portals Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Dziś na spotkaniu oficjalnie zatwierdzaliśmy wyniki poświątecznego konkursu. Zwycięzcą, który wygrał 745 zł został @smox Myślę, że nikomu nie trzeba go przedstawiać, jest to jedna z bardziej znanych i lubianych osób na forum. Cieszymy się, że nagroda została przyznana osobie, która wkłada tak dużo w naszą społeczność. Podziękowania należą się też naszemu sponsorowi @Buber, który ufundował nagrodę. Niedługo startujemy z następnymi konkursami.. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Gratulacje @smox ! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 @smox CONGRATULATIONS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 @smox- gratulacje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 To zasłużone i należne pierwsze miejsce w tym konkursie. Gratulacje dla zwycięzcy i dla fundatora. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Chciałbym bardzo podziękować fundatorowi nagrody @Buberowi, Administracji forum za zorganizowanie tego konkursu i całej ekipie tłumaczy, bez której nigdy bym nie uzbierał tylu rubli 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Gratulacje Jarku! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Przyjmij również ode mnie gratulacje, wyrazy szacunku i uznania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Były już przy okazji ogłoszenia konkursu , a teraz już oficjalne po ogłoszeniu przewidywanego wyniku , gratulacje @smox i tak trzymaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Moje gratulacje Jarku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Szczere gratulacje @smox Jak pisałem już wcześniej - zasłużyłeś. Dla niewtajemniczonych, @smox także przetłumaczył wiele modów do gry Gothic I/II w które to osobiście grałem No i oczywiście @Buber.. Szacun 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi