kondotier Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2016 Powiem szczerze, że nie pamiętam. Możesz to sprawdzić w poradniku cichego. Ale jaki problem. Zrób twardy zapis przed finałową sceną, a następnie wybieraj mozliwości. Osobiście się dowiesz, jakie są zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) @najdrok ja dziadkiem Zapadło nie zawracałem sobie głowy w ogóle. Jakieś schowki robiłem, później dostawałem info o okradzeniu. Sprawdzam - schowki nieruszone. Więc odpuściłem ten quest całkowicie. Z drugiej strony jest tak dużo zajęcia z talizmanami, że... Edytowane 3 Lipca 2016 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkier1999 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Witam podałby ktoś link do torrenta z tym modem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Pobieraj normalnie bo raczej nikt ci na torrencie nie będzie specjalnie seedował. Na pewno nie przy polskim necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Link znalazłem TUTAJ ale czy ktoś będzie udostępniał musisz sam sprawdzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkier1999 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzięki wielkie link działa torrent też Mam pytanie bo jestem nowy jak sie dodaje reutacje innym na forum ? Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Stalkier1999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 19 minut temu, Stalkier1999 napisał: Dzięki wielkie link działa torrent też Mam pytanie bo jestem nowy jak sie dodaje reutacje innym na forum ? Jeśli nie masz napisanych 50 postów to nie możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkier1999 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Aha dzięki za informacje . Niestety mod nie działa nie wiem czemu . Uruchamiam pojawia sie jak zawsze ten obrazek , potem czarny ekran i wywala mnie na pulpit . Wszystko zrobiłem dobrze skopiowałem gamedate , zmieniłem wpis w fsgame , wrzuciłem gamedate z patchem i podmieniłem i nie działa . Walić ten mod siłuje sie już godzine i gówno z tego wychodzi robie tak jak admin na początku napisał i nic . Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez Stalkier1999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 @Stalkier1999 Zapodaj loga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkier1999 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 O to chodzi że nawet loga nie ma i to jest dziwne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Prześledź proszę DOKŁADNIE, krok po kroku cały proces instalacji moda. Czy wszystko wykonałeś prawidłowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkier1999 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Prześledziłem 2 razy i nic dalej sie nie włącza i nie ma żadnych logów . Wszystko zgodnie z instrukcją zrobiłem . Zamiast tego wgrałem sobie Priboi Story i miałem jeden problem z nim ale sie uporałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 @Stalkier1999- Ponieważ temat Fotografa który założyłem, przez Godlike został bez powodu usunięty i on założył nowy dodając swoje linki, mógł przy okazji coś sknocić. Pobierz więc moda z jego macierzystej strony: http://stalkermod.ru/MODYI-Teni-CHernobyilya/stalker-mod-fotograf-chast-pervaya.html A przy okazji, pytanie. Czy na pewno stawiasz moda na podstawkę v.1.0004? Bo jeśli stawiasz na wyższą, np. 1.0006, to ona jest przyczyną kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkier1999 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzięki za link . I niestety mam wersje 1.0006 i nie wiem jak gre odpatchować . Szukałem plików na podminke do bin żeby zmniejszyć do 1.0004 ale nigdzie znależdżć nie mogłem . Był temat na forum Stalker Polska czy jakoś tak próbowałem ale nie wychodziło mi . Narazie raczej nie będe grał w Fotografa , bo gram w Priboi Story jak przejde tooo napewno wgram jak mi sie uda odpatchować . Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Stalkier1999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 14 minut temu, Stalkier1999 napisał: Był temat na forum Stalker Polska czy jakoś Wystarczyło u nas poszukać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 @Stalkier1999- jeśli chcesz pograć w mody, to pozbądź się pirata. Miałeś już kłopot z innymi modami. To jego przyczyna. Tylko wersja oryginalna pozwoli Ci uniknąć kłopotów. A "piratów" na tym forum się nie poważa. A odwrotnie. Może ktoś, kto posiada stalkera ze Steama, powie czy tak nabyty, pozwala się degradować i nie sprawia kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 @Stalkier1999 Wnioskuję, że numerek przy nicku to data urodzenia. Młodyś, ale nie na tyle, żeby tłumaczyć tym głupotę. kazik i kondotier byli grzeczni, ja nie zamierzam - kup oryginał, albo nie zawracaj gitary. Nie stać cię? Skoś sąsiadowi ścianę, pomaluj trawnik, wyprowadź jego śmieci albo wyrzuć psa i voila, możesz lecieć na zakupy. Nie bądź idiotą, który kradnie efekty czyjejś kilkuletniej pracy, obecnie wyceniane na kilkadziesiąt złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 A ja jestem na księżycu i kopię Twardowskiego w tyłek. Są inne kraje, inne waluty oraz Internet, który daje praktycznie nieograniczone pole możliwości zakupu dowolnych rzeczy: od łóżeczka dla dziecka, przez oryginalne gry, aż do pęku granatów. Wystarczy chcieć. 1. Hiszpani to mieszkańcy Hiszpanii. 2. Nie chwal się, bo nie masz czym. Mody działają na piratach, ale często coś nie działa tak, jak powinno - i najczęściej jest to wina pirackiej wersji. 3. Żeby nie szukać daleko, to możesz zajrzeć TUTAJ i w wiele innych miejsc, Google jest tam, gdzie zawsze... Ale nie, hejże, przecież napisałeś, że "nie masz środków". Czyli nie kupisz. Wracamy do tego, co pisałem wcześniej: zdobądź środki, kup oryginał. Albo, w konsekwencji, pójdziesz na zieloną trawkę, bo pewnie nie tylko ja mam alergię na bezmyślne piracenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Panowie, myślę, że skończę tą dyskusję..... "nie popieramy piractwa....kup oryginała....nie graj w stalkera" Nie żebym popierał piractwo, sam mam po dwie kopie każdego stalkera ale jechać po nowym też za bardzo nie można bo.... Przecież mamy tutaj temat, który rozwiązuje problemy tego nowego kolegi -> repacki Komy czyli jednak kupować nie musi I tutaj nie będzie na pewno problemów z uruchamianiem modów nie to co na najróżniejszych wersjach pirackich, które można znaleźć w sieci. Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 @tom3kb Masz rację. Kiedyś była gdzieś na forum rozmowa o repackach i korzystać w sumie może każdy, ale wypadałoby mieć ten oryginał, żeby moralnie być w porządku. Jesteśmy jakąś społecznością skupioną wokół gry, akceptowanie piractwa w takiej formie jak powyższa jest zwyczajnie dwulicowe... Albo po prostu tylko ja mam na to alergię i wszystko gra. Po "nowym" jechać może i nie wypada, ale jak mi mówi, że ściągnął z torrenta i to było legalne, to pomyśl sam: gość wniesie cokolwiek do czegokolwiek, czy jest na poziomie ameby po lobotomii i niewiele tracimy, jeśli odejdzie? Ale dobra, spasowałem, nie będę odwalał chamówki. Tylko trzymajcie nas w osobnych celach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Po uruchomieniu modyfikacji wywala mnie do pulpitu z takim logiem: Spoiler [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...shadow of chernobyl\gamedata\scripts\xr_logic.script:624: attempt to call local 'func' (a nil value) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Wrzucaleś fixa na monitory 16x9, bo u mnie to on wywala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Właśnie nie a masz może spolszczenie nie beta tylko normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 @anatol Było na 33 stronie tematu - wywal najlepiej wszystko i postaw od nowa. Jeśli problem dalej występuje, to pobaw się suwakami i zmniejsz ustawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 @anatoil- temat moda został "zawłaszczony" przez nieobecnego już na forum Godlike, usunął moja wstawkę i zrobił swoją, wstawiając tam linki wg, swojego pomysłu. A że jego konto zostało z forum usunięte, to są w temacie braki. Dlatego #1 tego tematu jest delikatnie mówiąc spierniczony. Jest jednak nadzieja w @cichym, gromadzącym w prywatnym archiwum wszystkie ciekawe mody i może posiadać finalne spolszczenie. Chcę też przypomnieć, że Ranger801 zrobił do tego moda fixa, napisami pokazującego przetłumaczone tak angielskie wypowiedzi, jak i informacje głosowe. A jest to przy grze bardzo istotne, bo zawiera podpowiedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi