Gh0sTp Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Gram już trochę w OP 2.2 i dopiero teraz zauważyłem że mam problem z zadaniem dla Kuźniecowa związany z walizką zawierającą dokumenty. Pomimo że wykonałem 1 część zadania, to podczas rozmowy z Majorem nie ma w ogóle linii dialogowej prowadzącej do zakończenia zadania. Próbowałem już zespawnować wszystkie dostępne w grze walizki z dokumentami, ale nic nie jest w stanie odblokować linii dialogowej. Czy ktoś z grających napotkał taki sam problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 (edytowane) Witam. Jak by ktoś grał na spolszczeniu z 2.1 to : 1.Zadanie na laserowe dalmierze trzeba zrobić w Zakładzie Metalurgicznym a nie na Placu Budowy. 2. Ikona jest na wieży kościoła w Chernobyl1 a nie we Wsch. Prypeci. Chodzi o przygotowania do Fali mutantów. Mam pytanie o początek scenariusza z Szachistą. Wiem kto to daje( chyba Akim) ale nie pamiętam co trzeba zrobić żeby chciał o tym gadać. No i wisi mi cały czas zadanie"Dowiedz się coś o losach Ducha" a ja już wszystko co było z nim związane zrobiłem. Zdziwiła mnie jedna rzecz. Wkurzyli mnie monolitowcy na Jupiterze( na zakładzie) bo wybili wszystkie Furie. Więc ich pozabijałem. Jestem już po złożeniu "hołdu". I okazuje się że reszta wcale nie staje się wroga. Nawet niektórzy są na zielono. No i trochę mnie wkurza to że po wyrzuceniu amunicji żaden ćwok w pobliżu się nawet nie schyli po to. W 2.1 zaraz się rzucali na to. Można było komuś podarować coś jak nie miał kasy. Edytowane 17 Listopada 2022 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 W dniu 17.11.2022 o 22:27, tybet64 napisał(a): Witam. Jak by ktoś grał na spolszczeniu z 2.1 to : 1.Zadanie na laserowe dalmierze trzeba zrobić w Zakładzie Metalurgicznym a nie na Placu Budowy. 2. Ikona jest na wieży kościoła w Chernobyl1 a nie we Wsch. Prypeci. Chodzi o przygotowania do Fali mutantów. Mam pytanie o początek scenariusza z Szachistą. Wiem kto to daje( chyba Akim) ale nie pamiętam co trzeba zrobić żeby chciał o tym gadać. No i wisi mi cały czas zadanie"Dowiedz się coś o losach Ducha" a ja już wszystko co było z nim związane zrobiłem. Zdziwiła mnie jedna rzecz. Wkurzyli mnie monolitowcy na Jupiterze( na zakładzie) bo wybili wszystkie Furie. Więc ich pozabijałem. Jestem już po złożeniu "hołdu". I okazuje się że reszta wcale nie staje się wroga. Nawet niektórzy są na zielono. No i trochę mnie wkurza to że po wyrzuceniu amunicji żaden ćwok w pobliżu się nawet nie schyli po to. W 2.1 zaraz się rzucali na to. Można było komuś podarować coś jak nie miał kasy. Problem z szachistą rozwiązany. Trzeba było skończyć Falę mutantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Witam. Czy ktoś wie co trzeba zrobić w zadaniu "Małpa z granatem"? To jest broń dla Leniucha na Jantarze. Przyniosłem wszystko wg opisu ale on nie reaguje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Witam . Złapałem coś w podziemiach agropromu , co to jest a raczej jak się tego pozbyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 @coles313 może się zzombifikowałeś, zerknij do jakiej frakcji należysz Ewentualnie zobacz u Akina takie tabletki Antyzombin, czy to czasem nie pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 To raczej jakieś zatrucie. Tak bym obstawiał po symbolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Masz w ekwipunku części kontrolera albo zombie, tutaj dodali toksyczność ich jak się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 @tom3kbAntyzombin nie pomaga więc to nie to , w ekwipunku nie mam żadnej części mutanta więc też odpada . @boberm dziale ,,Dodatki'' wspomina o ,,szczurzej infekcji'' i zastanawiam się czy to nie to . Pozostaje jeszcze sprawa pozbycia się tego . Na razie wróciłem do zapisu przed tą dolegliwością i zobaczę co się stanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Surowica u mnie to zlikwidowała ale ja miałem na zielono to nie mam pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Panowie czy u was też w grze dźwięki są tak ustawione, że w zasadzie nie słychać jak strzelacie? Dwa ma ktoś może moda na podniesienie udźwigu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 @Ignachinio Od odgłosów strzelania prawie ogłuchłem więc to coś u Ciebie . Do udzwigu użyłem tego znalezione w Dodatkach . actor.ltx system.ltx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 A jak instalujecie to cudo to tylko podstawowa instalacja czy te wszystkie dodatki też? Coś one dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 @IgnachinioJa mam tylko udzwig . Spawner dla leniwych bo i tak w krótkim czasie mamy wszystkiego full . A nieśmiertelność w menu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Mi tylko o udźwig chodzi. Nadal nie mam dźwięku w menu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) Póki co bez żadnych dodatków gram Edytowane 11 Grudnia 2022 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Ja tam sobie ułatwiam lekko ale zawsze. Ktoś wie co może być przyczyną że mam cicho w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Gdzie wkleić plik actor? @coles313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 @Ignachinio gamedata- config-creatures . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Dziękuje bardzo Ktoś też nie ma dźwięku w menu wie jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Sterowniki zaktualizuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Mam najnowsze Moda jeszcze raz pobrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 (edytowane) Szczerze nie mam pojęcia, przeinstaluj moda może Jest jakiś czit na nie rozładowywanie się akumulatorów do egzo? Edytowane 15 Grudnia 2022 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Ale pobrać jeszcze raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 @Ignachinio ale co ci mamy powiedzieć, jak chcesz to pobieraj. Już byś to zrobił z 10 razy od tego momentu jak pytałeś pierwszy raz. Ja sobie odpaliłem jakieś filmiki na yt i niektórzy mieli muzykę w menu, inni nie. Albo w menu jest jakaś opcja na wyłączenie muzyki w menu albo może sobie ją wyciszyliście suwaczkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi