czernobyl10 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Gra dla ludzi starszych i młodych którzy interesują się historią. Jest nas mniejszość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 A ja 34 ale młodnieję ;p A zdradzi nam Pani receptę na ten eliksir młodości- bo też bym tak chciał odmłodnieć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cromm Cruac Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Niestety trzeba być kobietą. Tylko one mogą obchodzić 29-te urodziny po raz n-ty Tak, że sorry chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Po trzydziestce to się urodzin raczej nie obchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pani Wyrwiflak Opublikowano 27 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ależ obchodzi się jak najbardziej. Po 30. dopiero życie się zaczyna, mniej problemów ze sobą, więcej radości z życia, a szczęście odmładza. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloo Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Sami se liczcie rocznik `66. ;) I z tym rocznikiem jest tak, że im starszy, tym lepszy. I głupszy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svorn Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 2 tygodnie temu stuknęła mi 19 ;) czyli nie jest źle Miałem ledwo13 lat gdy pierwszy raz przeczytałem jakiś pradawny artykuł o pracach nad stalkerem to była miłość od pierwszego obejrzenia. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja to niedawno skończyłem 18 (Yeah). Wy też tak mieliście że jak byliście jeszcze niepełnoletni to chcieliście jak najszybciej skończyć 18,a po 18 chcielibyście dalej mieć te 10 lat? bo ja mimo to że skończyłem 18 to dalej chciałbym być takim małym dzieckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Naznaczony , ja też tak właśnie bym chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja w sumie nie chcę być młodszy, jest dobrze teraz. Pełnoletni, mogę w sumie więcej robić, bycie niezależnym to coś wspaniałego moim zdaniem. Na pewno więcej obowiązków na głowie ale jakoś idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Ja to niedawno skończyłem 18 (Yeah). Wy też tak mieliście że jak byliście jeszcze niepełnoletni to chcieliście jak najszybciej skończyć 18,a po 18 chcielibyście dalej mieć te 10 lat? bo ja mimo to że skończyłem 18 to dalej chciałbym być takim małym dzieckiem. Ja tak właśnie mam. Co mi po kasie i większej swobodzie jeżeli to wszystko jest zawalone obowiązkami, trzeba iść do pracy zarobić a jak się już dostanie wypłatę to dobre 2/3 idzie na rachunki opłaty i zostaje marne parę stówek a za to trzeba sobie kupić bilety, ciuchy, buty, piwo... ;) ;/ Jak się ma te paręnaście lat to może i starzy nam zabraniają tego czy tamtego ale mamy na wszystko, a jedyny obowiązek to nauka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 50 chyba jestem najstarszym graczem w Stalkera Nie jesteś :). Ja mam 52, ale wiem, że na tym forum nie jestem najstarszy. PS: Jak jeszcze zagrywałem się w drugowojenny symulator lotu Il-2 Sturmovik w wieku 44 lat, (oczywiście online) w jednym z międzynarodowych wirtualnych dywizjonów, dowódcą naszego skrzydła był Francuz, Jean-Pierre. Miał wtedy 69 lat, a mój skrzydłowy Sam, ze Szkocji, miał równe 50 :) Najmłodszy członek naszego dywizjonu, Gary, z Kansas, miał 34 lata. Jak już się lepiej poznaliśmy (lataliśmy razem od 2002 do 2008), to się okazało, że jeden z nas to znany australijski aktor filmowy (założę się, że go widzieliście nie raz :) ). Nie ma co, gry nas odmładzają, a Internet kurczy świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 43 ,ale tylko w papierach, żona ( druga , młodsza o 7 lat ) stwierdziła ,że sie staro przy mnie czuje taki jestem niepoważny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Gry to tylko rozrywka, życie tak szybko przelatuje że aż strach. Stalker i mody to jedyna ulubiona gra którą się interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 27 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 50 chyba jestem najstarszym graczem w Stalkera Nie jesteś... :) Ja mam 59... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 33... jeszcze daję radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 A ja mam 37 ;) Fajne jest to, że Stalker jako gra i w zasadzie całe Universum, jednoczy ludzi z tak dużego (bądź co bądź ;)) czasowego. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 A ja mam 37 ;) Fajne jest to, że Stalker jako gra i w zasadzie całe Universum, jednoczy ludzi z tak dużego (bądź co bądź ;)) czasowego. :D Rozumiem, że chodzi Ci o "przedział czasowy" :) ? Ale żarty na bok, zgadza się. Jak policzysz od najmłodszego, do najstarszego, to wychodzi 2.5 pokolenia, czyli teoretycznie, spokojnie wnuczek z dziadkiem mogą razem zagrać, albo podyskutować, który mod jest lepszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4rl1t0 Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 19 latek. Leci pomału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 28 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Ja to już się gubie..Karol? EDIT. A tak, Karol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apophis Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam. Czas podnieść średnią wieku tego szacownego forum, 46 wiosenek. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Też ciut podniosę średnią. 44 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ja swój rocznik mam w nicku - policzcie sobie. Ale tu mam to gdzieś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Ja tylko tyle samo co Yurek 37. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi