portals Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Czy problem teraz występuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Tak, dalej nie widzę nowych wpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Tak, trzeba przeładować stronę żeby pokazały się nowe wpisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 U mnie na razie jest OK ale możliwe, że mój internet z playa chwilowo coś fiksuje bo jestem na działce i do tego mobilnego gówna jestem chwilowo uwiązany więc nie bierz mojej opinii pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Teraz znowu musiałem odświeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Przydałoby się jeszcze dorobić przy postach ich numery w temacie.Jest to konieczne, jeśli chcemy się odwołać, albo naprowadzić na wcześniejsze wpisy. Teraz jest to praktycznie nie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 To raczej nie jest problem tylko taka mała osobista refleksja. Teraz z boku forum mamy małe okienko z pięcioma najnowszymi tematami i drugie z najnowszymi postami, czasami 5 postów z jakiegoś ostatniego tematu.Nie wiem jak inni sądzą ale mi o wiele bardziej podobała się wcześniejsza wersja, że z boku mieliśmy "okienko" z ~15 ostatnio odwiedzonymi tematami, od razu było widać, gdzie coś się dzieje ;)Wydaje mi się to lepsze niż "nowe tematy" i "ostatnie posty". Tak dużo nowych tematów nie powstaje, chyba, że vidkunsen się rozochoci a głównie pisze się już w istniejących, które teraz nie rzucają się tak w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ustawiłem 15 postów. Problem z nieaktualną zawartością powinien zostać rozwiązany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Ja mam problem a mianowicie nie ma mojej aktywności ale dobra główny problem polega na tym że jak coś wyszukuje to nic nie znajduje w całej zawartości też a i taki mały kłopot czemu nie ma mnie na tabeli popularni autorzy (małe a denerwuje). @Edit Tabela już jest ale nadal nie działa wyszukiwanie. Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez Tychon Sokołow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) 26 minut temu, Tychon Sokołow napisał: Ja mam problem a mianowicie nie ma mojej aktywności @Edit Tabela już jest ale nadal nie działa wyszukiwanie. Też nie mam praktycznie nic w aktywności, 3 tematy tylko. Wyszukiwarka też praktycznie nie działa. Chyba coś się zepsuło wczoraj, przez pewien czas nie było Sb np. Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Przed chwilą, tom3kb napisał: Też nie mam praktycznie nic w aktywności, 3 tematy tylko. Wyszukiwarka też praktycznie nie działa. Chyba coś się zepsuło wczoraj, przez pewien czas nie było Sb np. No tak dzięki za wytłumaczenie czekam na naprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Wyszukiwarka działa dla słów dłuższych niż 3 literowe, niestety to ograniczenie IPB. Można wspomagać się Google wpisując "szukana fraza site:stalkerteam.pl" 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Mam takie przypadki, że po daniu odpowiedzi, wysłaniu jej i chęci odpowiedzenia w innym temacie, po otwarciu okienka odpowiedzi znajduję w nim nadal poprzednią odpowiedź. Muszę ją ręcznie usunąć. Jest to dopiero od 3-4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Od razu zacznę od tego, że nie szukam żadnej zaczepki ani nic, bo nie czuję takiej potrzeby. Chodzi dokładnie o shoutbox. Jest napisane, że shoutbox dostępny od rangi "Stalker" która przyznawana jest za 50 postów. Jak można zauważyć, mam rangę "Twardziel", która nie mam zielonego pojęcia za ile postów jest, ale na pewno więcej niż 50. Wciąż jednak nie widzę shoutboxa. Nie zamierzam się na nim udzielać, ale tak tylko informuję o tym, że macie dziurę w skrypcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burbon Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Swojego czasu gdy przebywałem na forum, SB było dostępne dla wszystkich, ale nagle weszły zmiany. Ale to nawet lepiej. Zmobilizuje mnie to do udzielania się na forum, a posiadłem sporą wiedzę na temat modów z rodziny LWR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 SB obecnie jest dostępne nie w zależności od ilości postów - bo było niemiarodajne (klepanie spamu) - a od 15 pkt. reputacji. @Najemnik32 , @Burbon - teraz chyba macie widoczne SB... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burbon Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Tak, działa idealnie, wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Witam. Od paru dni zauważyłem, że podstrony forum otwierają się bardzo wolno a załączniki pobierają się z prędkością kilkanaście kb/s. Dodatkowo pojawił się problem z dodawaniem zdjęć do postów powyżej 100kb (już kiedyś tak było) Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 U mnie jeszcze występuje takie coś, że po powrocie na stronę główną, gdy chcę ją przewinąć w dół, przewija się tylko ten fragment który był widoczny. Na dole jest tylko tło. Dopiero po chwili "wskakuje" reszta skórki i przewijanie jest już prawidłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Na firefoxie mam to co @kondotier. Od paru tygodni strooa ta muli czasami, np w tematach ze screenami "rozwija/pokazuje" obrazki do połowy. Od górnej krawędzi do połowy. Wczoraj jeszcze zauważyłem, że jak jestem w jakimś temacie i wcisne powrót do strony głównej to mi pokazuje, że jestem niezalogowany, jak odświeżę stronę to wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 (edytowane) Ja dodam że na telefonie wczoraj jak przewijałem jakiś temat to wywalało mnie całkiem z przeglądarki. Po za tym nie ma możliwości przyznania punktów reputacji i ogólnie grafiki są jakoś nie na miejscu, nie symetryczne są z tłem. Zerknijcie na skrinie jak tekst jest również prawie że nałożony na linie. Edytowane 29 Lipca 2017 przez Pure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 A mnie właśnie wylogowało i nie akceptowało hasła :] Musiałem zresetować.... Przeglądarki nie wyłączałem(Opera) a poza tym miałem tylko kilka sytuacji gdzie strona się nie ładowała długo, poza tym nic takiego nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Od kilku dni nowe posty nie pojawiają się czasami w ogóle w "Całej aktywności" lub pojawiają się tam z dużym opóźnieniem. Również strona "długo" zapisuje nowego posta. @portals czy problem występuje jedynie u mnie czy jest to wina serwera/prac na nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2020 Mam identyczny problem, jeżeli chodzi o dodanie nowego posta. Również i jego edycję. @tom3kb i @kamil190 zgłaszali ostatnio brak pojawienia się postów w aktywności. Wygląda na to, że musimy czekać na @portalsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 12 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Zerknę co się dzieje. Powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi