Meta Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Mała prośba do @Ciepły i reszty też: Radzę się jednak wstrzymywać z bezpośrednim linkowaniem do wycieków, żeby potem nie było problemów 🙂 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Widziałem i wygląda to dla mnie jak ten mod do DayZ/ArmA. Jest jakiś fragment (57minut) rozgrywki, ale jest szybko usuwany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciepły Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 2 godziny temu, Meta napisał(a): Mała prośba do @Ciepły i reszty też: Radzę się jednak wstrzymywać z bezpośrednim linkowaniem do wycieków, żeby potem nie było problemów 🙂 W takim razie prosiłbym o usunięcie też tego mojego drugiego posta bo tam też dałem link tylko do kodu źródłowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Oświadczenie GSC w sprawie ostatniego wycieku: Źródło - KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Fotorealistyczna grafika w S2, mutanty w 4K, na zdjęciu Pseudogigant jakby ktoś nie poznał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 7 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Pseudogigant Lidl Edyszyn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Jako że kiedyś testowałem wszystkie build z trylogii to nie byłbym sobą jakbym i tego nie przetestował. Po 4h biegania po gigantycznej mapie sporo poznałem, pewna sprawa która mnie martwiła w trailerze okazałą się bzdurą na potrzeby filmu. Nic nie zdradzę by nie psuć innym zabawy ale mam nadzieje że to bardzo stary kod (pomimo loga z datą które mogło być z komputera osoby który to pobrał i uruchomił) bo inaczej premiera będzie jeszcze przesunięta. Sama zmiana silnika to wilki plus, gra pomimo wielu błędów nie wysypała się ani razu. Generowana roślinność UE5 to bajka. Teraz jeszcze bardziej czekam na premierę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Takież pićko wyszło na rynek ukraiński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zamówiłbym zgrzewkę nonstopów na premierę s2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Na targach Gamescom 2023 ma się pojawić grywalna wersja S2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Stalker miał wersję specjalnie na rynek ukraiński z nonstopami zamiast zwykłych stalkerków do picia. Nawet się uśmiechnąłem, że wróciły :D. Zamiast legendarnego przydziału W, czekam na przydział nonstopów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Jutro (24.08) na targach Gamescom 2023 zobaczymy S.T.A.L.K.E.R.-a. Tak to komentuje GSC. W ten sposób uczcimy rocznicę wydania S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky! Oto jesteśmy, zmierzamy do 8. hali targów gamescom, aby spotkać się z wami, drodzy stalkerzy. Mnóstwo śrub, masek gazowych i artefaktów. Bez kozaków i broni, choć uzbrojeni w najbardziej niezbędny habar z możliwych! Jesteśmy dobrze przygotowani, ale co z wami? Jeśli planujesz wyruszyć w tę przygodę w pełni przygotowany, podziel się swoimi zdjęciami i pozwól wszystkim stalkerom poczuć atmosferę Zony! Stream rozpocznie się jutro o 16:00 i potrwa do 19. Pozostałe gry, które jutro zobaczymy: Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, Forza Motorsport, Jusant, Alan Wake 2, Citizen Sleeper 2: Starward Vector, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, Armored Core VI: Fires of Rubicon, The Elder Scrolls Online, ARA: History Untold. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 https://www.gram.pl/news/stalker-2-nie-ukaze-sie-w-tym-roku-podano-nowy-termin-premiery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Czyli jednak pierwszy kwartał 2024 roku. No nic, może wcześniej wyjdzie True Stalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Witam i pozdrawiam wszystkich braciszków.Oby nie było jak z jedynką, Nvidia gniotła i wyszło jak wyszło. Teraz drugi Amerykański moloch wypuścił gameplay jakby to już nie było Ukraińców. Pfffffffffffff co za żenada mam nadzieję, że ta oprawa nie ujży światła dziennego i będzie to co powinno być czyli KLIMAT, bo po tym co zobaczyłem to jakbym tę samochodówkę Amerykańską widział, ten gniot jak jej tam Forza? he he he😅 OMG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Dla zainteresowanych - S2 na Fear Fest 2023: Spoiler Gdzieś na samym końcu materiału, w okolicach piątej godziny. W wielkim skrócie - nic nie powiedzieli, nic nie pokazali. Norma ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Wiadomość z ostatniej chwili. W praskim biurze GSC Game World wybuchł pożar. Poinformował o tym czeski portal Vortex. Według dostępnych informacji do pożaru doszło z powodu awarii instalacji elektrycznej w nocy z 7 na 8 września. Pożar dotknął jedno z trzech pięter należących do studia, gdzie znajdował się bardzo ważny sprzęt - serwery zapasowe. W momencie pożaru w budynku przebywało około 30 pracowników firmy, ale wszystkich ewakuowano. Według wstępnych oszacowań straty szacuje się na 1,5 mln koron. Jak pożar wpłynie na rozwój gry? Tego oczywiście nie wiemy. Źródła: KLIK, KLIK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 9 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Fatum nad rozwojem stalkera ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2023 Na Poznań Game Arena pojawi się grywalna wersja S2. GSC już to potwierdziło. Źródło: [KLIK] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Stoisko S2 na Gamescom Asia 2023. Zdjęcia wykonał użytkownik Reddita o pseudonimie MonsterOfLogic. Spoiler Źródło: [KLIK] 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Myślałem, że jak w Azji to Stalker będzie w stylu. I tym podobne 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 @tom3kb Według mnie to już jest profanacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Kumpele i kolesie już byli w Poznaniu i nawineli co i jak. W piątek jako tako za to w sobote jak przyleźli stalkerzy w wieku 10 i wiecej lat to sie dopchac nie mozna było do wielu stoisk. S2 tnie się jak dziki, bugi, błedy, wyloty - to kolejny gniot w stylu pre do 10 OBT, próba nadrabiania błędów grafiką - 10 000 odcieni zieleni a grywalność znikoma, fabuła? a co to jest :). Widzialem ich fotki, filmiki itd, wiele mi powiedzieli o swoich odczuciach co do S2. Przed S2 jeszcze długa droga zanim sie ukaże w grywalnej i sensownej odsłonie. ... i tylko nie zapomnieli podać konta wspierającego ... projekt? kolejną fazę projektu. Tlko rekieterów zbierających hajs za próbe grania nie było za bardzo widać. W niedalekiej przyszłości, gdy człowiek zaludnił układ słoneczny i wysłał ekspedycje poza galaktyke ukazał sie wreszcie S2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Tak czytam Was I podejrzewam, że skończy się jak z Gothiciem 4 (JEST I BĘDZIE ZAWSZE !) Czyli w pewnych kręgach nie popularną Arcanią. Gra sama w sobie jest bardzo dobra, ale ludzie którzy wcześniej ograli pierdyliard modów byli zniesmaczeni,. I podejrzewam, że tutaj będzie tak samo. Czyli gra standard w której weteranów będzie drażniło wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi