Ignachinio Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Yandex nie działa u mnie.. a pozostałe to jakieś ruskie strony gdzie nic nie wiadomo. Podrzuci ktoś działający albo powie co robię nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Jak ruski mod to ruskie strony no nie ?Masz torrent [rutracker.org].t4614315 (1).torrent [rutracker.org].t4614315 (1).torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Ignachinio - jak chcesz korzystać z Yandeksa i nie ściągać całymi dniami, to musisz się tam zarejestrować. Wtedy ściąganie za jego pomocą trwa godzinę, dwie. I działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam, opanowałem Yandexa, zalogowałem się i rozpocząłem ściąganie. Dochodzi mi do 2,3 na 2,3 GB i nagle czas robi się kuriozalnie długi (coś około dwóch trzech godzin) a po 5 minutach komunikat ,,nieudane pobieranie" się pojawia. Ktoś miał taki problem? Mod jest już cały pobrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżaku Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Ma może ktoś save przed śledzeniem agentów, których prowadzi Żorik? Zginąłem podczas walki przy tajnym przejściu i gdy wczytuję zapis w trakcie rozmowy Żorika (przed jego egzekucją) z najemnikami wyświetla mi się, że zadanie mam niezaliczone. Dziwne, bo jestem na pewno ponad 50 metrów od wszystkich, teoretycznie nie powinienem być zauważony. Może ktoś poratuje? Nie mam wcześniejszego zapisu i wolałbym uniknąć zaczynania gry od początku. Edytowane 2 Listopada 2015 przez Viper46820 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Ma może ktoś save przed śledzeniem agentów, których prowadzi Żorik? Zginąłem podczas walki przy tajnym przejściu i gdy wczytuję zapis w trakcie rozmowy Żorika (przed jego egzekucją) z najemnikami wyświetla mi się, że zadanie mam niezaliczone. Dziwne, bo jestem na pewno ponad 50 metrów od wszystkich, teoretycznie nie powinienem być zauważony. Może ktoś poratuje? Nie mam wcześniejszego zapisu i wolałbym uniknąć zaczynania gry od początku.Proszę oto zapisy z początku mojej gry - musisz odnaleźć najbardziej zbliżony zapis do stanu Twojej gry.https://mega.nz/#!DkRiGbbI!7GMDnHvq1ZLdNtxtGJCr1JYmKI5tFSeuMGrM-lvOpuY Edytowane 2 Listopada 2015 przez ksantyp 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżaku Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Niech ci mody w braku bugtrapów wynagrodzą, dzięki :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Witam,czy ktoś ma/posiada spawner do FOTOGRAFA? Proszę e/w o link i instrukcję.Z góry Wielkie Dzięki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Link do spawnera : LINKInstalacja, jak działa itd. : LINK . Nie sprawdzałem, może się gryźć z polonizacją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Z tego co widziałem na filmiku, po uruchomieniu ze spolszczeniem, będzie "robaczywy". A nawet gdyby zmienić w localization.ltx opcję wyświetlania znaków, to bez znajomości rosyjskiego, nie da się korzystać. Za to w dialogach nie będzie polskich znaków, co uczyni moda mało czytelnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Witam,dzieki za link.Jezyk rosyjski to nie problem .Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Można też zrobić kopię plików, które wykorzystuje spawner. Na czuja znaleźć potrzebny przedmiot, dodać go, zrobić zapis, następnie przywrócić oryginalne pliki i grać dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 No to kaniec tego moda. Fajny, ale niezbyt trudny. Fajna ta sprawa z kryształami, ale ile czasu zajmuje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Klasyka. Jeden z najlepszych modów jakie powstały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Racja, świetnie się przy nim bawiłem i polecam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Świetny mod, już dość dawno temu go skończyłem i to po rosyjsku bo spolszczenia jeszcze wtedy nie było, ale video poradnik też rosyjski załatwiał sprawę z problemami. Dobra zabawa przy tym modzie była choć czasami bywał kapryśny i wyloty się zdarzały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Żeby uniknąć wylotów w lesie graj na tej lokacji na oświetleniu statycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 morze ktos podsunac aktualny fix? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Mod ma już swój "wiek". Wszystkie fiksy są w czapce moda. Pisz konkretnie, czego ten fiks ma dotyczyć. Tu nie ma wróżbitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) żeby przerobił stalkera na wersję 1.0004 z wersji 1.0006 poza tym i tak nwm czy zadziała na moim kompie Edytowane 6 Stycznia 2016 przez maTcinPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 12 minut temu, maTcinPL napisał: Wersja 1.0006 zmieniona na 1.0004 https://yadi.sk/d/pb938dj1mhoEp Paczka do wypakowania w katalogu głównym gry - trzeba potwierdzić zamianę plików. Paczka bez hasła. Pamiętaj o zmianie w pliku fsgame.ltx drugiej linijki ma wyglądac tak: $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ Paczka pochodzi z mojej instalki już dawno ukończonego FOTOGRAFA więc powinno wszystko śmigać Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) dzięki wielkie a zmiane w pliku pewnie jak zwykle zapomne a czy jak włączymy zwykłego stalkera po tym zabiegu w lewym dolnym rogu dalej powinno być ver 1.0006? (bo moje szczęście to po wgraniu modów albo mnie wywala do pulpitu/gra nie działa/nic się nie zmienia) Edytowane 6 Stycznia 2016 przez maTcinPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Co do zmiany w pliku to nie wiem czy jest wymagana po prostu zawsze tak robię. Co do uruchamiania podstawki Stalkera po wgraniu moda jak robię to trochę inaczej. Najpierw instaluję podstawkę w wersji 1.0006 i mam skrót na pulpicie do podstawki potem cały katalog z instalką Stalkera przenoszę w inne miejsce i dopiero do kopii dodaję moda i zmieniam wersję na 1.0004. Wystarczy po dodaniu moda w katalogu bin kopii zrobić skrót do plku XR_3DA.exe który uruchamia moda. Następnie skrót wyciągam na pulpit. W ten sposób mam dwie instalki a na pulpicie dwa skróty. Jeden do podstawki drugi do moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maTcinPL Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 ok zrobie tak ale teraz mam inny problem a mianowicie jak pobrac moda w 24 godziny bez płacenia na jakiejkolwiek stronie a tak swoją drogą mogliby zrobić następnego stalkera nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Jeśli takie rozwiązanie Ci odpowiada to pamietaj że w pliku fsgame.ltx (w folderze kopii) trzeba w pierwszej linijce zmienić zakończenie i tak będzie nazywać się katalog gdzie będą zapisywane sejwy FOTOGRAFA. Jest to konieczne ponieważ bez tej zmiany w jednym katalogu bedziesz miał sejwy z podstawki i moda. U mnie ta ścieżka po zmianie wygląda tak: $app_data_root$=true|false|C:\|Users\Public\Documents\fotograf\ a w podstawce mam tak $app_data_root$=true|false|C:\|Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\ Czyli sejwy z fotografa będę w katalogu fotograf a sejwy z podstawki w katalogu STALKER-SHOC Co do pobrania pliku zacząłem wrzucać na mojego Yanka spakowaną gamedatę z FOTOGRAFEM w którego kiedyś grałem. Jak skończy się wrzut podam Ci gotowy link z tym że to potrwa trochę ponad godzinę bo paczka waży ponad 3 GB ale zo to wszystko jest w jednej paczce i po wypakowaniu gotowe do grania. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi