Agrael Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 @wariat Dzięki za czujność. Pozwoliłem sobie nieco poprawić wstawkę + wrzuciłem 5 plików na nasz serwer. Od przybytku głowa nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patton86 Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Witam wszystkich. Mam 2 problemy związane z modem SGM 2.2 lost soul któych za nic w świecie nie mogę naprawić. Pierwszy problem występuje z detektorami bo nie działają, mam baterie do nich ale w żaden sposób nie idzie ich zamontować w detektorach by te znowu działały :/. Strasznie irytujący problem bo nie mogę szukać artefaktów :/. Drugi problem to jest taki ze nie mogę podnieść niektórych rzeczy ( chociażby detektora Weles spod materaca na bagnach ) mimo podświetlenie i wciskania F. Miał ktoś takie problemy z tym modem i sobie z nimi poradził?. Liczę na pomoc i Pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 @Patton86 a baterii to z automatu nie pobiera jak się kończy któraś? Co do tego Welesa za blachą pewnie musisz podejść bliżej i dobrze go "nacelować" myszką żeby go podnieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patton86 Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 No właśnie mam baterie chyba ze 3 rodzaje ale żadnej nie pobiera do detektora a co za tym idzie nic nie mogę wykrywać bo nie wyświetla się nic. A co do tego wielesa próbowałem z różnych stron i nic z tego 😕 Wydaje mi się ze to jest po prostu jakiś bug w tym modzie a co za tym idzie nic nie mogę zdziałąć 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apeno Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Mam pytanie - skąd mogę pobrać wersję repack niewymagającą podstawki? W podanym linku nie mogę znaleźć odnośnika... Bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 @apeno tu na stronie są linki do repacków z torrentów ale czy aktywne to nie wiem bo ja nigdy z torrentów nie pobierałem: KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 @apeno A nie lepiej pobrać z wstawki @Pirunvirsi podstawkę i mieć święty spokój z szukaniem repacków? Tym bardziej, że spolszczenia do nich mogą nie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Link do moda z Yandexa padł. Jeżeli ktoś z Was znajdzie nowy, to dajcie proszę cynk Zawsze pozostaje alternatywne źródło - repack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 (edytowane) @Agrael U tych, co utrudniają jest taka wersja, jak mówi nazwa - zoptymalizowana i z poprawkami detektorów - [LINK] Do tego dali tam jakieś fixy, trzeba by porównać z tymi, które są podane w #1. Edit. Fixy się pokrywają, jest też jakiś dodatek dot. AI - [LINK] Edytowane 24 Sierpnia 2022 przez Meta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 Witam , nie mogę rozpakować spolszczenia . Pobierałem trzy razy i nic ,, archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone,, . Pozostałe składniki moda pobrane i rozpakowane bez problemu . Gra odpalona tylko spolszczenia brak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 @coles313 Dzięki za czujność. Zakładam, że spolszczenie pobierałeś z naszego serwera? Sprawdziłem i plik jest uszkodzony. Niebawem go wymienię, ale możesz skorzystać z alternatywnego źródła - GD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 @Agrael no nie ma problemu . A na spolszczenie poczekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 @coles313 Gotowe. Trzymaj - KLIK. Sprawdź proszę, czy wszystko jest okej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 @Agrael wszystko w porządku rozpakowuje się bez problemu , mod spolszczony dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzixajev Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 3 wersja sgm, której próbuję i miło się gra. Ale narzędzia dla techników... nie mam siły za nimi biegać przez całą Zonę, a spawner nie działa. Dopisywanie -cheat_mode albo -test sprawia, że nie mogę odpalić gry. Ktoś coś może poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 @Zdzixajev Trzeba szukać Może pomoże, łap: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek2131111 Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Cześć, nie wiem czy był temat poruszany ale w pewnym momencie przechodząc z jupitera na zaton gra zaczęła mieć co chwile spadki z 60-70 fpsów na 11 i uniemożliwia mi to gre ponieważ zamiast gry to mam tak naprawde pokaz slajdów. Nie jest to wina mojego komputera bo mam bardzo dobry 16gb ram, rtx 2080 i ryzen 5 5600x. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 @Kopek2131111 a zmniejsz ustawienia grafiki w tym problematycznym momencie, potem sobie podniesiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek2131111 Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 @tom3kbwłasnie zmieniam i oświetlenie i grafike i zawsze jest tak samo, niezależnie od miejsca w które sie patrze ani w jakim sie znajduje. Robiłem reinstall gry ale dałem wczesniejszego sejva i jest to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ysiu Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 mam pytanie - jestem na bagnach zdobyty plac maszynowy.mam znależć dok wojskowe.szukam ich wszędzie,przeszukałem wojskowe truchła i nic.gdzie ich szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 @ysiu masz temat moda to w nim pytaj. Połączyłem. A co do pytania to ile mnie pamięć nie myli to tam jest 5 czy 6 trupów żołnierzy, które musisz przeszukać. Któreś blisko trzcin/wysokich traw to można przegapić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ofrys Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Po pobraniu spolszczenia z pobieralni błędy crc danych - z google zero problemów. Patch działa na obu serwerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdrok Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Witam, zapewne nie ma zbyt wielu grających ale może ktoś spotkał się z takim problemem i wie jak go obejść . Po uruchomieniu gry na pierwszej lokacji po 2 sekundach obraz zamiera i otrzymuję komunikat FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ....k.e.r. sgm 2.2 lost soul\gamedata\scripts\_g.script:4415: attempt to index local 'file' (a nil value) stack trace: 0023:69737365 nvd3dum.dll gram na repacu ze spolszczeniem na win 10 Pozdrawiam i liczę na porady -gscript4415 to przetłumaczony skrypt -- SGM 2.2 PL tіumaczenie Yurek a ta linijka to file:write("[save_utils]","\n") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 (edytowane) Orientuje się ktoś czy jest tu wszysty spawner? Jak pisał kolega wyżej, dodanie komendy -cheatmode nic nie daje a wrzucenie Władca Zony SGM 2.2 CoP Perfect Edition V7.0 powoduje że gra się nie uruchamia.. Edytowane 9 Grudnia 2023 przez dave23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Dave23 - do skrótu xrEngine.exe we własiwosciacj - spacja i wpisz: -cheat_mode lub samo cheat_mode, zatwierdź itd. Uruchom grę, esc a potem F2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi