vidkunsen Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Zamierzam pobrać i zagrać ale...ale mnie przeraża to: Download... 1. Aktualna wersja: Priboi Story UZ 1.4+fix1+fix2 +dll (rozmiar: 1.06 GB) - http://depositfiles....files/713gl3n6i 2. Fix przejściowy z Priboia Story UZ 1.3 na 1.4 - http://narod.ru/disk...a_14fix.7z.html 3. Fix 1.4.1 - http://narod.ru/disk...1.4fix1.7z.html 4. Fix 1.4.2 -http://narod.ru/disk.../14fix2.7z.html 5. Pliki .dll - http://pl.rghost.net/37525560Instalacja moda: Sposób instalacji zależy od wersji moda...A. Jeżeli posiadamy aktualną wersję Priboia Story UZ 1.4+ fix1+ fix2 + dll to: 1. Instalujemy Stalkera SoC w wersji 1.0004 2. Wypakowujemy moda i kopiujemy folder "gamedata" do folderu z grą 3. Wypakowujemy spolszczenie i kopiujemy folder "gamedata" do folderu z grą 4. Pliki .dll kopiujemy do "BIN" 5. Otwieramy w notatniku plik fsgame.ltx Zmieniamy linijkę $game_data$ = false| true| $fs_root$|..na.. $game_data$ = true| true| $fs_root$|B. Jeżeli posiadamy wersję Priboia Story UZ 1.3 to: 1. Instalujemy Stalkera SoC w wersji 1.0004 2. Wypakowujemy moda i kopiujemy folder "gamedata" do folderu z grą 3. Fix przejściowy z 1.3 do 1.4 i kopiujemy folder "gamedata" do folderu z grą 3. Fix 1.4.1 i kopiujemy folder "gamedata" do folderu z grą 4. Fix 1.4.2 i kopiujemy folder "gamedata" do folderu z grą 5. Pliki .dll kopiujemy do folderu "bin" 6. Spolszczenie... kopiujemy folder "gamedata" do folderu z grą 7. Otwieramy w notatniku plik fsgame.ltx Zmieniamy linijkę $game_data$ = false| true| $fs_root$|..na.. $game_data$ = true| true| $fs_root$|SPOLSZCZENIE MODA PRIBOI STORY 1.4 UKRYTE ZAGROŻENIE Za dużo czegoś w coś , lubię 1 lub 2 pliki - jasno i prosto. Edytowane 29 Maja 2014 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 W pierwszym linku masz wszystko co potrzebne. Resztą nie musisz się przejmować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokser1488 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam może ktoś wstawić na jakiś server spolszczenie? Bo link z pobieralni nie działa u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Dodałem do pobieralni patch do spolszczenia, z uwagi na informację na stronie http://www.sendspace.pl http://pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=165 Uwaga! Z dniem 01 września 2014 serwis Sendspace.pl kończy swoją działalność. Prosimy do tego czasu pobrać wszystkie ważne pliki. Po tym terminie wszystkie treści będą niedostępne. Prosiłbym szczególnie tłumaczy o sprawdzenie czy na tym serwisem nie ma jakiś ważnych plików które później mogą przepaść. @bokser1488 Link do spolszczenia http://pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=166 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokser1488 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Dziękować Mam problem w grze, mianowicie: niektórzy stalkerzy np. Iwancow i Garik nie chcą ze mną rozmawiać. Mówią coś w stylu "Nie myśl, że będziemy z tobą rozmawiać, prawdopodobnie podajesz się za kogoś kim nie jesteś, musisz udowodnić, że można cię spóścić z oczu" Wiecie może co jest tego powodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Druh Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 zabij garika, bierz zioło i nogi za pas :) Dziękować Mam problem w grze, mianowicie: niektórzy stalkerzy np. Iwancow i Garik nie chcą ze mną rozmawiać. Mówią coś w stylu "Nie myśl, że będziemy z tobą rozmawiać, prawdopodobnie podajesz się za kogoś kim nie jesteś, musisz udowodnić, że można cię spóścić z oczu" Wiecie może co jest tego powodem?Zabij Garika, zgarnij zioło i bierz nogi za pas :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokser1488 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dzięki jakoś dało radę Mam jeszcze jedno pytanie, mam nadzieję ostatnie. Gdzie znajdę laptop Don Reby (zadanie od Ksywki)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Druh Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Na Agropromie w lewym górnym rogu mapy jest bagno a w nim siedzi saldat i za nim jest skrzynia. W tej skrzyni jest laptop :) Czy powie mi ktoś gdzie mogę znaleźć te fixy na dialogi które wstawiał Smox ?Przebrnąłem przez całe forum i nie ma ich :( Mam problem z agentem Mi5 gdzie nie mogę popchnąc zadania na kameleona :( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Powiem tak- jestem po Barze, miałem wyprawę na Jantar z racji braków w amunicji (chciałem do Mosina i BM16, tej długiej nieobrzynowej- dostałem do zdobytego na tym terenie Baru między samym Barem a Jantarem M14. Zdobyłem kilka broni, mimo wszystko zakaz dobrych broni jest albo celowo dziurawy, albo niecelowo - mimo to M14 i jakaś grozopodobna broń na amunicję 5,56 i protectra to nie arsenał, szczególnie że posługuje się kałachem 74 z Lunetą i dopiero od Jantaru nie latam z Tozem. Nie miałem kombinezonu pana dowódcy bo zbugował się i spalił, więc zdobyczny stalkerski i Wolności na dzikim Barze to miły postęp. Cel na dziś- przebuszować zaznaczone skrytki na Wysypisku, znaleziony AK74M, ładny i czarny. Potem ruszam na Dolinę Mroku, gdzie mamy parę zadań , gram na "Miszczu" i amunicji mało. Wie ktoś gdzie jest amunicja do BM16? Co do plusów i minusów-Plusy-dużo niebezpieczniejsza Zona, co mi się podoba.-więncyj artefaktów!-Broniów tyż!-i innych pierdół.-amunicji nie ma.-i innych rzeczy też nie (bronie z trupów) minusy-amunicję jednak powinno się kupować, do BM nie ma chyba nigdzie co jest minusem, gdzieś powinna być.-czasami jak w złym momencie zapiszesz zanim się właduje dostajesz kulę w łeb.- nie jest to mod niezawodny- musiałem sporo się natrudzić by nie wyskakiwał mi z BSOD (!!!!) i resetował kompa.- normalne wyloty też są częste.- i podnoszenie z funkcją weź wszystko też je wywołuje.- nie ma oznaczenia snu, więc musisz się domyślać czy jesteś zmęczony czy nie. Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Hrothgar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bokser1488 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Witam, wie ktoś już może skąd dostać kod do X-10? Pomijając zabicie Dezika bo na niego dostajemy zlecenie później (chcę grać zgodnie z fabułą). Oraz gdzie jest dokładnie to miejsce w DM o którym pisał wcześniej kolega Cichy: "W Dolinie Mroku w bazie bandytów, tam gdzie w NS był nadajnik (pokój z balkonikiem na który wskakujemy z dachu) jest dokument bez dwóch cyfr." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) Sprawdziłem w wersji 1.3- o ile się nie mylę , to jak masz ten budynek w którym był główny bandyta. Chyba w tym miejscu jak jest placyk z dwoma innymi budynkami, tworzącymi litere u. Mogę ci rzec że tak to to miejsce.W tym momencie mam świetny arsenał, choć gram głównie zmodyfikowanym Desert Eaglem na 9x39, krótkim Benelli (doskonała broń, do kupienia u Sacharowa), Mosinem z lunetą (o wiele lepiej mi się snajpi nim niż dragunowem), M14, MP5 SOPOM (świetna broń z 50 nabojowym magazynkiem na 5,56) i kilka innymi broniami. Natomiast mam pytanie gdzie leży sejf błotnego doktora... Edytowane 3 Września 2014 przez Hrothgar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pandeiro Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 2..Gdzie jest broń rodowa z zadania od kolesia z baru ? Jest w tunelu na dole trochę dalej po lewej od płonącego helikopteru, jak znajdziesz ciało Freeman'a to potem trzeba wskoczyć na kontener i w nim powinna być ta broń. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Mam prośbę, staram się grać zgodnie z fabułą i mam dylemat, wykonuję 3 zadania w Dolinie Mroku a konkretnie jestem w X18 gdzie mam pomóc kolesiowi załatwić chyba pijawkę , chcę wejść przez pierwsze drzwi z kodem i nie mam kodu. W poradniku nic na ten temat niem, lekko się zapętliłem, co robię nie tak, proszę o sugestie. Dzisiaj odwiedziłem podziemia Agropromu i tam mam notatkę, że kody do X18 są ukryte na CEA, to jak to się ma do poradnika, że na początku gry mamy iść do DM i udzielić pomocy w X18 w walce z pijawką. Jestem w X16 i wywala mnie z takim logiem, co to oznacza.Nowy Dokument programu Microsoft Word (4).rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garand1939 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Poradnik jest napisany trochę nieprecyzyjnie ale jeśli dobrze pamiętam to agent znajduję się w budynku niedaleko stacji paliw. A co do loga to podałeś pusty plik, albo ja mam coś skopane. Edytowane 19 Października 2014 przez Garand1939 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) X16 z problemami ale zaliczone, faktycznie koło stacji paliw pomogłem w walce z pijawką agentowi, myślałem, że trzeba wejść do X18 i tam mu udzielić pomocy. Kod do drzwi w X18 mam,(jeden) znalazłem w X16 a drugi to powinien być na CEA1, ale jak by ktoś miał drugi byłbym niezmiernie wdzięczny.Mam też problem z Upiornym Kulebiakiem, mam go 1 i schodziłem po kilka razy DM gdzie powinien się spamować i nic. Upiorny Kulebiak znaleziony, mam dalej problem z kodami do X18. Niestety mam problem i nie umiem go rozwiązać, biorę modół od Predatora na Radarze i wywala mnie do pulpitu bez loga, czy ktoś miał coś takiego i jak temu zaradzić?. Edytowane 20 Października 2014 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Przykro mi @bolo, ale dawno już grałem w tego moda i nie pamiętam szczegółów. Pewien jednak jestem, że go ukończyłem. Jeżeli chcesz, to podeślij mi Twój zapis przed tym wylotem. Zainstaluję moda i zobaczę u mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Dzięki, cofnąłem sie z grą bo wydedukowałem,że lekko pokiełbasiłem fabułę,bez problemu zabrałem modół i te zabawki, które miał. Teraz muszę znaleźć pierwszy kod do X18, drugi mam, tylko nie wiem gdzie go szukać niby na CEA1, lecz w poradniku piszą aby za pierwszą wizytą w Prypeci nie iśń np. na stadion, to jak się dostać do CEA1?, coś ten poradnik jest lekko pokręcony, będę działał metodą prób i błędów, jak coś nie wyjdzie będę prosil o pomoc. Właśnie w Prypeci szukam zaginionego oddziału Specnazu i nie umiem znaleźć, gdzie oni są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Zaginiony oddział specnazu znajduje się na cea 1 za drugą bramą skręcasz w lewo i idziesz do samego końca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Znalazłem, teraz mam się przebić i wezwać pomoc z tym, że jeszcze nie byłem w X18 to po pierwsze i nie wiem czy po wezwaniu pomocy nie będzie końca moda, lekko pokręcona ta fabuła. Teraz mam znaleźć dokumenty pod sarkofagiem, nachodziłem się jak głupi kilka razy tam i nazad i nie znalazłem, gdzie one mogą być?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Tutaj jest poradnik, co prawda do wersji 1.1.3, ale powinien pasować - http://stalkerteam.pl/topic/542-poradnik-do-priboi-story/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Bardzo dziękuję, poradnik okazał się pomocny, szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Czy oprócz depositfiles, jest możliwość pobrania tego moda z innego hostingu? Na deposit, pobieranie się urywa gdzieś w 3/4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Tutaj znajdziesz wszystko - http://ap-pro.ru/forum/35-2317-1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Dziękuję. Z tej strony można pobrać.Ze strony do której jest link w #1, się nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Panowie posiłkowałem się poradnikiem i w dalszym ciągu nie mogę zaleźć Pendrive Striełoka, w Prypeci niby powinien być w plecaku ale tam go nie ma, zlatałem Magazyny Wojskowe wybiłem ponownie całą bazę i dalej już nie mam pomysłu. Może tak być, że podczas zdobywania bazy z Czachą nie znalazłem Striełoka i fabuła się pokręciła, proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi