Kirai Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 @mujo70 to jak goły to na plażę nudystów. Suche , co? @tom3kb a tam zaraz ninja'd .. reflex i nudy w pracy Który mod do broni jest lepszy? AO czy ten drugi, którego nazwy teraz nie pamiętam? :C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mujo70 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Suche jak ja w czerwcu poprzedniego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 8 minut temu, mujo70 napisał: Kurde dzięx , ale sorry za te problemy bo ja goły i wesoły w modach :( Co za język Mam 14 lat a stary się czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 @mujo70- ten dział dla Ciebie: https://stalkerteam.pl/forum/434-poradnik-początkującego-stalkera/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil111 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 u mnie nie działa. Jak wchodze do gry i właczam Nowa Gra to mnie wywala i mi pisz total error. a jak usune spolszczenie to mnie wywala po wczytaniu mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirai Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 @kamil111 pozwól że jeszcze raz napiszę to co napisałem koledze wyżej: @mujo70 Usuń CoC i CoP. Zainstaluj CoC pierwszą wersję, dodaj patch 1.4.22 - graj. Później dodaj patch spolszczający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 @kamil111 - wygląda na to, że masz źle postawioną modyfikację. Usuń, zrób czyszczenie rejestrów i postaw na nowo. No i podstawowa rzecz, log błędu. Z fusów nie da się wywróżyć. Ta uwaga jest dla wszystkich nowicjuszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL-Kovalsky Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 (edytowane) Dziękuję Edytowane 16 Stycznia 2017 przez PL-Kovalsky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 @Kirai- CoP musi być zainstalowany na komputerze. Taka uroda tej modyfikacji. Dlaczego zalecasz jego odinstalowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirai Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 @kondotier mój błąd najemniku! Źle przeczytałem posta twórców: Darryl123 Jan 15 2017 CoC is standalone, don't install it on top of CoP. Co nei zmienia faktu, że ja bym odinstalował jedno i drugie a później kolejno instalował w OSOBNYCH folderach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 @Kirai- przecież jest we wcześniejszych postach wyjaśnione, że dla CoCa zakładamy oddzielny folder. CoP sobie siedzi na swoim miejscu, nie bierze udziału w instalacji, ale być musi. Nie ma sensu przy problemach z CoCem go ruszać. Chyba że ktoś przez pomyłkę, wsadził CoCa do folderu podstawki. Wtedy trudno, reinstalacja. W nowym katalogu ląduje CoC, patch do niego i spolszczenie. Skrót od Stalker-CoC.exe na pulpit i musi ruszyć. Ewentualnie dodatki, ale tylko te, które są dopuszczone przez @Anton Gorodecki , po przetłumaczeniu i przetestowaniu. Radzę tym dodającym dodatki, najpierw zapoznać się z tematem o nich. Nie będzie płaczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirai Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Dlatego pisałem o reinstalacji @kondotier tylko może trochę nieskładniowo i lakonicznie opisałem moją myśl. Obiecuję poprawę towarzyszu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartrej Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Wrzuciłby ktoś na szybkości spolszczenie CoC, jak posiada? Serwer padł i przerwało mi pobieranie, a chciałem sobie dziś pograć, przetestować moda :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Upór popłaca. Za drugim razem udało mi się ukończyć moda. Muszę stwierdzić, że końcówka w porównaniu z resztą moda wypada bardzo okazale. Walka z Projekcjami, przeskoki z labu do Sarkofagu, itd., jest dobrze zrobiona. Sporo pisane było o ciekawym AI NPc- ów. Rzeczywiście mają kilka niezłych zachowań, ale bardziej rzucający się w oczy, przynajmniej dla mnie, był ich fatalny spawn. Pojawienie się w jednym miejscu kilkunastu osobników wchodzących na siebie i kręcących się w kółko, robiło nieciekawe wrażenie. Ale z kolei patrząc na ilość NPC-ów na poszczególnych lokacjach, szczególnie w Barze, jasno wynika, że autor moda lubi taki tumult. Trudno. Przejdziemy i to. Czas na trudniejszą frakcję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zacząłem sobie grać Samotnikiem, dorzuciłem Arsenal Overhaul to już na Kordonie mam to co chciałem czyli SKS i SVT Pierwsze wrażenia nowe spoko, graficznie nie jest źle, broni do wyboru masa. Zaliczyłem sobie kilka questów pobocznych. Co mi się nie podoba za bardzo to już na Kordonie "strefa wojny", jak dla mnie trochę za dużo grup Stalkerów i gdzieniegdzie mutantów (co prawda w opcjach widziałem, że można się bawić gęstością zaludnienia ale na razie pogram sobie na standardowych ustawieniach). Strasznie dużo sprzętu i amunicji się wala już po chwili, co prawda nie ma sensu tego zbierać bo i tak się nie sprzeda. Dobre udźwiękowienie moda. Idę na Bagna, żeby sobie z fabułą trochę pograć. Jak na pierwszych parę chwil to jestem nawet pozytywnie zaskoczony zobaczymy czy się nuda za szybko nie wkradnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4emka Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 @tom3kb Amunicje i niepotrzebną broń wyrzucaj przy stalkerach.Oni te śmieci pozbierają,zaznacz tę opcję w ustawieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 @m4emka Tak mam zaznaczoną i w sumie to już prawie nic nie zbieram z trupów No chyba, że coś ciekawego się trafi. A jak się w CoC-u wchodzi do bazy Czystego nieba na Bagnach, muszę jakąś dziurę w płocie znaleźć, czy jakimś teleportem albo przewodnik nas prowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4emka Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 @tom3kb Tego jeszcze nie wiem żadnego teleportu na mapie nie ma a przewodników nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 @m4emka Już znalazłem jak z Wioski rybackiej idzie się na południe ścieżką to jest dziura w siatce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 @tom3kb- do bazy idziesz tak jak znalazłeś, przez dziurę w płocie. Ale szybko na bagna idziesz z teleportu w bazie. Lądujesz w okolicy wieży obserwacyjnej na zachodzie. To rozwiązanie ułatwia spotkanie z Doktorem, bo on tam przebywa najczęściej. Ale Ty już wiesz, gdzie go szukać . Koniecznie weź zadanie od handlarza na strącenie śmigłowca. Bo i tak najprawdopodobniej będziesz to musiał zrobić zmuszony koniecznością, i za darmo, a za zadanie masz taniej kupno. A zadanie od barmana, zaprowadzi Cię spowrotem na Kordon. Przy strącaniu śmigłowca, dobrze jest mieć ustawioną opcję pokazującą zdrowie przeciwników. Widzimy ile nam jeszcze trzeba powalczyć z ważką, zanim spadnie. W tej modyfikacji strzelanie w śmigło ogonowe nie jest skuteczne. Strzelamy w kadłub. I nie cieszmy się za bardzo po strąceniu Mi24. Szybko pojawi się Mi2. Tak samo upierdliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nap Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Artefakty typu serce oazy, kompas są dostępne w CoC ?? Sprawdziłem sposób zdobycia kompasu z CoP ale bynajmniej tam go nie było. Do tego czy CoC dodaje jakieś nowe artefakty? chodzi mi o unikalne, coś w rodzaju wyżej wymienionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Serce oazy jest tam gdzie oryginalnie w Cop a Kompas tam gdzie w CS (kopalnia w czerwonym lesie) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Oto oba artefakty w miejscach wskazanych przez @blablabla Innych fajerwerkowych nie znalazłem. A i te dwa, też nie są rewelacją. Dla wykonania ostrych zadań, bardziej odpowiednie są arty "wyspecjalizowane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamsky777 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Da się jakoś zainstalować CoC mając wersję Zew Prypeci w wersji Steam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4emka Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 @Adamsky777 Prawdopodobnie tak Zew Prypeci musisz mieć tylko zainstalowany.CoC działa osobno nie instalujesz go w folderze Zewa. Instalujesz Zewa,wypakowujesz obojętnie gdzie CoCa tylko nie w folderze z zewem i grasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi