Szczepan9205 Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 @cez137 Musisz się pokręcić po bocznych pokojach (tych mniejszych) i w jednym z nich na stole będzie leżeć fleszka (obok laptopa) to na tej fleszce jest ten kod, który podałeś. Z tym, że nie pamiętam już czy on jest do dezaktywowania tej klatki, którą już i tak widziałeś na filmiku czy do sejfu w biurze na górnym poziomie tej sali z tą świecącą sferą. W każdym razie dopiero jak znajdziesz fleszkę i w notatce na fleszce będzie ten kod to dopiero będziesz mógł pchnąć fabułę dalej. Taki jest urok tego moda, że nie prowadzi do końca za rączkę i trzeba kombinować, a i znajomość poprzednich modów poprzednich modów przy których pracował Policai (autor Dead City: Breaktrough i Special Relase) się przydaje do odnalezienia się w tych wszystkich podziemiach bez błądzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) no i kolejny skończony, nawet ciekawy ale oczywiście grałem w lepsze, kilka screenów Spoiler Edytowane 22 Lutego 2023 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mordeczka Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Witam, Czy jest jakiś poradnik może? Mam problem z wejściem do x9. Najpierw nie dostałem od Wilka klucza, po wczytaniu sejwa klucz do drzwi dostałem ale nie mam hasła do zamka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 @mordeczka Zobacz na tym filmiku od 26:00. https://www.youtube.com/watch?v=wlwm3YK5g5w Kod do zamka powinieneś tak jak jutiuber mieć w swoim PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 (edytowane) Kto ukradł automat ? żadna z 4 opcji nic nie zmienia Dzik mi nic, nie daje. Edytowane 18 Marca 2023 przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 @gucio46 Tak ma być. Koniec końców protagonista dochodzi do wniosku, że sam nie wie, kto stoi za kradzieżą. Możesz w teorii któregoś NPC oskarżyć, ale to do niczego nie doprowadzi, a zadanie zostanie pomyślnie ukończone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2023 A ja pyknąłem sobie drugi raz z sentymentu. Był to pierwszy mod, w którego zagrałem w 2023 roku. Bardzo mi się spodobał. Przede wszystkim pod względem scenariusza. Gra się bezstresowo i przyjemnie. Stabilny. Pierwszym razem miałem drobne problemy ze skryptem w DM. W drugim podejściu było ok. Tylko grać i się cieszyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Panowie o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 @toldi jakieś ruskie litery w ścieżce moda podczas instalacji? Zainstaluj sobie w ...stalker - labirynt. Czy obojętnie w jakim folderze co wymyślisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 (edytowane) FATAL ERROR [error]Expression : file_handle_internal(file_name, *buffer_size, file_handle) [error]Function : FileDownload [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\FS.cpp [error]Line : 169 [error]Description : can't open file : [error]Arguments : c:\games\s.t.a.l.k.e.r-labirynt\gamedata\textures\detail\detail_grnd_leaves — ?????.thm stack trace: Śmieszna rzecz, miałem grę zainstalowaną, która działała ok, ale zmieniałem dysk na ssd i musialem odinstalować i teraz lipa po ponownej instalacji. O co chodzi chłopaki? Edytowane 10 Kwietnia 2023 przez Meta "Sugestia" co do pisowni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 @toldi Wyżej odpowiedział Ci @tom3kb. Gdzieś jest tekstura z cyrylicą w nazwie - wylot z automatu. Domyślam się, że ten plik ma w nazwie "detail_grnd_leaves — копия". Spróbuj go skasować lub ewentualnie zmień nazwę na "detail_grnd_leaves — ęîďč˙". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 to znaczy gre zainstalowałem od nowa i takie żeczy sie dzieja ,a w czesniej mi działała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2023 @toldi *rzeczy Spoko, ale problem po prostu wygląda na taki sam, o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacenty Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Cześć, taka mała prośba - tuż przed spotkaniem z Kłem, w pomieszczeniu z najemnikami jest sejf i laptop, który domaga się włączenia. Niestety, nie dysponuję ani kodem do sejfu, ani hasłem do laptopa. Chyba przeszukałem wszystko w pomieszczeniu i przyległych korytarzach, więc teraz nie wiem - ślepota na starość, czy to ma tak być i - cytując klasyka: "pomyślę o tym jutro"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 @bacenty Chwilowo nie przejmuj się ani laptopem, ani sejfem. Po wybiciu najemników sprawdź drzwi na górnym piętrze i wróć do Kła. Później wylądujesz na kolejnej lokacji, ale po pewnym czasie i tak wrócisz do pomieszczenia z laptopem i sejfem, tylko wejdziesz tam przez inną lokację, dlatego właśnie na niej (laboratorium) przeszukaj uważnie wszystkie pomieszczenia, sprawdź laptopy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacenty Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 @Agrael dzięki za wyoślenie. Piszesz o nowej lokacji, na której zaraz będę - wyobraź sobie, że już tam byłem... Musiałem się kawałek wracać, bo robiąc zadanie na umieszczenie Spoiler czterech czujników ruchu u wejść do tuneli nie znalazłem jednego z nich, więc odpalam filmiki i tu nagle zdziwienie, bo na dwóch filmikach gracze używają sobie radośnie Spoiler welesów, kiedy ja jeżdżę na niedźwiedziu. I tak dowiedziałem się o istnieniu takich dwóch dodatkowych bethyngalw na ścianach, których - oczywiście - nie zauważyłem, co poskutkowało tym, że nie poznałem pięknej Marii etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 Hej wróciłem do labiryntu i zas lipa,ze skrótu z pulpitu gra wogóle sie nie uruchamia a po zrobieniu z bin wyskakuje takowe coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 @toldi a to nie to samo co miałeś parę postów wyżej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 @toldi A jak nazywa się Twój folder z modem? Nie masz czasem nazwy folderu w cyrylicy? Bo instalator chyba domyślnie ustala nazwę folderu na s.t.a.l.k.e.r. - лабиринт i coś mi się kojarzy, że ja musiałem nazwę folderu zmieniać bo inaczej nie chciał się uruchomić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Szczepan,faktycznie trzeba było zmienic nazwe ,teraz sie włącza ale stoi na jakłby logowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 @toldiHmm dziwne, jedyne co mi do głowy przychodzi to to, żebyś spojrzał w log i jeżeli log wskazuje jakiś błąd (na samym końcu) no to wstaw tu treść - może przez tą teksturę, z którą miałeś problem wcześniej gra się nie chce włączyć🤔Ale to tylko moje zgadywanie bo bez loga to nie wiadomo po prawdzie nic, gorzej jeżeli będziesz miał pusty log - wtedy tak szczerze nie wiem o co może chodzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 FATAL ERROR [error]Expression : file_handle_internal(file_name, *buffer_size, file_handle) [error]Function : FileDownload [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\FS.cpp [error]Line : 169 [error]Description : can't open file : [error]Arguments : i:\stalker labirynt\gamedata\textures\detail\detail_grnd_leaves — ?????.thm to co przedtem,kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 @toldi Zrobiłeś to co ci @Meta podpowiedziała wtedy czy nie? Bo odzewu z twojej strony nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 tom nie było bo kompa zmirniałem bo stary padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 @toldiNo to w takim razie musisz zrobić raz jeszcze to co Meta Ci napisała wyżej - dopóki nie zmienisz tej teksturze nazwy to mod nie ruszy - zrób tak jak napisała Meta, albo zamiast копия wpisz kopia i powinno ruszyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi