LVutner Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ściągaj z moddb, bo są takie błędy jak się ściąga z takich źródeł jak oblivionlost.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kesstrel Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja na razie jak kolega MiedzianeJaja poczekam na konkretne linki, które będą działały bo póki co to panuje chaos. Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez Kesstrel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKoweKx Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ściągaj z moddb, bo są takie błędy jak się ściąga z takich źródeł jak oblivionlost.plZdajesz sobie sprawę, że pliki na moddb to są te same co na oblivionlost? Powiem więcej - na oblivionlost pojawiły się one o dzień wcześniej tylko nie daliśmy do nich dostępu i brakowało drugiego parta. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ach przepraszam, myślałem że się różniły, moja wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Na "sąsiednim" forum można pobrać z ich serwerów. Teraz to już torrent ładnie leci, jeszcze z 30 minut i można instalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Z torrenta ładnie idzie i wszystko działa. Jest pierwszy bug - nie działa naprawianie u gościa na pierwszej mapie, bierze kasę ale nie naprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżaku Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Z jaką prędkością średnio ściąga wam z torrentów? Z internetem 10 Mb/s mam wahania 300-500 kB/s, pobieram od 4 godzin i mam 70%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Potwierdzam działanie torrentu, pobrałem, zainstalowałem i działa, pobierałem po 800 kB/s Spolszczenie nie działa, ale jest eng Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Pytanie do osób którym udała się instalacja.Ja mam mod pobrany z torrenta z linku podanego powyżej jednak po instalacji przy próbie uruchomienia mamkomunikat o błędzie : ....XR_3DA.exe nie jest pawidłową aplikacją systemu Win32Pytanie na jakich systemach wam to chodzi ?Mam XP SP3 Pro może trzeba uruchamiać mod na Win 7 64-bit ? Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Pytanie do osób którym udała się instalacja.Ja mam mod pobrany z torrenta z linku podanego powyżej jednak po instalacji przy próbie uruchomienia mamkomunikat o błędzie : ....XR_3DA.exe nie jest pawidłową aplikacją systemu Win32Pytanie na jakich systemach wam to chodzi ?Mam XP SP3 Pro może trzeba uruchamiać mod na Win 7 64-bit ?Witam....Anyone who uses 32bit operating system should remove the msvcp120.dll, msvcp120d.dll and msvcr120.dll from the game's bins directory. That will solve many problems. Also before game start, you can delete the user.ltx too and let the game create a new one based on your system specs...... Może to pomoże.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Pytanie do osób którym udała się instalacja. Ja mam mod pobrany z torrenta z linku podanego powyżej jednak po instalacji przy próbie uruchomienia mam komunikat o błędzie : ....XR_3DA.exe nie jest pawidłową aplikacją systemu Win32 Pytanie na jakich systemach wam to chodzi ? Mam XP SP3 Pro może trzeba uruchamiać mod na Win 7 64-bit ?S.T.A.L.K.E.R. - LOST ALPHA --------------------------- version: 1.3000 --------------------------- Download all 4 parts, then use winrar or winzip to unpack them to a dir. Then run setup.exe and follow the instructions! 64 bit operating system is highly recommended on dx10 --------------------------- copyright gsc dezowave 2014 Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez ***Holligans*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 z torrenta wszystko dziala, szkoda tylko że to spolszczenie nijak nie śmiga:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zrobimy swoje spolszczenie. Działające 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zrobimy swoje spolszczenie. Działające To ja poczekam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Z naszego serwera gotowe do pobrania: pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=129 . Grałem już i wszystko działa :). 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ta stronka coś już nie działa, Dostaję taki komunikat: You don't have permission to access /lostalpha/ on this server.No cóż...rzucili się na tego moda fani Stalkera z całego świata. Mi tam udało się jeszcze pobrać :) W każdym razie - wymagania systemowe są (przynajmniej na Kordonie) ciut zawyżone :) DX10, wszystkie suwaki na max, i bez problemu i żadnych zacinek po Kordonie sobie polatałem. Ale wróciłem na DX9, bo ma jaśniejszy obraz, na 10 ciut za ciemno. Tyle tylko, że spolszczenia nie idzie uruchomić - tylko wersja angielska, rosyjska i włoska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Smox z góry WIELKIE DZIĘKI, odwalacie ogrom dobrej roboty, wszystkie wasze spolszczenia są zawodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Kurcze, mi też instalator zawiesza się podczas: Installing main game files... AAA :wallbash: Już się odwiesił Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez _KieŁ_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 (edytowane) Z naszego serwera gotowe do pobrania: pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=129 . Grałem już i wszystko działa :). Chyba dla nie licznych bo to rawie 6GB a przy moich 2GB to se mogę pomażyć jakbym liczył na Was. Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez ***Holligans*** 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zrobimy swoje spolszczenie. Działające Jeśli będą zgrzyty z uruchamianiem gry LA związane z polonizacją (i nie tylko), to zmuszeni będziemy zrobić to po naszemu (po STALKERTEAM.PL, ma się rozumieć). Trudno, czasem trzeba się "poświęcić". :whistling: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nie jestem na bieżąco z tym modem, więc proszę o wskazówki jego instalacji.Ponoć wystarczy on sam bez podstawki. To 18GB do pobrania, chyba to potwierdza.Może by zrobić oddzielny temat, jak dla nowego moda, bo ten temat jest leciwy :).To co powinno być w #1, jest akurat na końcu. A istniejący #1, do tego się nie nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 To jest samodzielna gra. Ściągasz 6 GB, po rozpakowaniu na dysku jest zajęte 14,7 GB. Mod ma własny instalator. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Chyba dla nie licznych bo to rawie 6GB a przy moich 2GB to se mogę pomażyć jakbym liczył na Was. Każdy kto napisze PM do mnie dostanie transfer na pobranie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Działa! Gra ma faktycznie trochę zawyżone te wymagania, wszystkie suwaki na full, dx10 a tu nawet laptop się za specjalnie nie grzeje. Przy czym grając w Fotografa bez dodatkowej podstawki by się chyba stopił :D Mam pytanie, cała gra jest w eng czy tylko jej początek? Bo rosyjski to dla mnie czarna magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Gra jest po angielsku, rosyjsku i włosku. Spolszczenie chwilowo nie działa, już nad tym pracują ponoć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi