Skocz do zawartości

Call of Chernobyl - DYSKUSJA OGÓLNA

vranorvs
Wiadomość dodana przez Agrael,

Call of Chernobyl 1.4.22 - POLONIZACJA, INSTALACJA, LINKI

Rekomendowane odpowiedzi

@Michaił_Aleksjej Jak ma być to w konsoli jak gra się wyłącza? To znajdziesz albo w folderze documents/stalker-stcs (przykład), albo w folderze appdata w folderze gdzie jest zainstalowana gra

Plik nazywa się xray_monolit (tu też przykład)

Edytowane przez SEB2E

Stalkerzy pytanie z innej beczki. Czy ktoś z was byłby łaskaw podając mi linki do coc by stason +mlr + survoks pack 3.0 natknąłem się na yt na to i byłoby miło gdyby ktoś miał jakieś info na temat tego zlepku.

Edit: natknąłem się na to https://m.vk.com/survoks_pack

Facet na yt nagrywa coc z mlr plus owy pack. Wiecie coś na ten temat ?

A Tu coś innego:

http://stalker-mods.clan.su/load/s_t_a_l_k_e_r_call_of_chernobyl/vse_mody_na_s_t_a_l_k_e_r_call_of_chernobyl/sborka_ot_stason174_5_04/51-1-0-2299

Edytowane przez ShogunShinto

W dniu 3.08.2017 o 11:38, ARRCZ napisał(a):

Witam.

Mam pytanko, otóż jak można zdobyć lepsze detektory takie jak np.: Weles, Swaróg, ponieważ nie ma ich u żadnego handlarza, a przydałby się takowy upgrade.:vodka:

Rozwiń  

Jest niewielka szansa na to, że dostaniesz detektor jako jedną z nagród od stalkerów za ich zadania. Jeśli jesteś uparty i masz trochę wolnego czasu to możesz zapisać grę i wczytywać aż do czasu otrzymania satysfakcjonującej nagrody.

• 3 tygodnie później...

Takie pytanko: Czemu na trybie gry w oknie i na screenach (zrzucanych F12 lub frapsem)  noce są jaśniejsze, a podczas gry na full ekranie widać tyle co oświetla latarka i jakieś obrysy? Głównie chodzi o screeny, które nie pokazują jak tu wygląda noc.

Edytowane przez PiotrIwan

• 2 tygodnie później...
  W dniu 13.09.2017 o 21:47, Junx napisał(a):

Stalkerzy czy ktoś zagrywa się w jakiegoś mod pack'a od kolegów z Rosji? 

Rozwiń  

Co za pytanie - niedawno coś mnie wzięło na testowanie takowych mimo bariery językowej. W Zew Czarnobyla gram z modpakiem od stason174 (co jakiś czas nachodzi mnie chęć na krucjatę monolitowcem albo praca skitranego naukowca).

opis moda

Pokaż ukrytą zawartość

Znacznie lepiej ma się za to Call of Misery - testy zamknięte A.R.E.A [3bT] na razie mogę oglądać na video ale już Last Day 1.0 (opis moda w spoilerze)

Pokaż ukrytą zawartość

już tak. Można by rzecz że to jest paczka modów podobna do tych z CoCh+planowane bajery z Misery 2.2 (czekam na premierę, mod gotowy ale potrzebują stabilnego transferu po huraganie). Na razie ze spawnerem bo ceny i niemożliwość sprzedania niemal wszystkiego nie wygląda różowo... to co mi się podoba to bardzo dopracowany arsenał, szczególnie karabiny z drugiej wojny światowej, które cierpiały przez słabe animacje czy niecelność, tutaj działają i wyglądają dobrze, nawet bardzo. Jednocześnie arsenał nie cierpi na przypadłość zbyt dużej mocy (gdzie wszystko pada on strzała lub dwóch. A i można rozbierać złom na części ale niestety nie da się go potem sprzedać (może w Misery 2.2 się będzie dało?).

Edytowane przez ZapomnialemLoginu
opis pierwszego moda
  • Dodatnia 2

• 3 tygodnie później...