bolo Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Nr postu : 91Wiesz co wstyd się przyznać ale nie za bardzo mi to wychodzi, chciałem wgrać na konto, które utworzyłam na CBA i pisze mi, że jakiś błąd, mówiąc krótko jestem cienki w tych sprawach, dlatego wstawiam plik tutaj. Teraz nie mam czasu muszę coś załatwić jak wrócę to się będę szkolił w tym temacie. Ja nie wiem czy rozmowa z Krukiem zombi coś wnosi do gry, jeśli nic to szkoda zachodu, szukałem poradnika i nie znalazłem, w przypadku gdyby rozmowa kończyła się tylko na uprzejmościach lub coś w tym stylu to nie zawracaj sobie głowy. Teraz dopadł mnie efekt braku Wilka, kombinowałem na różne sposoby i nic, linki z zapisami gry z Wilkiem padnięte, nie wiem już co robić.pol.7z Edytowane 18 Września 2014 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Tu daję link do pliku z tym Krukiem. Nie mam jednak 100% pewności, więc sprawdź przy okazji ten plik, czy jest on na to lekarstwem. napisz tu o wyniku testu pliku.Tu zapomniany link: http://hostuje.net/file.php?id=6c5e1acc236f6f33e8241cc33933b4d0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Sorry bardzo ale gdzie ten link?.Wracając do Wilka, po rozmowie z Krukiem każe mi iść do Wieży Chłodniczej ale w zakładce nic na ten temat nie ma czy tak ma być?. Edytowane 18 Września 2014 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Link jest już w powyższym poście. Wybacz styranemu Zoną człowiekowi...A co do Twojego pytania o Wilka, to nie pamiętam już tej sytuacji, bo to szmat czasu upłynęło od grania w ten mod. Wierzę, że sobie poradzisz. Czytałeś wszystkie posty w temacie? Może jest tam wzmianka na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) Za link ślicznie dziękuję, odnośnie Wilka to bywało różnie, u jednych był a u innych nie, chciałem pobrać zapis po rozmowie z Wilkiem bo takowy jest ale link padnięty. Jak wrócę z pracy wieczorem to pobiorę i poinformuję czy zadziała, a z Wolfem to jeszcze nie wiem jak ten problem rozwikłam i czy dam radę. Z przykrością informuję, że dalej przy próbie rozmowy z Krukiem Zombi wywala i Wilka też nie ma. Z Wilkiem sprawa rozwiązała się przez przypadek, zaraz po zabraniu 4 dokumentu ze strychu w domku w Kopaczi wracając usłyszałem strzały przy Wieży Chłodniczej poszedłem sprawdzić co się dzieje i zastałem Wilka, zacząłem rozmowę i zadanie zaliczone mimo , iż nie oddałem dokumentu gostkowie w Janowie, dostałem zadanie odszukania 5 dokumentu i po powrocie na Janów spokojnie zwróciłem 4 dokument. Okazuje się, że fabuła w modzie jest lekko pokiełbaszona. Prośba, dopiero teraz zauważyłem, że nie mam lornetki, w jaki sposób dopisać do ekwipunku?. Edytowane 19 Września 2014 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 W czasie wychodzenia tych modów byłem odizolowany za sprawa rozwodu i takich tam... wiec wracam do modów CoP-a bo to moja ulubiona podstawka. Próbowałem zassać ale linki z pierwszego postu to chyba dla opóźnionych Tutaj w miarę szybki Yandex : https://yadi.sk/d/ylt5oHCJPTJXs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Ktoś wie i pamięta kim jest ten koleś na Kordonie i dlaczego nie można z nim nawiązać dialogu. i Bagienny Doktor też małomówny A sam twórca moda chyba lubi kolor granatowy bo prócz budynków na Kordonie także trupy mają ten kolor Edytowane 26 Lipca 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Ten gostek na Kordonie, to prawdopodobnie Zachar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 (edytowane) Pamiętasz może czy będzie z nim jakaś szansa na rozmowę w dalszej części moda? Ogólnie mod totalnie niestabilny na wersji 1.6.0.2, wyloty nawet podczas wczytywania zapisów gry. Wyloty bez loga, od tak, nie kombinuje z grafą bo nie chcę zaczynać od nowa gry, gram na maksymalnych w rozdzielczości 1920*1080. Oby wiatr mi sprzyjał to może go przejdę... Niestety nie znalazłem żadnego poradnika na ru. stronach. Brnę tak jak mi podpowiada instynkt. Edit: Taki wylot przy próbie przejścia na Wysypisko:FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed[error]Function : CResourceManager::_CreateTexture[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\Layers\xrRender\ResourceManager_Resources.cpp[error]Line : 424[error]Description : _Name && _Name[0] Edytowane 26 Lipca 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Wow, ale wiele pomocnych dłoni ! Poradziłem sobie sam, dzięki wszystkim bardzo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 (edytowane) @up A co ty myślisz, że jak masz jakiś problem to nagle całe forum wszystko rzuca i szuka rozwiązania. Myślisz, że tu każdy zna wszystkie mody na pamięć, dodatkowo pamięta jakie są możliwe błędy.Jakby ktoś wiedział/pamiętał o co chodzi to by napisał.Więc daruj sobie takie komentarze jak ten wyżej. Edytowane 27 Lipca 2015 przez tom3kb 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 (edytowane) Wow, ale wiele pomocnych dłoni ! Poradziłem sobie sam, dzięki wszystkim bardzo. No brawo. Tak trzymaj. Grasz w tego mod'a sam teraz więc raczej przeszukuj dokładnie archiwa. A jak jesteś ambitny i "empatyczny" to stwórz poradnik dla "przyszłych" kotów , jak się bawić dobrze tym modem ;) I tu przy okazji pozdrawiam Cichego, dzięki któremu wiele modów stało się grywalnymi i atrakcyjnymi! Jest wiele modów, które nie są zbyt udane lub dopracowane. Taki bardzo znany mod na ZP Sigerius mod 2.2. Do pewnego momentu grało mi się wyśmienicie a potem klapa. Wyrzuciłem. I jeszcze parę innych ... Ale te dopracowane wynagradzają dwójnasób. Mam nadzieję, że wkrótce powstanie gra, która zdetronizuje STALKERA. Na razie jednak pozostają nam mody. Całkiem niezłe! Edytowane 28 Lipca 2015 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 28 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Też Was "strasznie lubię" p.s. Jak zawsze do krytyki jest was od razu PEŁNO ale do pomocy... obraz własny 'Polaka".No jeszcze proszę... śmiało! p.s Modzik SUPER, ... zamiast ujadać pograjcie. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Jeśli ktokolwiek będzie miał problem z nieobecnością Wilka na Janowie (Wierza Chłodnicza) to już podpowiadam, Wilka znajdziecie w okolicy Cementowni w Anomalii Szuwary osaczonego przez pijawy. Albo oddalamy się i czekamy aż sam się z nimi upora albo próbujemy pomóc (robiąc zapisy gry co chwilę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Typowy_Monoliciarz Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Witam mam pytanko ma ktoś linka do pliku dzięki któremu będzie można porozmawiać z Krukiem? Gdyż ten który jest podany wygasł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Okej, już wołam @metek58 Proszę o aktualizację linka na fiks do rozmowy z krukiem ze strony 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Posiadam tylko ten patch:http://przeklej.org/file/U6SZyP/Patch.do.LTL.20-11-2015.7z Jeśli spełnia wymogi i naprawia błędy, to warto na stałe dodać ten patch do polonizacji, bo wznowień z różnych przyczyn może nie być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Link do moda na MEGA wstawiony do #1 postu tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Czy ten mod wymaga bardzo dobrej karty graficznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam,jak zainstalować tego moda na jakiej podstawce próbowałem na różnych i nie mogę wystartować z grą po rozmowie z Fantomem nic się nie dzieje nie mogę się ruszyć z miejsca ekran drży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dnia 4.06.2012 o 07:55, czernobyl10 napisał: Gra: CoP wersja 1.6.00 (testowane), można również grać na wersjach 1.6.01-02Typ: globalnaJęzyk; Rosyjski, PolskiAutor: TabOOAutor polonizacji : Metek58 Tak ciężko zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 to wszystko widziałem próbowałem na obuch i to samo po rozmowie z Fantomem nie mogę się ruszyć i ekran skacze,moda pobrałem z Mega jaka jest kolejność instalacji mam polską podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 @kanon1022, jeśli Cię nie wywala, to przy tym zatrzymanym obrazie, spróbuj Alt+Ctrl+Del, ale nie wychodź, tylko daj Anuluj i zobacz, czy gra ruszy dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 @kanon1022 jak chcesz się męczyć to próbuj. Ja miałem ciągłego buga przy wychodzeniu z gry i częste z zerowym logiem, podczas. Przerwałem zabawę. Jest wiele lepszych i stabilniejszych modów żeby tym się wkurzać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witam, jakie polecasz do Zewu Prypeci, globalno-fabularne z dużą ilością lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi