smox Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Pilnie potrzebuję - 1.0004.ARENA.FIX do tego moda. Może ma ktoś? Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Mam nadzieję że o to chodzi: https://yadi.sk/d/JR91M0ilfaZdv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Tak, chodziło mi o ten fix. Wielkie dzięki @MonoLityczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ciesze się że pomogłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Jakieś problemy są z pobraniem partów tego moda z linków pierwszego postu. Pobieralnia niby działa, ale po kliknięciu na Pobierz plik, łączy jakby ze stalker.pl i pokazuje się cala strona niezrozumiałych znaków. Nie wiem o co tu chodzi. Macie też tak? Dodaję zrzut ekranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Jak to rozpakować ? O.o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Programem o nazwie 7 Zip. Zacznij od rozpakowywania parta 001 a reszta sama pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Pierwszy raz tym programem coś rozpakowuje i takie coś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Nie do końca ściągnięte lub uszkodzone archiwum. Pobierz jeszcze raz. 7-zipa masz w najnowszej wersji ? http://www.programosy.pl/program,7-zip.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, apg2312 napisał: Nie do końca ściągnięte lub uszkodzone archiwum. Pobierz jeszcze raz. 7-zipa masz w najnowszej wersji ? http://www.programosy.pl/program,7-zip.html Mam najnowszą wersję -pobiorę moda od nowa ale z waszego serwera Edit: Nie wiem czy mi coś mega źle pobrało albo wam coś brakuje na mega pobrałem tylko drugi part z waszego serwa i wszystko pięknie ładnie chodzi A mod sam w sobie <3 Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez bartek12326789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Witam.Mam problem z grą po rozwaleniu burera w X-18.Filmik się kończy i mam czarny ekran.Menu się włącza normalnie ale nie mogę grać dalej.I nie wiem co z tym zrobić.Mam XP.Może mu coś nie pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Była podobna sytuacja w jakimś modzie (nie pamiętam jakim). Pomagało zapisanie gry na tym czarnym ekranie i wczytanie gry. Spróbuj, może i tutaj zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietrunu Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Wiatm byłby ktoś tak dobry i wrzucił spolszczenie bo stare linki nie działają Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 @mietrunu Linki działają, sprawdziłem. Czy to do pobieralni czy mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietrunu Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 przy linku z pobieralni wyskakuje mi coś takiego "{"error":"redirect_uri_mismatch","error_description":"The redirect URI provided is missing or does not match","error_uri":"http:\/\/tools.ietf.org\/html\/rfc6749#section-3.1.2"}" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 @mietrunu Przy jakim linku? Wszedłem w każdy dostępny na pierwszej stronie tematu i wszystko gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietrunu Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 tym na pierwszej stronie przy spolszczeniu, wchodzi na strone pobierania i przy nacisnieciu na pobierz wywala takie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 @mietrunu To stary mod, dawno nie pobierany. Musisz zgłosić problem do @Allen na PW. Lub do innego administratora. Załącz PreentScreena błędu, będzie im łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Linki do pobierania moda działają, zarówno od nas, jak i ten z Mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietrunu Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Do MODA tak, ale do SPOLSZCZENIA nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Chłopie, działają. Serio. Jeśli z pobieralnią masz problemy, to na Mega jest paczka "all in one". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 4 godziny temu, mietrunu napisał: Do MODA tak, ale do SPOLSZCZENIA nie Do spolszczenia też działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Nie naskakujcie na chłopaka, bo u mnie też zamiast okienka zapisu jest informacja o błędzie. Kiedy poprzednio przy innych modach takie coś miałem, po jakich tam zabiegach w pobierali problem znikał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietrunu Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Dzięki wielkie, już myślałem, że to u mnie problem z intenetem bo na każdym piecyku ten sam błąd. Jutro spróbuje coś z tym powalczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeregowy Killer Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Ktoś może wie co źle zrobiłem? Minimapy ni ma czy jak? Mam wszystkie możliwe dodatki z paczki na najmocniejsze maszyny a minimapa jest bez grafiki z białą kropką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi