Wędrowiec Opublikowano 25 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2016 Czyli wystarczy że pobiorę tylko to czy muszę pobrać wszystkie pliki ? - Link do moda na MEGA: https://mega.nz/#!vxtzEIjJ!NJXzEG0QJ6B68CZ2SCDRv_yzLyx2NE6dFL0WwFrViEU (Cała paczka potrzebna do gry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) Panowie. Mam problem z pobraniem fixa do patcha 3.5.5. Na yandexie nic się nie dzieje po kliknięciu w download a na rapidzie w ogóle się nie otwiera. Pomocy. I jeszcze jedno. Gdzie znaleźć zestaw narzędzi w tej wsch.bruździe?Mniej więcej. Edytowane 9 Lipca 2016 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Dnia 8.07.2016 o 17:07, tybet64 napisał: Panowie. Mam problem z pobraniem fixa do patcha 3.5.5. Na yandexie nic się nie dzieje po kliknięciu w download a na rapidzie w ogóle się nie otwiera. Pomocy. I jeszcze jedno. Gdzie znaleźć zestaw narzędzi w tej wsch.bruździe?Mniej więcej. Już jest wszystko OK.Pobrałem tą paczkę z kompletnym modem i jest wszystko w porządku.Narzędzia też znalazłem . Ale poradnik do moda niestety nie za bardzo pomaga. Jeszce jedno pytanie. Gdzie ten ch....ny doktorek bo łażę po Bagnach i nie mogę dziada znaleźć. Znalazłem doktorka ale zapomniałem gdzie był Jagger. Edytowane 14 Lipca 2016 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Ja rozpocząłem przygodę z tym modem i mam problem po pierwszym dniu, nie mam opcji zjedzenia (kiełbasy, konserwy) i ginę z głodu. Mogę wypić wódkę, napój albo przyjąć apteczkę jest opcja użyj, wyrzuć - przy jedzeniu tylko wyrzuć. Może poinstalowałem fixy nie w tej kolejności albo nie umiem korzystać z jedzenia :(. Może jakiś pomysł co robię nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 A nie chodziłeś czasem w miejscach o podwyższonym promieniowaniu? Pamiętam że w tym modzie jedzenie psuło się od promieniowania, a kiełbasy nawet od upływu czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Nie pamiętam za dobrze ale czy to nie w tym modzie były tak zwane "kamizelki taktyczne" ? Jeśli tak to może jedzenie najpierw musisz włożyć do odpowiedniej kieszeni kamizelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Dziękuję za pomoc - Tak racja z tym popsuciem, wróciłem do kilku zapisów wcześniej i jest opcja jedzenia, później info o skażeniu konserw i zepsuciu kiełbasy, ale nawet zakup nowego produktu u kupca nic nie daje - po włożeniu do plecaka jest od razu zepsuty - cofnę się i pokombinuję z poziomem radiacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 A nie ma w tym modzie opcji, że noszenie bez specjalnego pojemnika artów wydzielających promieniowanie, uszkadza nie tylko żywność, ale i oddziałuje na zdrowie? Za dużo tych modów było, aby spamiętać co w który. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Może ktoś grał niedawno w tego moda i pamięta, czy gaussa naprawia Kardan i pózniej jest jakiś sms o tym, że broń gotowa ? Ja nie mogłem się doczekać i następnego dnia kupiłem sprawny od Kardana (broń jest na zielono to chyba sprawna) ale po zakupie naboi jest jakiś komunikat po rosyjsku (chyba pusty magazynek ?) i nie można mimo przeładowania oddać strzału. Może trzeba jednak czekać na komunikat, że gauss naprawiony i otrzymuję go od Kardana gratis ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Jak dasz screena z tym komunikatem, albo samego komunikatu, to powiem co tam pisze. Inaczej to wróżenie z fusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Do Gaussa są dwa rodzaje amunicji - ta standardowa i ta którą wykonuje Kardan (lub inny NPC - już nie pamiętam). Nie każda pasuje do każdego rodzaju Gaussa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Komunikat jest tylko głosowy po rosyjsku, a naboje w opcji kup u Kardana (po dialogu potrzebuję amunicji do gaussa), ikonka jest normalnych naboi a nie tych "samoróbek". Na kilku filmikach widzę, że do Czerwonego Lasu i do Prypeci (przez podziemia) idą bez gaussa w inwentarzu. Ja po wyjściu z podziemi dopiero zorientowałem się, że nie działa :(. Cofnąłem się zapisami do samego kupna i od początku nie działał. Miałem poczekać jeden dzień na naprawę - może za szybko "pchnąłem" akcję - niby zegarowo minęło 24 godziny (dlatego jak wróciłem i u Kardana był ten gauss w inwentarzu na zielono, to kupiłem). Jeszcze nie zaszedłem daleko w grze to mogę się wrócić do zapisów przed kupna - jeśli zrobiłem to za szybko i nie poczekałem np. na sms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Możliwe, że w modzie zastosowano pułapkę na niecierpliwych. Skoro miałeś czekać, to przeczekaj. Prześpij, może jakieś zadanie masz do zrobienia to zrób. Bo to na odbiór gaussa i tak ci będzie wisiało w PDA. Chcesz mieć gaussa, pocierp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Kolejny problem :( w Czerwonym Lesie po przespaniu budzę się i jest ciemno - dzień zamienił się w noc (używałem jednego i drugiego śpiworu - tzn tego z baraku przy bramie również). Zmiana lokacji nic nie pomaga, jest ciemno w dzień. Czy to "pułapka" gry, czy coś u mnie się zepsuło. Może pomoc jak w opcjach zrobić dzień ? Limańsk po nocy raczej nie do przejścia, jeśli nie ma innej opcji to kupię u najemników noktowizor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Niestety próba gry podczas nocy w oczekiwaniu na świt na 3 lokacjach kończy się tym samym ok godz 3.30 wyrzuca mnie do pulpitu z logiem FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ....r. - shadow of chernobyl\gamedata\scripts\_g.script:582: attempt to index global 'oSnd' (a nil value) może jakaś sugestia jak to obejść ??? tak dla formalności mam oryginalna grę w napędzie i tylko nieco zwiększony udźwig. otworzyłem -g.script i w wierszu 582 jest oSnd:play_no_feedback(oObj, sound_object.s2d, 0, vector(), 1.0) - co mi niestety nic nie mówi Małe sprostowanie po przejrzeniu zapisów widzę, że noc zamiast dnia jest dlatego, że budzę się ok 3.40 w nocy niezależnie od lokalizacji i długości snu ustawionego w śpiworze (stąd było moje przeświadczenie, że jest dzień). A następnie wywala mnie z tym komunikatem jak wyżej - czyli nie ma znaczenia czy śpię czy nie gra kończy się ok 3.45 (Jupiter, Podziemia, Limańsk, Czerwony Las, Magazyny Woskowe - wszędzie tam wylatuję :( ). Stało się tak po pobycie Czerwonym Lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Już nieaktualne wgrałem fix do patcha 3.5.5. z oddzielnej paczki na polonizację i poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burbon Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Czy jest jakakolwiek możliwość kompatynilności zapisów Lost World Requital z Troops of Doom, czy to kompletnie oddzielne modyfikacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 No jak z dwóch różnych modów mogą save-y być kompatybilne Inne quest, inna fabuła, inne mody użyte, inne tekstury itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burbon Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Dzięki, sądziłem, że to może jest jakieś rozszerzenie do Requitala, ale wolałem się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 @Burbon Z opisu wynika, że ten mod to rozszerzenie Requitala bo niby dodano 15 questów we freeplayu czyli jak rozumiem podstawka gry jest taka sama fabularnie. Dodano nowe lokacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Jaki jest kod do drzwi w Mózgozwęglaczu bo nie mogę znaleźć. Bo chyba tam są te dokumenty dla Irbisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 @tybet64 - w X10 jest kilka drzwi które można otworzyć kodem, sprecyzuj które to. Tylko czy ktoś, kto dawno grał w tego moda zapamiętał? Może to Ci pomoże: https://www.youtube.com/watch?v=Ed7y3GiSHns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Dzięki. Pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
44piterv Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Chciałem pobrać patcha 3.5.5 pl lecz link nie działa , w paczce z mega nie da rady rozpakować ( 3.5.5 pl ) , winrar. i 7zip. pokazują uszkodzone archiwum . Proszę o naprawę linków (jeśli to możliwe) żeby można było pobrać tego patcha . Ostatnio jest dużo takich martwych linków , i klapa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 @44piterv Link do patcha został naprawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi