Ranger801 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Myślę że mi się udało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Gratuluję Spoiler Czy będziesz kontynuował przygody Odrodzonego w 7.63? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Tak, pokończę mody które mam pozaczynane a także przejdę coś co odkładam od pewnego czasu i biorę się za 7.63. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 @Ranger801 - Gratulacje i w nagrodę Takie wpisy udowadniają, że tego moda da się ukończyć, tylko trzeba chcieć. Miałeś na koniec te napisy z informacją od Zony? Takie jak wkleił DaarMoo, post wyżej nad Twoim? No i powodzenia w grze Duplikatami 7.63. ( ewentualnie ich na razie nie przetłumaczoną odmianą 7.64 ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Cytat Miałeś na koniec te napisy z informacją od Zony? Miałem. Cytat No i powodzenia w grze Duplikatami 7.63. ( ewentualnie ich na razie nie przetłumaczoną odmianą 7.64 ). Będę grał w 7.63. W Reborna to akurat wolę nie ryzykować graniem po rosyjsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Napotkałem pewien problem. Jestem w Limańsku, spotkałem M. Galeckiego którego przeprowadziłem do R. Lasu, niestety po przejściu przez most i wejściu do lasu, zaczynają strzelać do niego okoliczni najemnicy, musiałem ich wybić. Sam Galecki zrobi parę kroków do przodu i się płoszy po czym zawraca w stronę Limańska. I tak w kółko macieju. Jak wykonaliście to zadanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Najemników odstrzel. Zostaw Galeckiego i idź w kierunku w którym patrzy - będą tam zapewne jakieś wrogie NPC lub mutanty. Ich też odstrzel i wróć do majora. Powinien grzecznie zacząć maszerować do kopalni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dzięki Anton. Udało się. Córka także spotkała się z ojcem, nagroda zacna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Cieszą mnie te słowa Teraz jak rozumiem kierunek Limańsk - O'zony na budowie i później Giga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Tak mi się wydaje. Po doprowadzeniu ojca i córki do lasu wróciłem do Limańska. Planuję wystrzelić wrogo nastawiony Monolit a następnie pójść na budowę z Pilotem - będzie bezpieczniej. Ale.. chodzi mi po głowie egzoszkielet monolitu, który według PDA znajduje się na lewo od Gastronoma i na 3 piętrze. W miejscu gdzie jest Pilot nic nie znalazłem. Podpowiecie panowie ? --- Udało się. Trochę szukania, skakania po budynkach i oto nagroda : Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 @Agrael- zwiększałeś skoczność, czy bez tego wlazłeś? Jeśli to drugie, napisz jaka to droga. Przyda się innym. Ja korzystałem z rus porady, ale wskoczenie z daszka na drzwiami na dach, wymagała zwiększenia skoczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Nie zwiększałem skoczności. Dostać się tam można w dość mało skomplikowany sposób, jedynie trzeba się naskakać. Najsampierw wskakujemy na Ziła - Murek - Poddasze a z niego na dach Domu. Dalej już prosto. Wybaczcie za strzałki z Painta. Sam Egzoszkielet Monolitu leży na podłodze, na 3 piętrze domu w którym siedzi bądź siedział Major Galecki. Wystarczy podejść do okna i zabrać egzo. Spoiler -- A zaś sam utknąłem w Limańsku. Po dotarciu do miasta porozmawiałem z Galeckim, odprowadziłem go do Rudego Lasu, a następnie jego córkę z Kordonu - Happy End + artefakt śmierci w nagrodę. Wróciłem do Limańska, poszedłem po Pilota, doprowadziłem go na plac budowy, tam dał namiar na przejście do podziemi Prypeci i zniknął. I tu zaczyna się problem. Od Doktora O'Zone dowiaduje się broni, którą muszę znaleźć, należy porozmawiać z jego Duplikatem. Po rozmowie .. Nie ma Nic. Żadnego znacznika na mapie. Ja wiem, że ta broń jest w R. Lesie przy czołgu. Niestety jej tam Nie znalazłem. Próbowałem innego sposobu - dotarłem do Gigi, który jest nieopodal i dołączyłem do Monolitu, wszystkie frakcje stały się wrogie a ja dostałem art śmierci. Wracam do O'Zone i jego Duplikatu i biorę zadanie, znów nie mam żadnego znacznika na mapie oraz wiadomość o przyjętym zadaniu. Głowię się co Dalej robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Podrzuć zapis sprzed wzięcia zadania, może u mnie coś się pojawi. Ewentualnie sprawdź jak będzie na moim zapisie: https://yadi.sk/d/XauCjlA4u7Jts 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 7 godzin temu, Agrael napisał: I tu zaczyna się problem. Od Doktora O'Zone dowiaduje się broni, którą muszę znaleźć, należy porozmawiać z jego Duplikatem. Po rozmowie .. Nie ma Nic. Żadnego znacznika na mapie. Jeśli masz już dwa arty śmierci idź do przejścia na budowie, które pokazał Ci Pilot i przejdź do tunelu. Zadanie na broń Strażnika Czasu nie jest potrzebne do ukończenia gry. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Pytanko. Gdzie znajdę lub kupie Egzo? Jestem na Jantarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Dokładnie już nie pamiętam, ale jest w jakimś schowku. Ale egzy się różnią właściwościami, w zależności od frakcji. Szukaj u handlarzy frakcji. Arthanterzy (Łowcy artefaktów) nie mieli? Z bagien poszli na Agroprom, tam ich szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Poradniki są tez do wglądu na Stalkeruniverse, zajrzyj tutaj: https://stalkeruniverse.stalkerteam.pl/index.php?topic=764.msg4110#msg4110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 @vidkunsen - ale informuj, że tam trzeba być zarejestrowanym. A że forum martwe, trzeba o chęci rejestracji, tu na naszym powiadomić @cichy, aby rejestrację zatwierdził. DODANO: tu link do gameplaya z przechodzenia moda. Jest to gra na tej "ostrej" modyfikacji, ale fabuła się nie różni. https://www.youtube.com/watch?v=dxI5Tm4smKQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Nie jest martwe tylko po zmianach... jest mało odwiedzane, a tam jest wiele kwestii o które tutaj pytają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 @vidkunsen Zarejestrowałem się jak linkowałeś wcześniej, ale moje konto nie zostało aktywowane. @kondotier Wiem. Sprzedawałem im fanty (mam prawie 3m kasy). Niestety egzy nie widziałem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 @daniu - tak jak wyżej pisałem. @cichy musi być powiadomiony na PW na tym forum, wtedy idzie tam i akceptuje rejestrację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 W takim razie czekam Mam dużo kasy i nie mam co z nią robić. U Powinności kupiłem sobie Bułat. Nic więcej nie mieli. Egzo jeszcze nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 @daniu - a na razie skorzystaj z efektów pracy @Anton Gorodecki : W tamtym dziale jest więcej przydatnych porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Daniu - napisz na prywatne do cichego w kwestii rejestracji, egzo - zawsze można wgrać spałner, poutykać w swoim schowku fanty i potem wrócić do pierwotnych ustawień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Pokusiło mnie i zmieniłem frakcję na Stalker a teraz chyba mam problem. Wbiłem wszystkie mutanty na moście, ale wsparcie nie nadchodzi. Da się to jakoś rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi