Hrothgar Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Hm, pewnie jest gdzieś ta opcja, nigdy jej nie szukałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Hrothgar - zamiast boksować się z problemami, proponuję skorzystać z najnowszej wersji dla tego scenariusza moda, czyli z Dywersanta. Z Jenotem i SGMem też miałem problemy, natomiast Dywersant przeszedł mi gładko. Dwa zadania mi wisiały w PDA, ale to z mojej winy. A błędem było za wczesne wyjście z ugrupowania bandytów na Zatonie, przed otrzymaniem dokumentów o labach i za późne na operację Wulkan w Prypeci. A nawet te błędy, nie przeszkodziły mi w dokończeniu moda i wejścia do freeplaya i gry w nim.Dywersant jest już spolonizowany. Wejście w opcje SGM jest bezproblemowe ( chyba z ekranu menu ). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witia Kontroler Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Wjechałem własnie na Zaton i zauważyłem, że jest naprawdę MASA nowej bron. Pomóżcie proszę wybrać broń, bo od tego zatrzęsienia broni w tym modzie się już trochę gubię Co byłoby najlepsze jako: Strzelba - musi mieć szybki reload i powtarzalność Snajpa: bić celnie, daleko, amunicja musi być w miarę dostępna Karabin ogólnego zastosowania: możliwość używania granatnika, możliwość odpinania/przypinania celownika, mile widziany tłumik, mile widziane podwyższone obrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 W miarę grania w tego moda znajdziesz swój najlepszy zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witia Kontroler Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Pytanie: gdzie są ładunki wybuchowe podłożone przez Alfę? Znalazłem jeden na Skadowsku, jeden w Janowie i jeden w bunkrze naukowców. Gdzie są pozostałe/pozostały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Przeszukałeś dobrze Szewczenkę i UAZ-a na Posterunku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witia Kontroler Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Jak dostać się do doliny Mroku i magazynów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Najpierw należy wykonać zadanie w Laboratorium X-8 w Prypeci. Później przy koparce na Jupiterze pojawi się teleport do DM. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witia Kontroler Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Wróciłem do sejwa świeżo po opuszczeniu X-8 i przy koparce w Kopaczi nie było żadnego teleportu :( a jak się dostać do Magazynów wojskowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Chodziło mi o tą KOPARKĘ (właściwie pogłębiarkę - wybacz). Na Magazyny dostaniesz się z Doliny Mroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witia Kontroler Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 byłem tam i nie ma żadnego teleportu :( Czy to jest związane z jakimś zadaniem? Nie zrozumialem w filmie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Po wyjściu z Lab X-8 i dotarciu do pralni powinieneś dostać wiadomość "Sztab kieruje cię do Doliny Mroku". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witia Kontroler Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 No faktycznie teraz zadziałało - musiałem za pierwszym razem nie przejść przez jakiegoś boxa w grze, bo zaraz po wyjściu z X-8 pomogłem Zulusowi i razem wróciliśmy w trybie przemieszczanie po terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 No to cieszę się bardzo Powoli już zacząłem wątpić w słuszność poradników (szczerze powiedziawszy nie pamiętam tego zadania a moda ogrywałem 'wieki' temu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witia Kontroler Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Pytanie: dla SBU zrobiłem misję z zejściem do X-18, w Prypeci zostało mi już tylko odprowadzić wojaków do śmigłowców, w Magazynach wojskowych byłem, dostałem misję żeby zaproponować Nocnym Stalkerom wspólne odbijanie magazynów. I teraz pytanie: Czy są jeszcze jakieś takie bardziej złożone misje w tym modzie czy już pozostało mi tylko przynieś-podaj-pozabijaj? Ogólnie mod mi się podobał, tylko jeżeli nie ma już żadnych ciekawych misji to wolę zacząć nowy mod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Z tego co pamiętam to po odprowadzeniu oddziału do helikoptera, jest jeszcze zadanie na zabicie (300?) zombie w Prypeci, czy coś dalej jest fabularnie nie wydaję mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Witam. Mam problem przy rozpoczęciu nowej gry. Log: FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypeci\gamedata\scripts\_g.script:2191: attempt to index local 'file' (a nil value) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 @WujekJar radzę Ci zrezygnować z tej wersji. Nie jest zbyt stabilna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 @DaarMoo A podstawowe sgm 2.2 jest stabilniejsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Ja grałem w Geonezis Addon for Sigerous mod 2.0 wersja pl. Bardzo fajny i stabilny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 7 minut temu, DaarMoo napisał: radzę Ci zrezygnować z tej wersji. Nie jest zbyt stabilna. @DaarMoo trochę mi to herezją trąci Ale mniejsza z tym. @WujekJar możesz też spróbować SGM Lost Soul Final. Graficznie chyba najładniejszy z SGM-ów i raczej bezproblemowy. Drażnią jedynie pewne niedoróbki, jak np. niemożność montażu niektórych celowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 @Chlebczarow Lost Soul Final jest modem niedopracowanym. Grałem, męczyłem się to mogę coś powiedzieć. Nie tylko ja zresztą - męczyłem się. Znaczy. A z Jenotem jest tak jak napisałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 @DaarMoo właśnie pogrywam w Jenota dla przypomnienia, jak na razie 0 problemów. W LSF przeszedłem całą podstawową fabułę, problemy zaczęły się dopiero w Prypeci, ale prawdopodobnie to ja coś namieszałem, bo stawiałem wtedy kilka modów. Poza tym przecież napisałem że ma niedoróbki. Dobrego imienia SGM będę bronił jak niepodległości. No może nie wszystkich, bo niektóre dla mnie są przekombinowane. Ale za Jenotem stanę murem (do pierwszego wylotu ). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Szanuje Twoje zdanie @Chlebczarow. Ja zostanę przy swoim. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Wie ktoś jak się nazywają narzędzia "toolkit_1" po dodaniu tego słowa w character_desc_general.xml nie wywołują błędów i są nie widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi