Yurek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dziś o 3:20 w nocy przyszedł na świat mój syn Byłem przy tym od początku do końca - sam odcinałem pępowinę :yes: Jak na razie jest twardy i nie pęka, jak przystało na dziecko starego Stalkera :D (taki mały żarcik moderatora ;)) Tak więc, miejcie teraz trochę wyrozumiałości, jeśli okaże się, że będę czasem słabo osiągalny na Forum ;) W razie czegoś pilnego piszcie na PW. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 No to gratulacje Yurek :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Aby zdrowie było, reszta przyjdzie sama gratulacje :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Przyjmij i moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Gratulacje, sam byłem przy porodzie mojej córy. Wielkie przeżycie teraz niech się zdrowo chowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 O ja.. no to gratulacje ^ ^ Ja nie chcę mieć dziecka, chodź nie wiadomo co przyniesie czas ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Gratulacje !!! Mnie to dopiero czeka i trochę czuję respekt przed odpowiedzialnością, ale co tam. Jeszcze raz Zdrowia dla Potomka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Życzę Ci mnóstwa radości. I malutka rada - czas leci bardzo szybko, więc pamiętaj o tym i poświęcaj mu ile tylko możesz, bo każda minuta to fajne przeżycie. A zwłaszcza teraz kiedy jest taki maluśki. Mój Alan ma już 3 lata, już nie chce się tak często przytulać - nawet nie wiem kiedy tak uciekło. Powodzenia i dużo cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Też Ci gratuluję. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Gratulacje towarzyszu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 No to się dopiero zacznie..gratulacje :thumbsup: i współczuję ...hmm,tak sobie właśnie pomyslałem ... mam syna w takim wieku , że mogę w kazdej chwili dziadkiem zostać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Gratuluję. Wiem jaki jesteś szczęśliwy, bo sam mam trzech urwisów i zadowolony jestem z potęgi męstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Gratuluję potomka. Jednak trochę współczuję tych pobudek w środku nocy :thumbsup: Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.A co do odcinania pępowiny własnoręcznie to znając życie ja bym zemdlał. Życzę maluchowi dużo zdrowia oraz szczęścia w życiu a "opiłeś" już urodziny? ...hmm,tak sobie właśnie pomyslałem ... mam syna w takim wieku , że mogę w kazdej chwili dziadkiem zostać.. Lepiej żeby syn przyszedł i powiedział "tato będziesz dziadkiem" niż "Tato poznaj moją miłość mojego życia, ma na imię Andrzej" Oczywiście napisałem to w formie żartu i nie jestem żadnym Homofobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ja jestem świeżym ojcem półrocznej Lenusi wiem co cię czeka i co przeżyłeś będąc przy porodzie miałem to samo i też przecinałem pępowinę (po tym prawie zjechałem z głodu i emocji ale co tam). Niech się zdrowo chowa i może rośnie mały kandydat na mojego zięcia więc go chowaj dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dzięki wszystkim za ciepłe słowa. Jak na razie to nie mogę się doczekać, aż mały wróci z Mamą do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Może tak źle nie będzie, moja mała dawała nam pospać w nocy. Najważniejsze to zdrowie, obowiązków jest dużo przy małym dziecku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Yurek gratulacje! Oby maluszek i mama byli zdrowi :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 :thumbsup: Gratulacje. Zawieś mu nad kołyską płytki stalkera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Gratuluję :thumbsup: i witam w Zonie Yurka "Yuniora" Młodszego Moderatora Technicznego S.T.A.L.K.E.R. Team :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zdrowia dla mamy i syna , a dla ojca cierpliwości i wyrozumiałości w wychowaniu :thumbsup: Chłopaki bierzcie przykład z Yurka ,w końcu ktoś musi zarobić na nasze emerytury :wallbash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 To pogratulować :) Kiedy oblewamy ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasyl Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Gratulacje. Oby Zona mu sprzyjała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkus Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Gratulacje. Zdrowia dla malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ty nie miej więcej synów bo moja wątroba tego nie wytrzyma. Już się stara pytała czemu znowu chleję. A ja jej na to że Yurek ma syna. A ona pyta jaki Yurek... No to mówię że taki z internetu. A ona że każdy powód dla ciebie dobry żeby chlać. :thumbsup: // To ma nazwę, alkoholizm hehehehe LD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dobre, Miedziany, bardzo dobre :D :thumbsup: Jeszcze raz wszystkim dziękuję za ciepłe słowa. Kiedyś była na Forum taka ikonka z "wódeczką" i teraz byłaby jak znalazł, bo bym każdemu postawił flaszkę, ale chyba ustawa o zapobieganiu alkoholizmowi zadziałała i ikonka jakoś tak kiedyś zniknęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi