Allen Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Z tego co ja pamiętam to tyle ile znajdziesz a ile jest to nie wiem, ale być może pomyliłem mody ;) W modzie o którym mówie 3 burery chroniły dokument na samej górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 (edytowane) Cóż - znalazłem trzy sztuki. Mam nadzieje że nie będę miał problemów z fabułą w przyszłości. Te trzy burery - o których wspominasz - kojarzą mi sie z vanilią Edytowane 6 Września 2014 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Gdyby komuś nie odpowiadały tekstury broni >>http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=626.0 A po co przekierowanie do innego forum. I to jeszcze z koniecznością rejestracji. Macie link z naszego forum. Tu też jest :)http://stalkerteam.pl/topic/6736-cop-weapons-replacer/Wyśle za to Gawronowi tłumaczenie z tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ja znalazłem 3 dokumenty, wszystkie oddajemy Barmanowi, teraz szukam wtyczkę z Czystego Nieba na Wysypisku, ni czorta znaleźć nie mogę. Biegam po całej lokacji, zaczepiam wszystkie NPC-e i nic. Nie zabugowane jest aby to zadanie? Z oscylografem męka potworna, już niemal odpuściłem grę, w końcu zaskoczył pierwszy pomiar i jakoś z mozołem poszła reszta. Znaleźliście na tym Wysypisku wtykę z Czystego Nieba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Vorenus; zerknij do # 137 i 172. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Dzięki gawron, sprawdzę rozwiązania po obiedzie - niedzielny zawsze jest wyjątkowy.Narzekałem, że gra prowadzi za rękę a tutaj pierwsze zadanie bez zaznaczonego w PDA rozwiązania i ... Trochę myli opis zadania, powinno być opisane jako znalezienie odpowiedniego miejsca a nie człowieka ale i tak mogłem więcej się postarać. Jeszcze raz dzięki gawron. Wysypisko zagospodarowane słabo, po Kordonie i Barze jestem zaskoczony zamkniętym hangarem i pustkami na lokacji. Mod ma jednak ogromny potencjał, czekam na kolejne wersje już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Vorenus - po wejściu na Wysypisko - pierwsza lokacja od wejścia - ruiny budynku - kręci sie tam wśród stalkerów pięciu Czystoniebowców - pogadaj z kazdym - automatycznie pobiorą pluskwy. Edytowane 7 Września 2014 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Było jak pisałeś gawron - jeszcze raz dzięki.Co do porozdawania pluskiew - niestety, żaden czystoniebowiec na Pchlim Targu ich nie zabiera pomimo wyczerpania przy każdym wszystkich możliwości dialogowych, ni można też "wsadzić" ich im w ekwipunek. Moja gra stanęła, nie mam innego zadania oprócz czekania na wiadomość od Barmana i tych pluskiew w ekwipunku. Zadań na pluskwy w PDA nie mam żadnych.Chyba sobie odpuszczę dalszą grę bo coś poszło nie tak pomimo wykonywania zadań zgodnie z chronologią gry.Nęci mnie Sigerus Mod, póki co i tak dziękuję Wszystkim za podpowiedzi, spróbuję jeszcze raz wieczorem - jeżeli nadal będzie impas ściągnę Sigerusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Musisz isc do hangaru tam gdzie bandyci mieli swój bar w Czystym Niebie. Pokręć się pod tym dachem koło zbiornika, tam zaskoczyło mi zadanie z pluskwami gdy przyszedł ostatni Czysto niebowiec, który się kręci w okolicy i od czasu do czasu tam wchodzi. Co do dalszej misji od barmana to nie mówił, że po 2 dniach trzeba się zdecydować. Spójrz na datę w pda i prześpij się odpowiednią ilość godzin żeby minęły 2 dni. Ps. Pluskwy zostają w inwentarzu nikomu ich nie podrzucasz, nie da się ich podrzucić itd. Edytowane 7 Września 2014 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Źle. Ja porozdawałem wszystkim Czysto Niebowcom te pluskwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 U mnie , wszystkie pluskwy po zaliczeniu zadania były w plecaku . Za pierwszym razem , w X5 znalazłem dokumenty x 2 , barman przyjął , zadanie się zaliczyło . Gra poszła dalej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ej ale te podziemia mi nie pasują. Nie powinien tylko nasz towarzysz zachorować jako że my mieliśmy Kombinezon SEVA który ma zamknięty obieg powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Może Sidorowicz dał nam nieszczelny kombinezon :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Takiej możliwości nie wziąłem pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Moda skonczyłem. Mały , przyjemny - nadzwyczaj stabilny -mod uprzyjemniający okres wakacji. Rzekłbym - wariacja na temat vanilii COP-a.Plusy- najważniejsze dla mnie - polonizacja ( standard na tym Forum - duży ukłon dla Panów Tłumaczy)- jak już pisałem wcześniej - stabilność - pierwszy mod w którym nie miałem żadnego wylotu :yes:- sympatycznie opracowane lokacje - zmiany w nich przyjemnie zaskakiwały- zero udziwnień- podstawowe bronie ( jak dla mnie plus - spotykane różne cuda na kiju IMHO niezbyt pasują do Stalkera)Minusy - o minusach pisał Vorenus -zgadzając się z nim nie mam nic do dodania . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Zatem pluskwy w plecaku nie oznaczają niezaliczonego zadania, co prawda gram w Sigerusa ale z przyjemnością wrócę do tych pięknych mapek i mistrzowskiego zagospodarowania Baru i Kordonu, z radością zobaczę jak wygląda reszta. Dzięki za podpowiedzi. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Witam!Aktualnie nie mam dostępu do mojej normalnej wersji gry (tej z płytą), więc gram na elektronicznej z Muve.pl, no i tutaj następuje problem. O ile podstawowa gra działa normalnie, to po wgraniu moda prosi o płytę. Jest jakaś możliwość zastąpienia tej płyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafcio87 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 u mnie trochę kratkuje a mam phenona x4 945 4g ram i radeon 7750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Dobra, ostatnia próba. Na angielskiej wersji 1.6.2, spolszczonej było tylko "(...)has stopped working". Być może to wina systemu (8.1), ale jeszcze spróbuję na czysto, bo kopiowałem starą gamedatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Zobacz w tym temacie, może znajdziesz coś dla siebie - http://stalkerteam.pl/topic/6880-sposób-na-włączenie-gry-bez-ciągłego-wkładania-płyty/#entry75072 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Tu są porady do Cienia, a tak poza tym, to zapomniałem powiedzieć, że mam już płytę i to, co opisałem w poście #248 dzieje się właśnie na tej wersji (ENG [spolszczona]; 1.6.2; płyta). Edit: Wszystko działa, przyczyną było to, że PO instalacji spolszczenia nie usunąłem drugi raz folderu :gamedata/textures/item Edytowane 16 Listopada 2014 przez Devell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4top Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam,uzywał ktos z was stacji lutowniczej? Bo ja się nie moge w tym połapać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chwieju Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 ja niestety mam problem z modem. Mogę grać tylko na oświetleniu statycznym, ustawienie lepszego oświetlenia powoduje wykop i komunikat że gra przestała odpowiadać mój sprzęt to GTX 660 sli 16 gib ram corsair vengeance 1600mhz intel core I 3570k i płya główna msi z77 g45. góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Witam,uzywał ktos z was stacji lutowniczej? Bo ja się nie moge w tym połapać! Nie wiem czy jeszcze potrzebne.Co prawda w wersji rus ale zawsze lepiej to niż wcale ; ) Oglądaj od 9 minuty. https://www.youtube.com/watch?v=3K4MeqODQjY Edytowane 17 Grudnia 2014 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkerman1 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) zna ktoś kody do drzwi w tunelach na kordonie?Nie zauważyłe że dostaje się go w misji, mam pytanie co zrobić z narzędziami do kalibracji bo mi trochę przeszkadzają Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Stalkerman1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi