smox Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Pobrałem z ciekawości spolszczenie, a tam pliki po rusku, angielsku i trochę po polsku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Faktycznie w folderach pol , ver1 i ver2 pomieszanie . Poczekam na konkrety tym bardziej , że mam co robić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Faktycznie w folderach pol , ver1 i ver2 pomieszanie . Poczekam na konkrety tym bardziej , że mam co robić . LA miałem ściągnąć z ciekawości bo jakoś nie przemawiają do mnie takie mody gdzie wszyscy w Zonie mówią po angielsku. Skoro jednak piszecie, że pojawią się trzy wersje językowe to nabrałem na tego moda smak ;)Ciekawe czy będzie można ustawić dialogi rosyjskie a napisy polskie - może ktoś wie???Moją ulubioną kombinacją są dialogi rosyjskie + napisy polskie + lektor PL - tak jak to było możliwe w podstawce SoC (Właśnie skończyłem po długiej przerwie po raz któryś grać w pierwszego Stalkera SoC ale z dodanym Autumn Aurura 2 - jestem pod MEGA wrażeniem) Na stronie http://www.moddb.com na razie jest manual i soudtrack do moda. Właśnie pojawiła się jakaś dodatkowa paczka S.T.A.L.K.E.R. - LOST ALPHA v1.3000 - Part 4 Więc przyjdzie jeszcze trochę poczekać na całość... Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżaku Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Moim zdaniem Dez z ekipą nie przygotowali się odpowiednio do premiery moda. Myślałem, że linki w internetach pojawią się równocześnie lub chwilę po wczorajszej prezentacji w Warszawie. Nie mam pretensji, że mod miał być wczoraj a nie ma go dalej, bo ten dzień czy dwa nie robią różnicy po tylu latach oczekiwań. Ale skoro ogłaszają wszem i wobec, że 26.04 premiera to liczyłem że tego 26.04 już będę moda pobierał. Mogli się ogarnąć min. dzień wcześniej z tym i nie byłoby bałaganu. Jakby tego było mało to ponoć Dezodor do archiwum moda spakował przez pomyłkę plik z danymi kontaktowymi ekipy i musiał wrzucać całą Lost Alphę do 7zipa jeszcze raz :teehee: Enyłej czekam, jeśli się nic nie spieprzy to wieczorem będziemy już grać. Oby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) SĄ już 2 linki do moda,Part 4 który ma 150mbi Part 3 Który ma DWA GIGA! :( czekam na torrenta. PS.NIE UŻYWAJCIE LINKU Z dl.oblivionlost.pl CYTAT:"About Dl.oblivionlost.pl files. It's not fake but a leftover from the unsuccessful attempt to upload to FTP and then to ModDB. Do not download these files. There are parts missing and we stopped uploading there." Po polskuPliki z Dl.oblivionlost.pl nie są fałszywe a tylko zostawione z nieudanej próby wrzucenia ich na FTP a potem na ModDB. Nie pobierajcie tych pliów. Wciąż są tam część których brakuje a my przestaliśmy je wrzucać tam. Takie amatorskie tłumaczenie wiem... Ale chyba rozumiecie :P Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez litosns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżaku Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Pojawił się part 2. Jeszcze chwila koledzy stalkerzy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 SĄ WSZYSTKIE PARTY!!!! czeka na torrenta :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Torrent http://gameupdates.org/details.php?id=5770 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 I nastał ten dzień LA do ściągnięcia :D do zobaczenia za miesiąc :D albo wcześniej, jak dostane log pierwszego wylotu na pulpit :pirate: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 WEEEEEEEEEEEEE! bedzie na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) I nastał ten dzień LA do ściągnięcia :D do zobaczenia za miesiąc :D albo wcześniej, jak dostane log pierwszego wylotu na pulpit :pirate: I co z tego że są namiary na wszystkie części - paczki skoro każdy nie działa - myślę że moddb.comnie zyska wielu zwolenników za taki bałagan i czytałem już bluzgi w różnych językach...Czy na prawdę skoro gracze czekali tak długo nie można było przesunąć premiery o jeszcze jeden dzień ???No nic pozostaje nadal czekać zanim zniknie komunikat The file you have selected (S.T.A.L.K.E.R._LOST_ALPHA_v1.3000_setup.part2.rar) is not available via any mirrors. Please check back shortly as our servers update every 5 minutes...... Na razie pobieram torrent podany powyżej czy tylko to jest sprawdzone żródło? Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżaku Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 @up http://gyazo.com/49deba244509f946324dfb2a060936f5 Seems legit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Tu macie wszystkie części z www http://dl.oblivionlost.pl/lostalpha/ Zasysa ładnie :) Jeszcze 15 minut, i wszystko mam na dysku :) 3 party po 2 GB, jeden 150 MB i spolszczenie :) Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez apg2312 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryko Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Już zasysam torrenta. Wolno idzie, jutro na drugą zmianę do pracy, czyli chyba dopiero we wtorek pogram :/ Zobaczymy z czym to się je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 ssem z oblivionlost.pl bo szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Za 25 minut powinna być całość :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 ALLELUJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKoweKx Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie wiadomo czy te źródło co podał @Kieł jest wiarygodne. Co prawda o spolszczeniu słyszałem, że także ma być w dniu premiery moda. Ale.. Nie wiem w co wierzyć. Poczekam jeszcze trochę na pewne info. i wtedy pobiorę. Nie chcę nic mówić, ale Lost Alphę razem z dezodorem wrzucaliśmy na oblivionlost.pl. ;) Więc są to pewne linki. nie chce sobie psuć humoru po tym co napisał Wheeljack na stalker.pl o niedorobionej fizyce w LA.xD Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez xKoweKx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Pobrałem całość z torrenta wszystko się ładnie rozpakowało zainstalowało i ZONK :(Przy próbie uruchomienia pojawia się komunikat:....XR_3DA.exe nie jest pawidłową aplikacją systemu Win32I znowu trzeba szukać rozwiązania :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wheeljack Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Spolszczenie należy do serwisu stalker.pl, nie wyrażamy zgody na zamieszczenie go tutaj tak więc usuńcie link. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Spolszczenie należy do serwisu stalker.pl, nie wyrażamy zgody na zamieszczenie go tutaj tak więc usuńcie link.Niestety nie jest to możliwe ponieważ nie ma linka który kieruje bezpośrednio do polonizacji. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 http://imgur.com/lSBJJr4Proszę, admin tak ładnie kasuje posty z tematuNasze forum, nasze zasady. Nie podoba się komuś to nie musi tu przebywać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 --- Posty Które nic nie Wnoszą do tematu będą automatycznie przeze mnie usuwane --- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Tu macie wszystkie części z www http://dl.oblivionlost.pl/lostalpha/ Zasysa ładnie :) Jeszcze 15 minut, i wszystko mam na dysku :) 3 party po 2 GB, jeden 150 MB i spolszczenie :) Ta stronka coś już nie działa, Dostaję taki komunikat:You don't have permission to access /lostalpha/ on this server. Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez _KieŁ_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Pobrałem z oblivion, niby się wszystko ładnie i bez błędów rozpakowało ale instalator się zawiesza na instalowaniu plików gry.Jednak poczekam aż minie "gorączka złota" i pojawią się inne źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi