metek58 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Wszystkim naszym kolegom, życzę dużo zdrówka, pieniążków i powodzenia w życiu. No i stu lat radości też. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Dziękuje za pamięć i życzenia wszystkim stalkerom. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wańka Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Wszystkiego najlepszego dla trójki stalkerów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Dla całej trójki solenizantów, najlepsze życzenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Woz Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Witam.Oby Zona Wam sprzyjała. Sto lat :thumbsup:Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Życzę trójce solenizantów, dużo zdrowia i pieniędzy jak również szczęścia. Wszystkiego najlepszego :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nathaniel77 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Dzięki stalkerzy. Ja, choć nieaktywny na forum, zaglądam do Was często i niniejszym dziękuję za życzenia i za Waszą pracę. Wszystkiego dobrego również dla pozostałych solenizantów. :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Perun Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Stos kielonów dla wszystkich solenizantów na mój koszt! I tak przez tysiąclecia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Sto lat w zdrowiu:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Wszystkiego Najlepszego dla solenizantów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Sto lat tułaczki po zonie solenizantom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Gratulerer med dagen , że się tak wyrażę... i poprawcie temat. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Najlepszego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnich Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 100 lat :thumbsup: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Wszystkiego najlepszego dla Solenizantów!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Życzę Wam abyście ujrzeli ukończonego Stalkera 2 i żeby to była dla Was najlepsza z dotychczasowych odsłon. Bez robal pułapek i innych wylotów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Spużnione , ale szczere życzenia wszystkiego najlepszego . Obyście nie czuli się nigdy tak jak, ja dzisiaj po imieninach Zygmunta :teehee: . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 metek58 może popraw tego "czernonyla10" w tytule ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) Jak by to powiedzieć : nie poprawiaj @metka bo ci penie jetka .(z całym szacunkiem , wybacz zmęczonemu czlowiekowi ) Edytowane 3 Maja 2014 przez gawron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dzięki za zwrócenie uwagi. Moje niedopatrzenie, przepraszam. Kilka razy patrzyłem na tytuł i nie docierało do mnie nic, początkowo myślałem, że chodzi o znak "@", dopiero @vranorvs otworzył mi oczy. Poprawiłem i zawsze śmiało można zgłaszać jakieś chochliki i nic nikomu nie "penie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Jak by to powiedzieć : nie poprawiaj @metka bo ci penie jetka .(z całym szacunkiem , wybacz zmęczonemu czlowiekowi ) Teraz już wiem dlaczego wiertaliot zawisł w nocy nad moim domem. :DDzięki za zwrócenie uwagi. Moje niedopatrzenie, przepraszam. Kilka razy patrzyłem na tytuł i nie docierało do mnie nic, początkowo myślałem, że chodzi o znak "@", dopiero @vranorvs otworzył mi oczy. Poprawiłem i zawsze śmiało można zgłaszać jakieś chochliki i nic nikomu nie "penie". Z boku łatwiej wychwycić. Sam bym napisał to też bym pewnie nie wypatrzył. ;DUdanego dnia Stalkerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi