cichy Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 de Vries: po prostu przejdź an oświetlenie dynamiczne i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Rozpakuj i wrzuć do gamedata\textures\survarium\metal : pliki Powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Dynamiczne i pogmeraj w ustawieniach np. mało cieni, trawy itd/itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Dzięki pomogło. Zmieniłem oświetlenie ze statyki na dynamiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 brix32 - przecież przy uruchomieniu nowej gry w moda, user.ltx jest tworzony automatycznie. Później w nim, w razie potrzeby można dokonywać zmian ustawień.Sugeruję też, zrobienia zmiany w pliku fsgame.ltx, jeśli tego nie ma, tak aby zapisy były robione w modzie. Łatwiej wtedy go szukać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 (edytowane) Grałem w tego moda już dość dawno, więc nie mam wiedzy co autorzy moda pozmieniali. Ale oni często, po wykryciu takich bugów i czasowego wskazania sposobu naprawy, dokonują zmian w modzie i taki jest wstawiony do pobrania. Wtedy poprawka jest usuwana.Skoro zmiany w user.ltx miały eliminować "niektóre" wyloty, a tego zmienionego nie ma, graj na tym którego utworzy mod. Ale wcześniej usuń, lub zmień nazwę tego user.ltx, który już masz w zainstalowanej podstawce. Możesz mieć farta i na nowo utworzonym user.ltx nie wylecieć. A jak wylecisz, to napiszesz tutaj podając loga błędu i forumowicze pomogą w naprawie.DODANO: Link do user.ltx został usunięty, bo zawierał wirusa przejmującego kontrolę nad komputerem. Tak że, nie bolej z tego powodu. Edytowane 4 Listopada 2015 przez kondotier 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Zassałem moda z torrenta, zainstalowałem, skopiowałem fixy i PL. Mam takie cóś! Помогите люди добрые! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Wygląda na zła instalację. Proponuję postawić od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne85cze Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Witam, mam drobny problem z tym modem. A mianowicie doszedłem do agropromu żeby dostać mapy z skrzyni. Wybijam wszystkie zombiaki zbieram dwa klucze otwieram skrzynkę a tam dupa nic nie ma, i nie wiem co jest grane bo powinny tam być. Ktoś ma jakie.ś dobre pomysły ;> ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Witam, mam drobny problem z tym modem. A mianowicie doszedłem do agropromu żeby dostać mapy z skrzyni. Wybijam wszystkie zombiaki zbieram dwa klucze otwieram skrzynkę a tam dupa nic nie ma, i nie wiem co jest grane bo powinny tam być. Ktoś ma jakie.ś dobre pomysły ;> ;]Na stronie moda jest porada względem tego problemu, mianowicie "otworzyć" skrzynkę bez kluczy a następnie zabrać je od zombi, otworzyć i mają tam być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 https://stalkerteam.pl/topic/7542-pod-osłoną-śmierci-1-poprzednik-klondjka-poradnik-przejścia/ w poradniku jest to dokładnie opisane - by "zaskoczyło" zadanie na otwarcie walizki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne85cze Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Dzięki za pomoc udało mi się zaliczyć zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 (edytowane) Modzik odpalony, ale widać małe niedoróbki w tłumaczeniu.I tak kilka pozostałych lokacji.Ogólnie świetna grafika na maksymalnych ustawieniach. Modyfikacja nie robi auto zapisu na początku moda, przynajmniej u mnie. Co zadań to kilka pierwszych tez bez auto zapisu. Zasuwam dalej, zobaczę co mnie czeka. Moda przegapiłem bo w tym czasie gdy wyszedł z PL robiłem inne rzeczy. Edit: Pytanie, jaki mod pogodowy można dodać do tego moda lub jak zniwelować to rozświetlenie otoczenia?Widoczne na dłoni GG, występuje ono także na innych elementach otoczenia, jest bardzo nie wygodne w grze. Edytowane 20 Listopada 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Możesz dodać SWTC. Chyba powinienem dobrze działać z tym modem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Wszystko fajnie ale ten mod ma swoją rozbudowaną gamedate, bin... itd. Jak go wrzucić do moda to czy nie zepsuje spolszczenia i całej gry? Screen: http://scr.hu/2oe0/re5jx Edytowane 21 Listopada 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Czy ktokolwiek pamięta gdzie jest ten zaginiony oddział Wolności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Modzik stabilny, mało się w nim w sumie dzieje, kupę nie wykorzystanych fajnych lokacji. Koniec bez sensu. 3/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Jeśli grałem w Pod Osłoną Śmierci, to jest sens grać w tego moda, czy to dwa różne mody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 @naznaczony09 to jest pierwsza wersja tego moda, różni się fabularnie od Klondajk 2.0. Ale jak przeszedłeś tamtą to chyba wybrałbym coś innego, szczególnie jak ograłeś niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 Czy to jest mod stand alone? no bo skoro ma setup to rozumiem że tak, idąc dalej po zainstalowaniu go w folderze mam tylko gamedate, to w takim razie czym mam go uruchomić? ściągnąłem go z janka i ważył ok 2.6 gd, aha plik w 1 poście od user'a jest martwy, nie ma go ktoś gdzieś przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 @cez137 to, że ma instalator to nie znaczy, że jest standalone. Jak autor miał taki kaprys to sobie zrobił instalator zamiast archiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 (edytowane) @tom3kb aha, po prostu zwykle tak jest że jak jest setup to mod jest samodzielny, dlatego tak pomyślałem, czyli rozumiem że gamedtatę do podstawki, szkoda tylko że w 1 poście nic na ten temat nie jest napisane bo bym d**y nie zawracał Strasznie irytujące jest to "rozjaśnienie" gry, oczywiście wyciąłem katalog shaders z gamedaty ale nic to nie dało, jest na to jakiś inny sposób? Edytowane 3 Maja 2020 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi