mkk7 Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Do głowy by mi nie przyszło, ale jak widać trzeba zaglądać wszędzie. @gawron dopisz w spoilerze zawartość bo już moda odinstalowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 @mkk7, w zasadzie to nic specjalnego, ale na początku na pewno się przyda. Dorzuciłem screena z zawartością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Dzięki @gawron, a schowek całkiem fajny i dość dobrze zaopatrzony. Dla tych co rozpoczynają grę będzie bardzo przydatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Czy ktoś mógłby poprawić język z rosyjskiego na polski w poście nr.1? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Chętnie poprawię, tylko napisz co konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) 3 minuty temu, smox napisał: Chętnie poprawię, tylko napisz co konkretnie. W poście 1. na stronie numer 1 napisane jest: PLATFORMA: Zew Prypeci 1.6.02 JĘZYK : Rosyjski Edytowane 29 Października 2016 przez WujekJar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 @WujekJar, więc co chcesz poprawiać? Oryginalnym językiem moda jest rosyjski. Nie ma tu żadnego błędu, jeśli cię to nie zadowala to pisz autora wstawki @gawrona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Gotowe, myślę, że @gawron się nie pogniewa za wtrącanie się do jego wstawki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 @smox,pewnie, że nie. Dla @WujekJar wyrazy uznania za spostrzegawczość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Moim zdaniem mod jest w jęz.rosyjskim i do niego jest zrobione spolszczenie inaczej powinno się poprawić wszystkie mody do których są spolszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Również uważam, że językiem moda jest język rosyjski ( trafiają się też po angielsku ). I tego zmieniać nie wolno, nawet po dodaniu spolszczenia, musi być podany język oryginału. Jak ktoś z Polaków zrobi moda, to może będzie on po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 30 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 10 godzin temu, jurek48 napisał: Moim zdaniem mod jest w jęz.rosyjskim i do niego jest zrobione spolszczenie inaczej powinno się poprawić wszystkie mody do których są spolszczenia. Już wczoraj zacząłem się nad tym zastanawiać, w tej formie, w jakiej jest wstawiony mod, muszę przyznać rację. 8 godzin temu, kondotier napisał: Jak ktoś z Polaków zrobi moda, to może będzie on po polsku. Wydaje mi się, że jeśli byłby to repack w PL lub gamedata zawierająca spolszczenie, mogłoby pozostać - JĘZYK: Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Jeśli już, to po spolszczeniu moda zmieniać na coś takiego: "Język oryginału rosyjski + spolszczenie." Człon po + dostatecznie poinformuje o języku napisów podczas gry. Dotychczas o spolszczeniu informował dodatkowy punkt w #1 moda i nikomu nie sprawiało to trudności. Pytanie: kto się podejmie dokonania takiej zmiany we wszystkich modach dotychczas już przetłumaczonych? Nigdy nie będzie to język polski, bo wszystkie pliki dźwiękowe są po rosyjsku. Tak nawet było w podstawkach. Niech przykładem będzie ten mod, w którym wszystkie dialogi pisane, są i tak dublowane głosowo po rosyjsku. W innych modach całe tło dźwiękowe jest też po rosyjsku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czynnywulkan Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Przeszedłem moda. Zainstalowany z totalnej nudy i niedosytu. Dużo biegania...to było najlepsze bieganie,jakie pamiętam <3 Mod BARDZO wciągający,zajmująca fabuła,pojawiają się wewnętrzne przemyślenia,jak postąpić itp. Jedyną wadą było to,że nijak nie mogłem się dostać do noktowizora (tylko prawdziwy stalker nie korzysta z nokto) co mogło być spowodowane jakimś błędem,bo w sklepie były tylko Maski P.Gaz. Świetna modyfikacja,tylko za krótka. Więcej zastrzeżeń nie mam. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 @czynnywulkan, noktowizor jako oddzielne oprzyrządowanie w tym modzie po prostu nie występuje, oprócz tych użytych do testów, ale korzystać z noktowizora można już na początku gry. Wystarczy znaleźć schowek, w którym jest hełm wojskowy i go ulepszyć. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czynnywulkan Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Nie jestem typem szperacza A co do braku noktowizora,to klimat bez niego jest jednak lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 @czynnywulkan- no to musisz zmienić przyzwyczajenia. Coraz więcej modów, ma szukanie schowków jako jakby zadania poboczne, bez ich stawiania. Taki Złoty kufer 2, jest tego klasycznym przykładem. Bez bawienia się w sznupka, gra ciężko się posuwa. Więcej czasu stracisz na powtarzanie gry, gdy z braku odpowiedniego sprzętu zginiesz, niż na szukanie schowków. A w Pajęczynie, schowki znajdujesz przy okazji wykonywanych zadań. Nie wolno tylko pędzić na oślep do znacznika zadania, w dodatku z otwartym inwentarzem, bo akurat trzeba coś zjeść, czy się napić. Każdy plecak, trup, pień, paka samochodu, leżąca kłoda, sejf wystający z wody ( skąd on się tam wziął? ) , to potencjalny schowek. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czynnywulkan Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 @kondotier z trupów to akurat korzystałem tak zdobyłem min. WSS i ,,Beryl" A co do schowków...jeśli zauważam schowek (skrzynka itp.) to zazwyczaj jest on pusty,więc może stąd ta awersja to szukania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 @czynnywulkan- w poprzednim moim postcie, wymieniłem całą litanię schowków. Nie tylko skrzynki. Wchodzisz do wioski, to nie tylko podłoga istnieje, są i strychy. W bazie schowek w ścianie znalazłeś? W lewym dolnym rogu mapy jest jaskinia, byłeś w niej? Niektóre z zadań, w których musiałeś ( albo będziesz musiał ) oblecieć cała lokację wokół, aż się proszą aby przy tej okazji trochę poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speediee Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Poratujcie Panowie Stalkerzy :( Utknalem. Dostalem kase na nowy sprzet bo mnie okradli i dalej nic. Zero wiadomosci, zadan od NPC Help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 A w którym momencie gry Cię okradli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speediee Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Zadanie od Dżoracha na znalezienie artefaktu. Czekali na mnie a potem leciałem w samym sweterku przez lokację Pogadałem z Haroldem i poprosiłem o pomoc no i dał mi kase na nowy ekwiupunek. Dalej cisza :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Musiałem sprawdzić, bo nie pamiętałem. Ni więc, trzeba podejść do Harolda o 3 w nocy, (najlepiej przespać się do 2.00 i zaczekać) wtedy pojawi się ten dialog: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speediee Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Sprawdzę PS. Poszło Dzięki wielkie za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witia Kontroler Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Czy mogę do tego moda dodać Arsenal Overhaul dedykowany do CoPa czy lepiej nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi