cichy Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Apg2312 szkoda, że się poddałeś . Jak był Jantar to i były nagrody, odebrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Napiszcie coś o moich kwestach... Podobały się, czy nie, czy nie były za trudne, czy za łatwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Linię zadań od Yurka rozpoczyna rozmowa z Krugłowem, po przeprowadzeniu go do przejścia na Jantar. Pierwsze to odnaleźć art serce Trurla. Na Kordonie w miejscu o dużym natężeniu promieniowania. Nagroda poniżej Drugie zadanie to odnalezienie teczki Freemana na Dziczy. Nagrodą jest Kubik Mroku :devil: . Trzecie to odnalezienie Leczącego Beryla. Znajdujemy go w miejscu znznym z Solianki związanym z innym wspaniałym kombinezonem. Ostatnia misja to odnaleźć zmieniony przez Trurla kod do drzwi na Radarze. Wskazówka ukryta jest w zgrabym wierszyku. Wieża jest na Wysypisku. Dostajemy się na nią z daszku hangaru. A teraz finał. Wycieczka na Radar i: Uff... W modzie podkręcono bardzo spawn mutantów i innej maści person. Zadania od Yurka są świetnie zrobione i logicznie wplecione w zadania podstawki. Moim zdaniem ratują moda, który generalnie mało wnosi. A kiedy już mamy te zabawki - :devil: . Warto było "powalczyć". Edytowane 13 Listopada 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Fajny opis Cichy.Podobają mi się te zadania.Wprowadzenie kwestu Yurka Poliaka do tego moda przez Yurka dodaje trochę blasku.ale moim skromnym zdaniem Yurek Poliak lepiej by się komponował w Restoration Mod.Ciekawy jestem waszego zdania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Pomysł, moim zdaniem, bardzo fajny :thumbsup: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeei Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Chodzi świetnie. Od razu po załadowaniu pierwszego quicksave'a (jeszcze Krodon) wylot i oto taki log: Exp[b][/b]ression : fatal error Function : CScriptEngine::lua_error File : E:stalkersourcestrunkxr_3daxrGamescript_engine.cpp Line : 73 Description : <no exp[b][/b]ression> Arguments : LUA error: ...shadow of chernobylgamedatascriptsxr_logic.script:1273: attempt to index field 'actor' (a nil value) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 @ SoMeei Jak we wszystkich modach do STALKERa - NIE KORZYSTAMY WOGÓLE z opcji zapisu Quicksave, a robimy tylko "twarde zapisy" tak często jak to tylko możliwe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeei Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 @Yurek Teraz już będę wiedział :pinch: Dzięki i przepraszam za kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 SoMeei - skorzystaj z rady scigacz1975, na temat szybkich zapisów nie uszkadzających innych. Masz to w temacie http://stalkerteam.p...-czeste-wyloty/ w #18. Od zastosowania tego sposobu, nie mam problemu z uszkodzonymi savami. Jeżeli mod ma możliwość Quicksava, przypisz im najpierw jakieś klawisze z Num Lock, a następnie zedytuj user.ltx. Udogodnieniem też jest skorzystanie z porady trulr3 http://stalkerteam.p...r-jednoczesnie/ i zmienić dodatkowo pierwszą linię. Powoduje to zapisywanie efektów grania w katalogu moda a nie w user. Znalezienie loga, sava czy screena przestaje być problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Poprawiłem link do moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jest tak:Pobierz pliki z linku pierwszego,rozpakuj,tylko ten plik jak się pobierze jest plikiem instalacyjnym.Może ktoś to zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Po instalacji moda w formie plików dbx gra z modem nie chce się mi uruchomić brak logu a po rozpakowaniu Total Cammanderem do formy gamedata gra działa co może być tego przyczyną.Co ciekawe na wysypisku gdy podlatuje do mnie dzik wywala mnie za każdym razem do pulpitu, też bez logu. Pozdrawiam. Edytowane 5 Września 2014 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ponawiam pytanie.Czy ten mod jest w formie gamedata?Link kóry jest podany to plik instalacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nie podany link moda jest formie instalatora instaluje pliki dbx i jeden plik gamedata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 @ jurek48: A nie można ów plików wypakować za pomocą total commander'a bądź jakiegoś unpacker'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Junx pliki rozpakowałem zcaliłem w jedną gamedatę i niemam na początku "Zabij Striełoka" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Niestety, ale nie powiem Ci czy tak ma być bo nie grałem w tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Junx tak właśnie ma być.Szkoda,że nie ma już moda w formie gamedaty co robił Yurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Witam,i znowu ktoś wprowadza w błąd graczy!Pisze;pobrać z 1 linka,rozpakować...co rozpakować skoro to jest ruski instalator?A miał być plik gamedata,ktoś se jaja robi czy co?Nie dość że,człowiek ściubi każdy Mb.(limit)to zmarnowany czas,mod do kosza,zawiedzone nadzieje na dobrą zabawę z nowym Modem.Bardzo się zawiodłem,nie wiem czy ktoś to robi specjalnie czy co?Dobrze,że jestem dobrze wychowany bo posypały by się bardzo niecenzuralne napisy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ja to rozumiem tak, instalujesz moda, masz gamedaty, używasz unpackera, masz folder gamedata i dalej postępujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Podejrzewam, że podczas przenoszenia plików do nowej Pobieralni, ktoś się pomylił i wyszło jak wyszło. Yurek ostatnio nie pojawia się na forum, więc jedyna nadzieja, że ktoś posiada tego moda w formie gamedaty zrobionej przez Yurka i ją udostępni. Jak nie, to temat do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) Właśnie dobrze, że przypomnieliście bo zapomniałem "donieść" adminom, że w linku jest zupełnie inna wersja, w której na dodatek chyba jest problem z zamknięciem instalatora czy coś. @muezin70 A ty jakbyś zamiast takiego tonu z wyrzutami na spokojnie napisał, że jest problem to też by ci chyba korona z głowy nie spadła. Ja już kilka razy raportowałem problemy z pobieralnią, spolszczeniami i admini sprawę naprawiali bardzo szybko. Edytowane 25 Października 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) tom3kb,to nie są wyrzuty tylko stwierdzenie faktu że ktoś nie dopilnował lub nie sprawdził.Zapewniam Cię że nie chciałbyś poznać mojego "takiego" tonu :yes: Mam taką prośbę,aby co jakiś czas ktoś sprawdzał czy linki działają i czy zgadza się zawartość.Pozdrawiam Serdecznie.Jeśli ktoś przypadkiem jest w posiadaniu prawidłowego pliku,to prośba o udostępnienie ich Graczom,w podzięce dozgonna wdzięczność.Pozdrawiam Edytowane 25 Października 2014 przez muezin70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PainChiller Opublikowano 31 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Witam. mam pytanie odnośnie lokacji - czy mod dodaje nowe lokacje czy tylko zmienia stare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STALKER5059PL Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) Gdy próbuję uruchomić grę gra wiesza się przy próbie odpalenia jej. gdy próbuję rozpakować gamedata dbx to przy próbie wpisania komendy-program x.cmd przestał działać i dostaję pusty folder gamedaty. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez STALKER5059PL Słownictwo... 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi