Yurek Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 W tym temacie proszę zgłaszać brakujące lub martwe linki w poszczególnych tematach dotyczących modów.W zgłoszeniu proszę podać jakiego pliku nie można pobrać i w jakim temacie.Postaram(y) się je w miarę moich (naszych) możliwości ponownie udostępnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Poprawka włączająca celownik w Krwawy Szlak - http://pliczek.net/index.php?p=41448 - proszę podmienić linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 @ scigacz1975 Dzieki za zgłoszenie. Już poprawiłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 SGM / Braz 1.6.1 brak możliwości pobrania (plik jest ale odmowa przez uploadera) https://rapidshare.com/#!download|961p1|460129924|mapy_schowk__w_itp.zip|12801|0|0|Download%20permission%20denied%20by%20uploader.%20%280b67c2f5%29Dodałem posta wczoraj również w temacie moda, wiec jak coś to do usunięcia :thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 @ kfiat Dzięki za zgłoszenie. Już poprawiłem ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Mapa przejsć między lokacjami, sytuacja analogiczna jak wcześniej.http://stalkerteam.pl/topic/3997-tajne-sciezki-2-update-final-fix-linki-polonizacja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Kolejny link wymagający defibrylacji...he he, koledzy chyba nie zauważyli tego tematu, więc zgłaszam temat:Tutaj + Link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 @ kfiat Dzięki za zgłoszenie. Już poprawiłem ;) @ The Emperor Dzięki za zgłoszenie. Dałem znać Trurlowi3. Niestety ja nie mam tego pliku na kompie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Szkoda, że nie wszyscy pamiętają o tym temacie w momencie zauważenia brakującego linku: Temat pkt.9 oraz Link1+ Link2 na podstawie tego posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 @ The Emperor Dzieki za zgłoszenie. Już naprawione ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Yurek, w chwili wolnej popraw link do fix'a 11.05.12 [Fix 11.05.12.7z] z tego tematu, ponieważ kolejny user ma z nim problem - zobacz ten post kol. Świech'a. Natomiast pod tym linkiem - jest udostępniony download, za którego pozytywną ocenę jestem wdzięczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 @ Emperor Link od Ciebie dodany. Ten z rghost działa, ale co dwa linki, to nie jeden ;) Dzięki za zgłoszenie. Linki poprawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Kompliacja modów by wueska nie działa link.Temat...http://stalkerteam.pl/topic/1906-stalker-kompilacja-modow-by-wueska/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Być może ktoś posiada oficjalny Hud Ekipy do Solijanki? W tym temacie - link jest prośba o wznowienie tego linku, zamieszczonego tutaj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 @ Keron Na razie jesteśmy w trakcie prób odzyskania tej kompilacji modów. Zobaczymy czy się uda... @ Emperor Dzięki za zgłoszenie. Link poprawiony ;)Ten do fix'a 11.05.12 też ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr12 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Witam.link do Fiks wypadów przy otrzymywaniu przejścia DMX 1.3.4...http://stalkerteam.pl/topic/2814-dmx-mod-pliki-patche-fixy-na-dzien-16082011/nie działa ,czy można by było prosić o nową wstawkę,dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Link Fiks wypadów przy otrzymywaniu przejścia DMX 1.3.4 już jest dostępny.//Linki do HUD poprawione...http://stalkerteam.pl/topic/19-hud-y-do-soljanki-dmx-i-oficjalny-hud-ekipy/?p=1683 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 26 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Kolejny z linków wymaga aktualizacji: w tym temacie jest prośba o wznowienie linku do tego poradnika. Informacja z : narod.ruЗакончился срок хранения файла. Файл удален с сервиса.Edit:nie jestem webmasterem, ale pomyślałem nad rozwiązaniem kwestii nieaktywnych linków, otóż w tym temacie - link jest omówiony pewien sposób na umożliwienie szybkiego sprawdzenia uszkodzonych linków (również pod tym adresem). Co prawda - podana jest wtyczka do rapidshare, ale być może istnieje rozszerzenie również na rosyjskie hostingi plików? Gdyby stworzyć jeden temat ze wszystkimi ważnymi linkami, wówczas z pomocą takiego skryptu można by błyskawicznie sprawdzić dany link. Tylko czy jest szansa na dostosowanie rozwiązania pod nasze forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 @seb-stryl faktycznie, odkopałeś temat, choć niby właściwy. O wiele lepiej byłoby zgłosić problem bezpośrednio w temacie moda, który tez chyba nie był odwiedzany od lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) @kondotier To prawda, zwłaszcza po tylu latach. Ewentualnie wykasuję danego posta, a zanim to zrobię, skopiuję tekst i przeniosę do odpowiedniego działu, a konkretnie do modyfikacji SFZ Project: Episode Zero. Zrobione, to znaczy skopiowałem tekst i przeniosłem do tematu o modyfikacji SFZ Project: Episode Zero. Dziękuję za poradę. Edytowane 2 Sierpnia 2021 przez seb-stryl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 W ostatnim czasie borykamy się z padniętymi linkami z naszej pobieralni. Oto lista zgłoszonych modów, w których padły linki: Spoiler Tajemnicze Ugrupowanie - [ Trzeba znaleźć brakujące linki z listy serwera. ( Mod + Fix. Spolszczenie można pobrać ) ] Tajne Ścieżki 2 Final Update + Fix - [ Padnięty jeden link: Polonizacja TS2_Update_Final+Fix_11.04.12_PL_(FINAL) ] Tajne Ścieżki 2 na silniku OGSR - [ Padnięty jeden link: Spolszczenie z naszej pobieralni ] SFZ Project: Episode Zero - [ Padnięty link do wersji FULL z naszej pobieralni ] Kontrakt na Nowe Życie - [ Padnięty link do wersji FULL z naszego serwera. Posiadamy zastępczy z MEGA ] Krwawy Szlak: Rzeźnia - [ Padnięty jeden link: Spolszczenie z naszego serwera ] ABC Inferno - [ Trzeba znaleźć brakujący link z listy serwera ( spolszczenie ). Znalazłem tylko Taki, ale nie mam pewności, czy będzie pasował ] Misery 2.2.1 + Gunslinger - [ Padnięty jeden link: Spolszczenie z naszego serwera. Posiadamy zastępczy z MEGA ] Dolina Szeptów + Gunslinger - [ Padnięty link do wersji PL w postaci Repacka + samo spolszczenie. Do samego spolszczenia posiadamy zastępczy link z MEGA ] STCoP - [ Padnięty jeden link: Spolszczenie z naszego serwera. Posiadamy zastępczy z MEGA ] SGM 2.2 + Gunslinger - [ Padnięty link do spolszczenia z naszego serwera ( do wersji 1.11 oraz 1.12 ) ] Człowieczy Los. Krok w Nieznane: Deja Vu. Outfater Addon - [ Padnięty jeden link: Spolszczenie z naszego serwera ] Rozmawiałem wczoraj z @portals i najprawdopodobniej jest coś nie tak z drugim serwerem i synchronizacją. Musimy poczekać aż uda mu się wszystko naprawić, ale jest to dość czasochłonne. Proponuję, żeby każdy mod miał dodatkowy link ( na przykład z MEGA ) do spolszczenia. @tom3kb kolekcjonuje polonizacje, a więc jeżeli będzie miał czas, to pewnie wrzuci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Tak jak patrzę po tytułach to wydaje się, że powinienem mieć wszystko, no może poza Misery+Gunslinger. Na razie nie wrzucałem bo liczyłem, że znajdą się na serwerze @AgraelKuźwa, a W Outfaterze jeszcze do piątku działało bo sprawdzałem. Czyli samo się naprawiło po ostatniej niedzieli? Bo nie wrzucałem i znowu padło Chyba, że ty wrzucałeś po tym jak padło tydzień temu. ps. Tylko nie wiem czy w tym tygodniu będę miał kiedy wrzucać, możliwe, że dopiero po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Nie wiadomo co jest przyczyną tego, że wysłane pliki znikają. A jeżeli chodzi o Outfatera, to Nie wrzucałem tego spolszczenia na serwer. Dziwna sprawa. Kiedy wrzucisz to będzie W każdym razie dodatkowe linki ułatwią nam życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Dorzucam padnięty link do spolszczenia: [CoC] Outfit Addon 1.4.4 [CoC 1.4.19] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi