gawron Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Tak to komplet z tego folderu . Da się rozpakować i spakować , w załączniku packer i unpacker ;RZEŹNIA.7z Ten MOD musi żyć . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Masz rację, powala grafiką. Powali też trudnością samego bytu w Zonie. Tytuł coś zresztą mówi. To przechyla szalę na stronę polonizacji tego moda i zapewne zostaną podjęte odpowiednie kroki ku temu. Fascynujące i wciągające screeny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Audio w menu , kwintesencja zony . W żadnym znanym mi MODzie nie wiało taką grozą . Zdarza mi się czasem odpalić tylko po to , aby tego posłuchać . Warto zwrócić uwagę na korę brzozy , jak żywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qguar Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Niestety, nie da się pobrać fixa 2.0 (serwis zakończył działalność). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ściągnąłem pogram ale bez fiksa 2.0, może pojula troche??? Gawron jakby co to kopsnij link lub fiks na forum, może da radę. :) Problem mam! nie mogę strzelać ogniem ciągłym z broni krótkiej i długiej!!! Może fiks 2.0 poprawi sytuacje ale nie mogę go znikąd ściągnąć !!! Skrinszot z moda z nazwą błędu: http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=680.msg3298#new Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ja mam jakieś pliki do tego moda - zobacz może to te.https://yadi.sk/d/B_7rbATmEV8qG 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Przyczyną może być przypadkowe wyczyszczenie opcji "zmień tryb ognia" w sterowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 W linku ,który podał @ksantyp jest wszystko . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Masz pkt. bo to może byc to czego szukam, daje na wyrost za intencję. Inne pliki i wersja moda sie zgadza więc może będzie pasować! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Mam pytanko.Tutaj na forum jest niby wersja 1.0.3 PL, archiwum ma nazwę final.U konkurencji (wszyscy wiedzą gdzie ;) ) jest niby wersja 1.0.5 PL z dopiskiem/nazwą Rzeźnia.Czy to to samo czy tam jest jakaś nowsza wersja? Edytowane 1 Grudnia 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 @Tom3kb to ten sam mod, Ścigacz działa też na naszym forum :sweat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zmylił mnie tam ten opis 1.0.5 i podtytuł Rzeźnia myślałem, że może tu zapomniał jakiegoś update-u zrobić bo, ze tu "działa" to wiem ;) Porównałem sobie tak na szybko obie wersje. Ten z konkurencyjnego forum z nazwą 1.0.5 Rzeźnia jest o jakieś 250mb większy. W menu gry jest napisane, że to wersja 1.0.3 save-y z tego stąd wczytały się bez problemu. Jest inny hud, moim zdaniem lepszy. Inne modele stalkerów, pancerzy. Moze tez i broni. Więc to pewnie taka troche bardziej odpicowana wersja z dorzuconymi jakimiś dodatkami. Zostanę przy niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Spolszczenie tego moda robiliśmy ze Ścigaczem i to on wstawił spolszczonego moda na tamto forum. Mod jest ten sam, tylko Ścigacz pewnie go ulepszył. Stąd pewnie ta różnica w rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Tak, wersja jest ta sama tylko trochę dodatków dorzucone. Ale ten mod to nie będzie bułka z masłem ;) przynajmniej nie na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ten MOD moim zdaniem , to prawdziwe wyzwanie . I oto chyba chodzi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Właśnie w niego gram extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Witam.Mam prośbę czy ktoś z forum może w punktach opisać sposób instalacji tego moda ?Jakoś dla mnie pierwszy post jest nie czytelny jesli chodzi o fixy i dodatki tym bardziej że w kolejnych postach w tym wątku pojawiają się patche. Proszę o pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ściągnij tą wersję co ja od konkurencji. Jest bardziej odpicowana ale to ta sama wersja moda. Mod to tylko dwa archiwa, ktore roźpakowujesz 7zipem bo winrar wyrzuca komunikat o błędzie. Potem gamedate przerzucasz do folderu stalkera i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 @kazik; jeśli Ci pasuje , MOD w jednym pliku- gamedata.dbs : https://cloud.mail.ru/public/a377af670ef1/gamedata.rar , gamedata kompletna zawierająca fixy i patche : https://cloud.mail.ru/public/c7be074c6883/gamedata-kompletna.rar . Kopia obu plików do głównego katalogu gry . Trzeba pamiętać , aby do skrótu na pulpicie dopisać - -nointro . Należy też podmienić User ltx. w folderze zapisów . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Czyli te wersje z linków powyżej są po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dokładnie tak , MOD jest spolszczony . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 OK dzięki man starą wersję pobiorę nową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Jest to wersja 1.0.3 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ale poprawiona tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jest to wersja pierwotna , bez nowej grafiki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi