LordDino Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 W końcu jakaś ładne dziewucha, a nie podstarzali tatusiowie z brzuchami piwnymi hehehe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Żeby nie było że tylko innym każe swoje zdjęcia publikować, poniżej moje foto. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 O Anton odetchnął normalnym powietrzem i zobaczył świat nie przez zaparowane szkła maski . Plusik za odwagę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Raz skinheadem, zawsze skinheadem, Sława Srbiju 1987... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 @Arni, a gdzie maska p-gaz, to Zona chłopie! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 W masce p-gaz na wesele nie wypada raczej iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Odświeżam Szybki apdejt mojej osoby xD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Rozumiem że jesteś BLACKIEM Sebulek ale "face" to trzeba niekiedy pokazać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 @Anton Gorodecki Szkoda aparatu xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burbon Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Witam po długiej przerwie! Stwierdziłem, że warto zacząć powrót od pokazania się. Pokażę moją fotkę z 2015 i z moim E39. Dalej nim jeżdżę, bo jest idealnym autem! Edytowane 15 Grudnia 2016 przez Burbon 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shay Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 To i ja się wam przybliżę Na koncercie LIVE 04.07.2010 Jako opiekun zwierząt z moją rozpieszczoną na maxa kotką I na koniec z wizytą wśród zwierząt 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 No jak zobaczyłem Kolegę @kazik a z Fenderkiem to i sobie dziś cyknąłem przy świeżo postawionej choince ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 No to kolejny apdejt mojej osoby 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 OOOO... widzę, że Kolega @SEB2E raczej operetki nie słucha... (nie żebym miął coś do operetki - wolę szarpidrutów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Nope Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Godzinę temu, cichy napisał: No jak zobaczyłem Kolegę @kazik a z Fenderkiem to i sobie dziś cyknąłem przy świeżo postawionej choince ... takie małe OT: Widzę że masz Squaiera kiedyś też miałem ale od czasów liceum marzyłem o oryginalnym strato i udało mi się marzenie spełnić Mój model to American Standard made in U.S.A z roku `86. z kompletem picupów Seymour Duncan. Pozdrawiam kolegę po wiośle p.s. u mnie strojenie choinki polega na zmianie tapety na kompie na: lub na: Edytowane 18 Grudnia 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Ponieważ wielu forumowiczów, podany przeze mnie mój wiek poddawało w wątpliwość, może to zdjęcie przekona niedowiarków. Potwierdzenie, że to naprawdę ja, znajdziecie na ekranie widocznego monitora. Już szron na głowie i nie to zdrowie, a w sercu ciągle.... Zona, z'ONA i S.T.A.L.K.E.R. . 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 I kto by pomyślał że ten starszy, nobliwy pan na zdjęciu ma tak "mordercze" instynkty . Tak trzymać drogi @kondotierze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 He, he, he. Ale ja tylko zabijam CZAS. Nic więcej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 O, kondotier! No siema Co prawda spojrzenie Hannibala Lectera nieco mnie niepokoi... Ale mleko pod nosem ciągle widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 To @kondotier był słynnym doktorem, teraz to wszystko ma sens :-D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Brawo @kondotier. Szacunek za wstawienie fotki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 @kondotier tak się widzę za 30 lat tylko wtedy w STALKER'a 2 może pogram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Ale zainwestuj w lepszy monitor xD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi