Akmed1109 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 O, akurat zanim napisałeś ten post to znalazłem właśnie to przejście xDW tym schowku Ścierwnika niema nic za bardzo ciekawego, no chyba że giwera i pistolet bo artefakty to takie mało praktyczne jedyne co w nich dobre to cena u handlarza :D . Tera najgorsza część gry, czyli szlajanie się po wysypisku i szukanie pda tego najemnika co szukał Kowboja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Witam,link dla fiksa do Full Patcha nie działa!Czy ktoś mógłby go wstawić na jakiś normalny serwer.Byłbym dozgonnie wdzięczny,pozdrawiam. Pilne! Edytowane 8 Lipca 2014 przez muezin70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Proszę , link do fiksa dla Full Patcha : https://yadi.sk/d/rFs9glJ8WDeUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Gawron, wielkie dzięki są jeszcze porządni ludzie,dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Mam nadzieję , że o to chodziło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Jak by co, to będę komunikował :nuke: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 No właśnie , bo w temacie LTL v 0.6 , w twoim poście przeczytałem o patchu do polonizacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 tak,potwierdzam link nie działa(LTL v 0.6,chodzi o fixa do spolszczenia)Jeśli możesz pomóc,będę wdzięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Teraz chyba się dogadaliśmy , link do fixa PL :https://yadi.sk/d/2F-JIkEkWEGsd Sorki to chyba przez ten upał. Edytowane 9 Lipca 2014 przez gawron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jesteś wielki,szacunek i dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) https://disk.yandex.ru/public/?hash=xnF0rbwW4pDtDQh2PYk1yGyXdMV%2BFdorw0LWMb/1UHs%3DZnalazłem działający link do moda. Podziękowania za przesłanie innych działających linków. Edytowane 27 Września 2014 przez ZapomnialemLoginu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 witam, prawie wszystkie linki nie działają szkoda :ermm: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) witam,prawie wszystkie linki nie działają szkoda :ermm: Witam również.Nabrałem smaka na tego moda ale wszystkie inki poza patch 04 PL Leper Area są martwe :(Czy ktoś odświeżyłby temat linków i fixów do moda?Widziałem bardzo wiele poprawek opisywanych w tym wątku więc przydałoby się zaktualizować pierwszy post żeby wszystko było w jednym miejscu.Czy ktoś się tego podejmie? p.s. w poście #361 jest nie dzialający namiar na S.T.A.L.K.E.R. Dream Reader - Dangerous Area v. 1.5.7z czy to jest coś innego niż Dream Reader - The Leper Area ? Edytowane 28 Września 2014 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Tak , to dwa różne MODy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Tak , to dwa różne MODy .to gdyby coś mam dzialający torrent do S.T.A.L.K.E.R. Dream Reader - Dangerous Area v. 1.5.7z zainteresowanym podeślę (właśnie kończy się pobierać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 W poście pierwszym sprawdziłem , linki :spolszczenia , patch 04 do PL , fix ikon - działają . Link do MODa faktycznie nie działa , jeśli nie uda mi się znaleźć to wstawię . Patch_Full : https://yadi.sk/d/fwfLPlw2WDXFq Fix dla Full Patch : https://yadi.sk/d/rFs9glJ8WDeUM Działający link do MODAa ; http://www.playground.ru/files/s_t_a_l_k_e_r_dream_reader_-_the_leper_area-59991/ , trzeba odczekać kilkadziesiąt sekund . To byłby chyba komplet . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) W poście pierwszym sprawdziłem , linki :spolszczenia , patch 04 do PL , fix ikon - działają . Link do MODa faktycznie nie działa , jeśli nie uda mi się znaleźć to wstawię . Patch_Full : https://yadi.sk/d/fwfLPlw2WDXFq Fix dla Full Patch : https://yadi.sk/d/rFs9glJ8WDeUM Działający link do MODAa ; http://www.playground.ru/files/s_t_a_l_k_e_r_dream_reader_-_the_leper_area-59991/ , trzeba odczekać kilkadziesiąt sekund . To byłby chyba komplet WIELKIE DZIĘKI ! p.s. dla osób chcących pobrać moda z linka podanego przez gawrona Po naciśnięciu przycisku Скачать trzeba odczekać 60 sekund ponownie pojawia się przycisk Скачать.Zanim go naciśniecie należy odznaczyć kwadracik który będzie zaraz poniżej przed napisem используя установщик Mail.ru. Jeśli tego się nie zrobi chce się zainstalować duzo dodatkowych rzeczy ;) Edytowane 28 Września 2014 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toldi Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 dzięki również gawron :yes: ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Linki do moda zaktualizowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 "Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" - to przysłowie znakomicie sprawdza się w moim przypadku. Wiele świetnych modów musiałem sobie odpuścić ze względu na słaby komputer, teraz po jego ulepszeniu mam w co grać. Właśnie zaczynam grać w tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) A u mnie jest na odwrót po praktycznie całkowitym spaleniu jednego kompa (na którym gram jak wyjadę na wieś) teraz muszę kombinować co odpalić na złomku z 2x2.2Ghz i grafice geforce mgpu 9100 (normalnie czuje się jakbym jakiegoś laptopa badziewnego miał :), a nie stacjonarkę). Taka budżetową naprawę robiłem, żeby chociaż filmy można było oglądać.Chociaż nie jest najgorzej z modami, SoC chodzi na średnich, Czyste Niebo na średnich tylko Zew na low ale z SGM Jenot działa więc jestem zadowolony. W tego moda troszkę pograłem, pierwsze wrażenie niezbyt pozytywne. pusto, mało do roboty, nie za wiele nowych misji. Edytowane 23 Października 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akmed1109 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Mam takie pytanie:Inne mody z rodziny dream reader różnią się czymkolwiek od leper area ? P.S. Jak przejść Radar ? Mam skalibrowany hełm od jurka ale gdy jestem na drodze w kierunku do prypeci i jestem w jej połowie to pojawia się komunikat o wysokim poziomie promieniowania psionicznego bla bla bla i jakbym nie próbował szybko dojść do przejścia na Prypeć i to i tak ginę ... Edytowane 26 Lutego 2015 przez Akmed1109 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Prośba do tych co grali . Udostępnijcie jakiegoś linka do poradnika bardziej szczegółowego niż ten zamieszczony w pierwszym poście.Może być po rosyjsku .Dzięki z góry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Dream Reader - The Leper Area: Video: Niestety ale znalazłem tylko w formie filmowej tzw. przejście w/w moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skhi Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Dzięki Znawca Zony dobre i to ..I tak to dalej chodzenie po omacku jak w podziemiach ale z braku laku dobry kit . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi