz zrobić nie mogę. W dniu 30.04.2023 o 15:11, piter1977 napisał(a): A czy jest sposób, żeby pobrać samą gamedatę, bez żadnych instalatorów, i wrzucić na podstawkę PL? I ostatnie pytanie, czy jest "gdzieś", po prostu duży plik 7zip, typu "rozpakuj i graj" ? Ten mod od początku nie był udostępniony w formie gamedaty, natomiast w postaci "rozpakuj i graj" masz właśnie do dyspozycji. Tak że, życzę powodzenia🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1977 Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2023 Wielkie dzięki za odpowiedź, pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Trwają zamknięte beta testy najnowszego fabularnego dlc do tego moda, sprawdzana jest gra na każdym oświetleniu. Tak jak było wspomniane wcześniej przejście tego dodatku powinno zająć do 15 godzin, w zależności od stylu gry. Premiera dodatku może jeszcze nie w ten piątek ale niby w tym miesiącu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Piter1977 = w formir gamedaty to był udostępniony - część części 1 i 2 jako OBT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1977 Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 @gawron, @vidkunsen, dzięki Panowie za odpowiedzi. Być może trochę panikuję, ale rok temu ledwo się wygrzebałem z zarażenia całego systemu, potraciłem trochę danych, i teraz dmucham na zimne. A skoro Norton i Defender alarmują, to trochę się pietram. Z drugiej strony, tyle osób tutaj gra i nie zgłasza żadnych problemów, a mod wygląda na tak dobry, że korci mnie koszmarnie. Może zapytam inaczej - czy ktokolwiek z grających doświadczył jakichś problemów? Kilka miesięcy od premiery minęło, jeśli tam coś jest, na pewno ktoś by alarmował. Ponownie podziękowania 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 W dniu 3.05.2023 o 20:31, piter1977 napisał(a): Norton i Defender alarmują, to trochę się pietram ESET NOD32 Antivirus też alarmuje. Zaryzykowałem🙂 i jak na razie mój Windows ma się dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 (edytowane) Problem z ekwipunkiem. Przepraszam za spam. Problem rozwiązany dzięki poradnikowi z 1 postu. Edytowane 6 Maja 2023 przez prozmus84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 7 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2023 W którym miejscu znajdę Tropiciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 @prozmus84 Ciągle w tym samym. W wieży obok stacji, w której przebywał w podstawce Zulus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 Prozmus84 - obok stacji są 2 wieże, jedna murowana wspomniana wyżej* oraz jedna między wiaduktem a budynkami stacyjnymi, włazisz po dużej drabinie i masz nowe fanty. * zadania na grób brata - zabij skowyry (psy) i nie baw się w hienę cmentarną. p.s. na koparce do odkrywki zadecyduj mądrze a dostaniesz kluczyk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2023 17 godzin temu, prozmus84 napisał(a): W którym miejscu znajdę Tropiciela? W wieży, tyle że dostać się tam można sekretnym przejściem. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi