Arni68 Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Odnośnie Wintoreza. Nikt nie udzielił sensownej odpowiedzi. U mnie też Wintorez nie strzela, brak rysunku trybu ognia, pomimo przełacząnia trybu ognia nie strzela. Mało tego,wciskając lewym przyciskiem myszy - luneta się włącza ale już przyciskając lewym przyciskiem myszy - strzał - luneta wywala i widać bron w dłoni, nie pada żaden strzał. Co jest. Proszę o fachową pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Dobra Arni68 - kolejna zagadka rozwiązana: Wziąłem vintara se kupiłem, trochę amunicji i luneta lub bez próba strzału i lipa. Bierzesz vitara w macki, naciskasz R, teraz naciskasz 9 i strzela ale tylko pojedynczymi. Widać niże jak wygląda luneta i przypatrz się na gazy wylotowe z lufy z vintara: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni68 Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Dzięki, że się odezwałeś. Nic z tego. Naciskam jak mówisz i nic. Jak naciskam lewą myszą to wchodzi w tryb lunety, to samo prawa mysz. Jak oddaję strzał ( bez wystrzału ) to wychodzi z trybu lunety. Coś jest nie tak. Z innym giwerami nie ma problemu a mam HK z lunetą i tam bez problemu - zbliżenie i strzał. Podobnie było w NS z karabinem snajperskim, nie pamiętam - Winhlop antyterrorystyczny. tez nie chciał strzelać. I gdzie mogę dokupić ammo do Wintara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Zbierasz gdzie popadnie od trupów i chomikujesz aż kupisz vintara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni68 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 A co z problemem z Wintarem? Nikt nie podpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 No ale co tu podpowiadać zrypali chyba model broni i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Nie tylko modele broni są zrypane, ale i cały mod. Grałem w niego od pierwszego pojawienia i co wersja wyżej, to zamiast lepiej było gorzej. To skutek połączenia dwóch modów. Gdyby Alternatywę podzielić na mod dla żołnierza i dla stalkera, to scenariusze by się nie gryzły. A "ulepszanie" moda dodawaniem innej broni, też mu na zdrowie nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 @Arni68 ja znalazłem i używałem zwykłego Wintoreza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni68 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Ok, dzięki za wyjaśnienie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 z tym wintarem mam ten sam problem czyli ze strzelania d.. Następnie w Prypeci za każdym razem wylot którego nie mogę obejść. Ale mogę podpowiedzieć jak zdobyć kasę u Sułtana na Przedzoniu. Sprzedajemy artefakty Chemika po 35700 następnie odkupujemy po 20000 i ponownie sprzedajemy, odkupujemy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Mam problem Panowie. Nie mogą pobrać repacka moda. Pobiera mi do 2 GB i przerywa jak wznowię to nie ma problemu ale potem okazuje się, że brakuje jakiś plików. Ma ktoś ten repack z innej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Panowie ma ktoś czystego moda i spolszczenie bo na Yandeksie nie ma a ze stalkerteam nie mogę pobrać. Potrzebował bym czystego moda i spolszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 @Ignachinio Znalazłem moda, ale z paczką broni. Stąd można pobrać: https://disk.yandex.ru/d/PK9Mr1yqr9sGH https://www.playground.ru/stalker_shadow_of_chernobyl/file/s_t_a_l_k_e_r_shadow_of_chernobyl_alternativa_v_1_3-966193 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 57 minut temu, Ignachinio napisał: a ze stalkerteam nie mogę pobrać. Ale w ogóle nie możesz pobrać? Bo u mnie normalnie zaczęło zasysać. Czy wykłada ci się pobieranie wcześniej lub później? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Dochodzi do około 3 GB i nagle komunikat pobieranie nieudane... Następnie wznawiam idzie dalej ale jak próbowałem rozpakować to brakowało plików. @tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Aha, może jutro spróbuję zassać bo dziś już mi się nie chce siedzieć i czekać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Gdzie teufel nie może tam najemnika pośle. Ignachinio ze strony (z postu Leny): http://stalker-worlds.ru/forum/topic/3727-alternativa-13/ https://disk.yandex.ru/d/PK9Mr1yqr9sGH Zajrzyj: http://torrent-stalker.org/viewtopic.php?t=425 http://stalker-worlds.ru/forum/forum/160-forum-moda-alternativa/ http://alternativa-mod.ru/index.php 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 A dziękuje a że tak spytam jest gdzieś tam repack? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Do tego repaka są nieczynne linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Właśnie próbowałem pobrać moda z naszego serwera i faktycznie - przerywa w momencie, gdy dochodzi do połowy. Na AP-PRO jest aktywny link do samego moda, ale nie w formie samodzielnej: [KLIK] Natomiast link do spolszczenia działa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Wiem że strasznie marudzę 😞 ale @Agrael dałbyś radę to jakoś naprawić? Bardzo zależy mi na repacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 @Ignachinio Pewnie Tylko ktoś musiałby sprawdzić wersję samodzielną [KLIK] i nałożyć na nią spolszczenie. Jeżeli wszystko byłoby okej, to wtedy mógłbym całość wrzucić na nasz serwer. Spróbuję się temu przyjrzeć później. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Wrzuciłem jeszcze raz moda na nasz serwer ( wersja full ), ale znów jest ten sam problem - w połowie pobierania następuje przerwanie. Może @portals w wolnej chwili rzuci na to okiem. A tak to dodałem do #1 postu linki do samego moda oraz wersji Repack. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Tak zerknę po 20. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 Wszystko wydaje się OK, jak ktoś ma problem niech odezwie się na PMa. Nowy plik na serwerze jest dokładnie taki sam jak stary to skasowałem ten nowszy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi