Ptachu Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 (edytowane) Pany zdażyło się wam że nie mieliście zwłok Koli w Martwym Mieście ? Patrzyłem video poradniki i nic. Nie ma typa. Nie mogę skączyć questa dla Kiwaczka Aha i druga sprawa jak mam wyjść z tunelu po podłożeniu bomby jak kamera lata mi jak gówno w taczce ? 2 godziny grania spalone na tym żeby wyjść z tunelu bo kamera lata tak jak bym wypił 1l wódki. Miałem tak kiedyś już w życiu ale byłem sporo młodszy i była przecena wódki w biedronce.... Edytowane 20 Maja 2016 przez Ptachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Ten trup nie jest w MM, ale w Miasteczku-32. Z tym wyjściem faktycznie jest problem, ale bez przesady. Jak nie dasz rady, to podeślij zapis, wyjdę za Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 (edytowane) @smox tak ja dałem ciała w poprzednim poście. Jestem w miasteczku 32. Zgodnie z video poradnikiem powinienem mieć na mapie zaznaczoną strefę na lewo od baru w wiosce ale tam ani zaznaczonej strefy na PDA ani ciała Koli EDIT: gdyby miotało mną tak jak tutaj było by ok. Ale mi koleś na plecy się wywraca i kamera fiksuje jak bym był tak nawolony że ustać bym nie mógł Edytowane 21 Maja 2016 przez Ptachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 @Strielon - Wybór należy tylko do Ciebie. Spolszczenia są dla tych, co chcą grać "po naszemu". Spolszczenie nic nie zmienia w modzie. Chcesz grać po angielsku, to graj. Tyle tylko, że w razie problemów z rozwiązywaniem problemów scenariuszowych, niewielu będzie Ci w stanie pomóc. Twoje pytanie: Cytat: (znośne to spolszczenie?) Moja odpowiedź: Koniecznie chcesz obrazić tłumaczy? Tak jak Twoja znajomość angielskiego, tak i nasze spolszczenia są "perfekcyjne". Innych nie znajdziesz. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 1 godzinę temu, kondotier napisał: (znośne to spolszczenie?) @Strielon, nikogo nie zmuszamy do instalowania spolszczenia. Chcesz grać po angielsku, to graj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Hm.. Przy ciele Kopacza Jury, którego zastrzelił bandyta znalazłem PDA z taką informacją: Sprawdził ktoś czy to czasami nie jest bujda ? To samo urządzenie ( działające ) jest w podziemiach Agropromu, ale to chyba nie to które miał namyśli kopacz, chodziłem obok niego dłuższy czas sprawdzając czy można wejść w interakcję ale nie udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 W jaki sposób ten artefakt wziąć w ręce? Tak jak na filmie? Jak na nim klikam to wskakuje mi na pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Opróżnij 1 slot i kliknij na artefakt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Gatzek - Musisz umieścić artefakt w slocie pistoletu, potem możesz go aktywować. Mam też problem ze skrzyniami z amunicją dla Kreta, korzystałem ze screenu który wstawił Kondotier ale znalazłem tylko 3. - Dwie pod hangarem - Jedną w hałdzie Ostatnia której potrzebuje, powinna znajdować się w garażu. Przeczesałem cały i dupa blada, nie mogę jej zlokalizować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Pod hangarem mogą być trzy. Ja tak miałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 21 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Działa, dzięki chłopaki. @Agrael, pod hangarem są trzy skrzynki. Dla cziterów (takich jak ja) zamieszczam spawner. Częściowo przetłumaczony, da się go używać. Wywołujemy go naciskając w trakcie gry ESC F1. Wybranie w spawnerze opcji "teleport' powoduje wylot, nie wiem czemu. spawner.zip 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Spawn tych skrzynek, wg wyjaśnień na rus forum jest losowy. Jeśli nie będzie jak na filmiku, wtedy szukać w garażu. A do skrzynki pod hałdą, możemy też się dostać sztolnią, wejście do której jest z boku hałdy, tego gdzie zawsze są psy. Jest tam mniejsza radiacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Czy wilk tak samo jak w podstawce wędruje na Magazyny wojskowe? Zapomniałem mu skrzynki dostarczyć i jeśli tak to czeka mnie bieganie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Tak, wędruje. Nawet chyba w dialogu od zadania na dynamit wspomina o tym, że może go już nie być i trzeba mu zanieść skrzynkę na Magazyny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Hmm, musiało mi to umknąć, tak czy tak dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Dnia 20.05.2016 o 01:12, Ptachu napisał: Pany zdażyło się wam że nie mieliście zwłok Koli w Martwym Mieście ? Patrzyłem video poradniki i nic. Nie ma typa. Nie mogę skączyć questa dla Kiwaczka Z tego co wyczytałem na rosyjskim forum to w patchu 2.09 są problemy ze spawnem Koli. Generalnie radzą wziąć zadanie z Kiwaczkiem zaraz po rozpoczęciu gry. Jeśli wejdziesz Kolonii-32 ZANIM znajdziesz Kiwaczka i porozmawiasz z Ogonem to trupa nie znajdfziesz. Спавнится он при первом посещении МГ если квест был взят до похода на МГ. Проблемы с его спавном в девятом патче. Да, подтверждаю, спавн иногда происходит при проходе через Янтарь..... Поправки будут в Десятом патче EDIT 2 EDIT 2: Mały dodatek. Fort-15 od Kuzniecowa można zdobyć bez zabijania go. Kuzniecow.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 To Fort-15 Kuźniecowa jest potrzebny? U mnie Kuźniecow zginął od kul Samotników na początku rozgrywki a zabraną od niego broń sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 To tylko zadanie poboczne. Nie ma problemu, jak go nie zrobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 W plikach Kuzniecowa są jakieś zadania ale nie wiadomo czy to pozostałość po wczesnej wersji moda czy faktycznie w pewnym określonym momencie gry uruchomią się (tak jak część zadań pobocznych u Sida jest dostępna tylko po wcześniejszym odwiedzeniu pewnych lokacji). U mnie Kuzniecow na razie żyje. Jak pożyje dostatecznie długo to sprawdzę czy coś ciekawego uruchomi się u niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Wyszedł patch 2.10 do OGSE https://yadi.sk/d/ZrJ4xUQhruKAY UWAGA: POLONIZACJA NIE JEST NA RAZIE Z NIM KOMPATYBILNA!!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Może mi ktoś podpowiedzieć gdzie są wszystkie dokumenty z Doliny Mroku został mi do znalezienia dokument nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Tu macie changelog 2.10 po angielsku, na pewno wiecej ludzi zrozumie niż ten z translatora z rosyjskiego http://www.moddb.com/mods/old-good-stalker-evolution/downloads/ogse-0693-final-20-standalone-patch-210 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Anatol, tu masz wszystkie dokumenty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 @Gatzek Zrobiłem tak jak napisałeś. Zanim wyszedłem z Kordonu miałem już Kiwaczka. Następnie wg. jego wskazówek znalazłem Ogona w barze i pogadałem. Na lokacje z domniemanym ciałem wchodziłem przez Tunel Kolejowy. Odrazu po wejściu na lokacje Kiwaczek powiedział mi że czuje że trup gdzieś jest i trzeba go poszukać. Poszedłem tam gdzie trzeba a ciała brak. Ale kontroler i cała zgraja jego ferajny zrobiła mi sito z mojego kombinezonu :/ Billy przyją za jego naprawe 37k zdzierca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi