Ignachinio Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Dzięki za pomoc Jak wejść po schowek Fenira na Kordonie? Przez płot nie da się przejść.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 2 godziny temu, Ignachinio napisał: Jak wejść po schowek Fenira na Kordonie? Przez płot nie da się przejść.. Proszę bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Pytanie jak zrobić quest z Susłowem.. wlazłem tam do środka i nic się nie dzieje. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Dzięki za pomoc.. mam jeszcze dwa problemy. 1) Gdzie są schowki Striełoka na Dziczy? Nie mogę ich znaleźć. 2) Szmaragdowy Błysk.. ktoś w sposób przystępny opisze mi jak go stworzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 1. 2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Czy na serio zadania na sejf jest takie dziwne/trudne Cień Monolitu każe mi skakać bo dachach w barze/mw u dzika.. wtf? To da się zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Pomimo pierwszych wrażeń, tak, to jest wykonalne. W Barze przyda się wejście "sposobem": 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Teleport Sacharowa. Info o tym przejściu do x-16 przez łopatę śmigłowca na bagnie za bunkrem daje Sacharow za zdjęcie swojej Żony ( schowek na drzewie - Agroprom baza wojska). Dostajemy się do X-16, postępujemy zgodnie z notatką znalezioną przy trupie. Proponuję zrobić TWARDY SAVE przed oddaniem Sacharowowi zdjęcia- jest to lekarstwo na problem o którym poniżej. Jeśli postąpiliśmy zgodnie z zaleceniami w notatce znalezionej w x-16, po transmutacji izomorfów plastelin, przenosi nas na dach- tu mogą wystąpić problemy: - Striełok nie wymienia sms-ów z Czarnomorem i Błyskawicą (a tak powinno być). -Nagle możemy w grawikombinezonie wyciągać broń i strzelać ( to nie jest cudowna właściwość artefaktu Plastelin) -drzwi w bunkrze Sacharowa są zamknięte. -podczas naciśnięcia ESC pojawia się ekran "Zona czeka na ciebie....." z wirującym znaczkiem radioaktywności-gra uruchamia się od razu bez naciśnięcia dowolnego klawisza. Próba wczytania zapisu lub przejścia na inne lokacje i wczytania autosave, jeśli wystąpiły te problemy,jest niemożliwa. Rozwiązaniem jest wczytanie twardego save o którym pisałem wcześniej,lub jakiegokolwiek przed oddaniem zdjęcia,powtórzenie zadania aż do momentu wyjścia z x-16 i pojawienia się na dachu hali. Edytowane 3 Lipca 2016 przez walec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Jak pamiętam, to na tym dachu jest do wzięcia taka fikuśna snajperka, o której mówi Striełokowi Czarnomor przed zejściem do x-16. Zdaje się, że skrypt uruchamiający kolejny etap zadania jest powiązany z podniesieniem tej broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Tak Kobal zgadza się- Anomalny Walther. Ale on jest na dachu nad wejściem do X-16. Zabrałem go zresztą już wcześniej, gdy schodziłem do x-16 zrobić pistoletem zdjęcie kontrolera i mózgu. Z plastelinami po wyjściu z x-16 pojawiamy się na półokrągłym dachu hali z którego w podstawce czyścimy zombie. Edytowane 3 Lipca 2016 przez walec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Maszyna do pisania Cyklopa. Mam pytanie, maszyna zabrana, teleport na MW i droga do Cyklopa zrobiona a on nie chce o niej gadać. Ktoś wie co źle robię ? Na Kordonie na posterunku leków brak, a i do pieczary ognistej wejść się nie da. Co pokręciłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Do ognistej pieczary wchodzi się przez dziurę w jeziorku opodal i to dopiero po usunięciu zabezpieczeń na wejściu założonych przez ludzi Kła. Te zabezpieczenie ściągnie Hologram z tokiem gry. Jak pamiętam to da namiar na specjalny klucz. Co do leków to gdzie ich szukasz? Powinny być na pięterku prawej wieży strażniczej. U mnie Cyklop odbierał maszynę bez gadania. Może warunkiem jest wybicie wszystkich kontrolerów, którzy pojawiają się po zabraniu maszyny. Albo wysłuchanie jego pijackich zwierzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 A ok to spróbuje wybić kontrolerów. Może to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) 12 godzin temu, Ignachinio napisał: Maszyna do pisania Cyklopa. Mam pytanie, maszyna zabrana, teleport na MW i droga do Cyklopa zrobiona a on nie chce o niej gadać. Ktoś wie co źle robię ? Na Kordonie na posterunku leków brak, a i do pieczary ognistej wejść się nie da. Co pokręciłem? Przed wejściem do Ognistej Pieczary zaopatrz się w kombinezon strażaka lub Egzę Don Kichot jeśli już go masz (gorąco jest), oraz granat iskierka lub wysysacz, bo za którymś razem gdy wchodzisz pełno tam zombie. Edit: No to się wkopałem. Brakuje mi SWT i Mosina do zadania Kuźniecowa.Te otrzymane od Jakuta i ze schowka w x- 18 przehandlowałem chyba u Worona za arty. Da się je jeszcze znaleźć w toku gry? Edytowane 7 Lipca 2016 przez walec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yozue Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Odnośnie zadania zbadać wiadukt, co ja mam znaleźć i gdzie? ( już sobie gościa znalazłem. opis w prowadza w błąd bo wspomina o podziemiach prypeci. Edytowane 7 Lipca 2016 przez Yozue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Wiem o tym. Namierzyłem ten błąd ale w związku ze zbliżającą się wersją 2.1 już nie chciało mi się robić nowej wersji polonizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Skarb łysego w labiryncie.. Co wchodziło w jego skład i gdzie on jest? Jestem w labiryncie ale te miejsca odwiedziłem już wcześniej i nic tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 @Ignachinio korzystaj PROSZĘ z forumowej wyszukiwarki ok? Dnia 19.05.2016 o 23:49, apg2312 napisał: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Dzięki za pomoc.. Nigdzie na forum nie znalazłem interesującej mnie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Znalazłem kartke w jednym z domków w wiosce kotów o treści "szukaj na kordonie w rejonie tunelu" Domyślam się że chodzi o jakiś schowek ale gdzie on jest? obchodziłem okolice dwóch tuneli i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Nie wiem o jakie zadanie chodzi ale.. kojarzę że może chodzić o schowek w kabinie ciężarówki która stoi przed tunelem z elektrami. Schowek tam jest na pewno tylko czy do tego zadania to nie wiem... A teraz moja sprawa: Robię zadania z nitki "Kruchy sojusz" i mam problem z walizkami dla Łukasza. W głównej sali (ostatniej) podziemi Prypeci tam gdzie są suwnice powinny być cztery walizki tymczasem są tylko trzy: 1. Na pace samochodu 2. W pomieszczeniu za kontenerami 3. Na kabinie sterowania suwnicami Brakuje tej która powinna być przy lokomotywie lub za nią (zaraz po wejściu pod tą metalową przegroda do sali głównej w lewo). Wczytywałem sajwa, robiłem zadanie od nowa już kilka godzin jej szukam i nic :( Na tym filmie jest podobna sytuacja ale Shrek znajduje brakującą walizkę parę metrów dalej.. Myślę że tylko można kupić ten przedmiot ale jak się nazywa ? Edytowane 12 Lipca 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Nie jest to raczej żadne zadanie. Kartka sobie leżała luzem i po jej podniesieniu nic się nie aktywuje. Ciężarówkę też już sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 A to nie była pierwsza kartka z serii schowków Kostii czasem w tej wiosce kotów? I ona nie zaczynała linnii questów? musiałbym w poradnik zerknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Hmm nie wiem, ja ją znalazłem w bardzo późnym stadium gry. Kostia daje namiary na swoje schowki bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi