mmpol111 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Czy jest możliwość pobrać z tego serwera cały mod bo ma 1,75 gb, a mi pobiera cały czas 1,15 gb , mam ograniczone pobieranie, może ten link jest na innym serwerze? Mam taki problem ściągam z ruskiej strony tego moda i zatrzymuje mi ściąganie przy 1,17 GB a mod ma około 1,80 GB możecie podpowiedzieć co się dzieje, może z innego serwera jest możliwość ściągnięcia całości? Regulamin punkt 2.2 proszę się stosować. LD Edytowane 6 Czerwca 2013 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Tu masz torrent - tylko polonizację nakładasz: http://pliczek.net/index.php?p=41378 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Witam. Posiada ktoś patch 3? Linki do niego wygasły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Powinienem mieć tego patcha , ale podesłać będę mógł dopiero jutro chyba , że wcześniej ktoś to zrobi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Link do patcha : http://www.mediafire.com/download/b9im4qvlq5g2qiq/Vozvraschenie_Shrama_kumpatch-3.7z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Eeeee czemu mam obie karty użycie 99% i 10 fpsów w tym modzie? EDIT:: Już wiem!Gratulacje dla twórców. Grałem w bardzo wiele modów ale ten jedyny pewnie dzięki modyfikacjom xRender popsuł obsługę SLI Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Godlike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmpol111 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Witam wszystkich proszę o pomoc we wschodniej prypeci wywala mnie z takim logiem i nie mogę przejść do jupiteraFATAL ERROR [error]Expression : data[error]Function : CVirtualFileReader::CVirtualFileReader[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\FS.cpp[error]Line : 462[error]Description : d:\program files\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\textures\ui\ui_npc_unique.dds[error]Arguments : Not enough storage is available to process this command. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 : Not enough storage is available to process this command.Zmniejsz ustawienia graficzne. Wylot najczęściej spotykany u graczy z małą ilością RAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmpol111 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Dzięki Allen pomogło ale mam jeszcze jeden problem teraz na Jupiterze jak wejde to nie upłynie 10 sekund i już jestem do pulpitu wyrzucony może ma ktoś jakieś antidotum na takie zdarzenia w folderze logs jest coś takiego:[error][ 8] : W magazynie brak miejsca dla wykonania tego polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Na moją głowę masz za mało pamięci. Zmniejsz rozdzielczość i powyłączaj graficzne wodotryski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 mmpol111 - możesz jeszcze zwiększyć plik wymiany, o ile masz sporo wolnego miejsca na dysku systemowym. Na forum jest temat, omawiający jak to zrobić, jeśli nie wiesz. Tylko nie dawaj za dużo, bo możesz spowolnić ładowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmpol111 Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 zastosowałem się do powyższych porad i teraz po dojściu do kompleksu na jupiterze wywala mnie do pulpitu gdy na górcr dimon recytuje drugi dialogFATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CStringTable::Load[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\string_table.cpp[error]Line : 53[error]Description : <no expression>[error]Arguments : string table xml file not found ui_st_mm_mp.xml, for language rus stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Sprawdź czy na pewno w pliku gamedata/config/localization.ltx masz ustawione[string_table] language = pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmpol111 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 (edytowane) no jest tak jak napisałeś, pewnie trzeba będzie zrezygnować z dalszej wędrówki po zonie bo nadal wywala do pulpitu pozdrawiam Stalkerów Edytowane 19 Września 2015 przez mmpol111 dodanie posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmpol111 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 przeinstalowałem jeszcze raz całą grę i teraz mam problem przy przejściu z WL do Doliny Mroku wyrzuca mnie z takim logiemFATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CRender::texture_load[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\Texture.cpp[error]Line : 295[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't find texture 'pro\ŔĘ108\silenser5_56' stack trace:da się z tym coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 mmpol111 - patrząc na te Twoje errory, widać że masz braki w plikach. Popatrz w stosownych katalogach, czy one tam są.A jeśli nie ma, a reinstalkę robiłeś z tego samego pobrania, radzę pobrać moda jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmpol111 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ok spróbować nie zaszkodzi zobaczymy co z tego wyjdzie dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Mogę prosić o odświeżenie linku do moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Tak, jutro zabieram się za linkowanie modów PL do SoC na MEGA. Zacznę od Szramy. Wytrzymasz do jutra? @bartek12326789, teraz Ci odświeżyłem w #1 poście tematu na Yandexa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Wytrzymam i dziękuję @pacjent1972 Będę miał w co grać w czasie ferii 1.Old story mod 2.Powrót Szramy 3. 1.8 Ce Clear Sky Edytowane 9 Lutego 2016 przez bartek12326789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Powrót szramy, gram i polecam, nie ma barier antyczitersko-moderujących - można wciskać spałnery i inne takie bzdety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2016 (edytowane) Właśnie pobrałem tego moda -biorę się do instalacji Mod śmiga aż miło -0 problemów z instalacją Ale czasami wywala mi grę bez loga nie wiem dlaczego Edytowane 11 Lutego 2016 przez bartek12326789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Też tak mam bo: bo komp może siadać w klimacie tekstur-ogólnie grafiki lub co inszego, po prostu częściej sejfuj na sztywno - z zapisem i traktuj te wyloty jak jeszcze jedna formę wyrzutu energii - fonetycznie wybros. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Posiadam problem .Dodaję załącznik -przeszukuję bandytę w egzo i nic tam nie ma tylko granat (czasami jest napój energetyczny lub bandaż,nie dostaję też liczby kodu) HELP ! Edytowane 15 Lutego 2016 przez bartek12326789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi