kondotier Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 @Gh0sTp - jeśli wcześniej zrobiłeś zadania na Bagnach i dostałeś zadanie pomóc jemu i jego ekipie. Wygląda na to, że robisz zadanie na komputer. Nic z tego, gnaj na Bagna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 @kondotier a nie dysponujesz może jakiś save'em przed X16 a z żywym Kuźniecowem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Muszę sprawdzić. U mnie Kuźniecow żył cały czas. Tylko weź pod uwagę, że ten mod to nie linówka i mogę mieć zrobione zadania których nie robiłeś i odwrotnie. A które wejście do X16? Było ich kilka. Chcesz pierwsze? Poczekaj, idę do savów. A ty w międzyczasie, zrób sobie screeny PDA z zadaniami wykonanymi, abyś miał co porównać, z moim PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 mój błąd przed antenami * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Czyli na MW na Barierze? Chcesz wyłączyć anteny, czy inne zadania przed wyłączeniem? Bo były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 1 minutę temu, kondotier napisał: Czyli na MW na Barierze? Chcesz wyłączyć anteny, czy inne zadania przed wyłączeniem? Bo były. dopiero wyłączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Ale ja przez Radar przechodziłem kilka razy, bez zadania na wyłączenie. Czyli mam rozumieć, że dopiero taki save, jak idę wyłączyć? Mam wtedy zrobione już sporo zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 jakby taki save przed 1 pójściem na radar byłby najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Masz zapisy: 1. Na Kordonie z wczesnej gry, przed Kuzniecowem po otrzymaniu transmutatora 525 mam transmutator.dds 525 mam transmutator.sav 2. Z mojego wejścia na Radar, aby pójść dp Prypeci. Chyba po termosy dla Woronina, znalezienie Rabinowicza dla Kutwy i odnalezienia Doktora i Siaka ( najpierw schowek w hotelu ). Sam zdecyduj, czy już teraz pójdziesz na CEA po torbę Sacharowa i odnalezienie wejścia do Sarkofagu. Czy zrobisz to po zadaniach Doktora i Siaka. 1497 przed radar.dds 1497 przed radar.sav 1498 na radarze.dds 1498 na radarze.sav Zobacz w zadaniach, co zrobiłem, a co do zrobienia. Musisz mieć spory udźwig, bo niosę sporo. Zobacz na mapie schowki w Barze i na MW. Są oznakowane GPS więc zobaczysz zawartość. W Barze są dwa blisko siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Za zapisy dziękuje bardzo, ale jednak wybiorę ten z nr 525, tamte to za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 @Gh0stp - chyba nie zrobiłem wszystkich zadań na Bagnach, a trzeba je zrobić aby nie mieć problemów z Arharą na Agro. Zrób je od razu. Sprawdź też, czy w wiosce jest Tolik. Jak go nie ma, nie bierz zadania u Wilka na MW na radiostację, bo Tolik zginął. Masz zainstalowany spawner? Jak masz to możesz się nim wspomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Teraz, kondotier napisał: @Gh0stp - chyba nie zrobiłem wszystkich zadań na Bagnach, a trzeba je zrobić aby nie mieć problemów z Arharą na Agro. Zrób je od razu. Sprawdź też, czy w wiosce jest Tolik. Jak go nie ma, nie bierz zadania u Wilka na MW na radiostację, bo Tolik zginął. Masz zainstalowany spawner? Jak masz to możesz się nim wspomóc. nie mam, linki wygasły :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Robię się nadgorliwy, ale wnikliwy szukacz znajdzie. Albo nawet skorzysta z linka podanego przez smoxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 @Gh0sTp - https://stalkerteam.pl/topic/10247-transmutacja-artefaktów/?do=findComment&comment=114530 Ostatni post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam. Małe pytanie. NS 2016 jest to tylko dopieszczone i sprostowane modziwo poprzedniaka czy ma ono również coś wspołnego z OP2 ponieważ op2 mnie porwało ale było jednym słowem wkur... Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez ShogunShinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 NS to NS. OP-2 to NS, ale z wykręconym jak baranie jelita poziomem trudności, którego nie da się opisać bez przeklinania. W dużym skrócie W tę wersję da się grać normalnie, bez duszy na ramieniu i rzucania mięsem. Chyba nawet nikomu nie wysypała się tak, żeby w 3/4 musiał zaczynać od nowa. Polecam, chociaż nie ukończyłem. W pobieralni @cichy ładnie opisał listę zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Dziekuję. Obecnie ogładam Shkrek & Klick . urzeduje on w labie x-16 i zauwazyłem że ilośc mutantów jest o wiele mniejsza stąd pytałem czy to jakaś okrojona wersja ale cichy wszystko mi już wyjaśnił. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 W paru miejscach możesz mieć problem z zadaniami, ale to już klasyka. Poradnik jest... gdzieś tam jest, znajdziesz Kilka małych po naszemu, jeden duży po rosyjsku. Miłej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Podobno ma być soljanka 2017 to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Soljanka 2016 i 2017, to ten sam mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 @Zwinny - skoro wiesz, to poco, albo o co pytasz? Zamieszania narobiły niektóre rosyjskie portale, wstawiając tego moda jako 2017, bo wtedy się u nich pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Nie wiedziałem do jakiego tematu przypisać więc piszę tu. Problem mam taki że w zadaniu na upolowaniu szczeniaka pseudo-psa nie umiem (nie wiem w jaki sposób) wystrzelić... Nie mam problemu z zadaniem a z oddaniem strzału, problem w tym że w broni od Akima, gdy próbuję wystrzelić to włącza się celownik chociaż klawisze przypisane są oczywiście ok.... O jaki chu* chodzi ? Przeładowywałem, rozładowywałem itp i nic. Czy klikam lewym czy prawym to reakcja taka sama, zamiast bum jest celownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 I znowu poruszany ten sam temat już 7 raz!! Tak ciężko przejrzeć parę stron tematu? Zen_crosshair(файлы_xrGame.dll).7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 @Pure szukałem na forum, w wyszukiwarce nic nie wyskoczyło a poszukiwanie jak nie wie się gdzie jest skazane na porażkę. Tak czy owak dzięki za pomoc. Skoro to jest tak częsty problem to proponuję aby ten plik dodać do strony z modem jako dodatkowy fix i będzie po problemie i nikt więcej nie będzie zadawał takiego pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi