Łobuz Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 N Kordonie gwizdnołem dokumenty żołnierzom ale wtrakcie ucieczki wykryli mnie Zadnego z nich nie zabiłem . Teraz do sidora ciężko sie dostać po pełno żołnierzy się włóczy Z śidorem gadałem ale nie ma dialogu żeby tą sprawe załatwić przy pomocy kasy Jak z nimi walcze chodzby z dala od wioski kotów to fanat mi ginie Jak to rozwiązać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Wczytaj wcześniejszy zapis i wybij żołnieży w taki sposób żeby nie dotarli do fanata, innego wyjścia nie ma Jak dostać się na cea 2? Muszę znaleźć mózg kontrolera i 2 złote kotlety no i kłopot w tym że nie mam żadnego przejścia tam, próbowałem przez sterownię monolitu ale drzwi są zamknięte i jestem w kropce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Dałem rade ,Fanat schował się do piwnicy a Tolik i Pietrucha go obronili Fabuła da ci inne przejścia na CEA 2 spokojnie zajmij się innymi wątkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 @Łobuz - Nie tylko w tym modzie, ale i w innych, wojsko do wioski wpada gdy się zdarza nieciekawy równoczesny spawn patrolu wojskowego i dzików przy tym zwalonym drzewie. Dlatego trzeba przed pójściem na strażnice, albo wziąć zadanie na ich likwidację, albo samemu tam się pofatygować i je wytłuc. No i też trzeba się wykazać odrobiną chytrości. Jak wojsko Cię zauważyło i biegnie za Tobą, to dlaczego uciekłeś do wioski? Co to za złodziej, który pokazuje swoja kryjówkę. Trzeba było pobiec koło płotu dalej w kierunku ATP, aby tam za Tobą poszli. Potem pod przepustem do wagonika i dopiero do wioski, ale też nie wejściem od frontu, ale od tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 (edytowane) @kondotier wiesz coś o przejściu na cea2? Jak się tam dostać skoro nie ma żadnego przejścia aktywnego Edytowane 18 Kwietnia 2018 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 @Zwinny - to zależy jak daleko jesteś w grze. CEA2 ma swoje zadania i wejście na nią dopiero jak się je dostaje. Masz tam coś do zrobienia, czy sam chcesz iść? Jest też chyba wejście z Poligonu, ale dopiero po uratowaniu radiotelegrafistki Kejt. Ale po takim czasie już nie pamiętam. Można też chyba przez tę bramę na końcu CEA1. Bo przez sterownię, to zadaniami. A tak przy okazji. Mnóstwo teleportów jest na MW, za płotem przy zwalonym drzewie. Są screeny w temacie, dokąd prowadzą. Następnie na dachu zakładu na Jantarze, oraz u Strażników Mapy. Też są screeny z dodaną grafiką. Sporo jest w metrze i Szklanym Tunelu. Ale najpierw tam trzeba dotrzeć grą i teleporty pootwierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 (edytowane) Tą bramą na cea1 też próbowałem, no nic w takim razie jestem zablokowany i zajmę się innymi questami, może przejście się odblokuje a sam nie chcę iść, napisałem przecież że mam dwa zadania na cea2 Edytowane 18 Kwietnia 2018 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 @Zwinny - Są w modzie takie zadania z wyprzedzeniem. Nie da się ich zrobić od razu, ale dopiero z czasem. W PDA masz dwa paski na zadania. Górny, na te główne ( choć pamiętaj, że w Leszym Kraju dostałeś informację, że niektóre z nich trzeba zapamiętać, bo nie będą wyświetlane). I poniżej niego na te dodatkowe. Tu trzeba mocno się pilnować, bo nowe zadanie ukrywa wzięte wcześniej. A bez jego zrobienia, może być zablokowane główne. Szczególnie ważne jest zadanie na Beryla z Agro. Bo bez znalezienia Beryla, z Bagien nie wyjdą kwestowi naukowcy. Jęli NPCe mówią przy braniu zadania, że masz walniejsze sprawy, to znaczy że blokują Cię nie zrobione zadania. Szanuj amunicję do Baretty, jest jej jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 8 godzin temu, kondotier napisał: @Łobuz - Nie tylko w tym modzie, ale i w innych, wojsko do wioski wpada gdy się zdarza nieciekawy równoczesny spawn patrolu wojskowego i dzików przy tym zwalonym drzewie. Dlatego trzeba przed pójściem na strażnice, albo wziąć zadanie na ich likwidację, albo samemu tam się pofatygować i je wytłuc. No i też trzeba się wykazać odrobiną chytrości. Jak wojsko Cię zauważyło i biegnie za Tobą, to dlaczego uciekłeś do wioski? Co to za złodziej, który pokazuje swoja kryjówkę. Trzeba było pobiec koło płotu dalej w kierunku ATP, aby tam za Tobą poszli. Potem pod przepustem do wagonika i dopiero do wioski, ale też nie wejściem od frontu, ale od tyłu. Uciekłem ale czaili się naokoło wioski do sidora ciężko się było dostać do Fanata katastrofa (jego śmierć). Ale rozgryzłem problem -powalczyłem ze śmigłowcami w tuelu pod drogą , jak odleciały to pobiegłem do wioski i dobiłem reszte wojska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2018 @Łobuz - A po co cytujesz całego posta pod którym piszesz? No właśnie, trochę sprytu, pomyślunku i wszystko gra. Takich sytuacji w NS2016 jest sporo. Frontalne ataki marnie się kończą. A czaili się dlatego, że cały czas modowa odległość między nimi a stalkerami, była mniejsza od ustawionej. Dlatego pisałem o złośliwych dzikach, sprowadzających wojsko na wioskę. Wojsko goniąc dziki, namierza stalkerów i nieszczęście gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Do Skat 15 szukam modułu na jantarze w fabryce z 1 h już ryje i nic nie znalazłem jakaś mała podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Wejdź sobie w google translator i przetłumacz na rosyjski co cię interesuje np narodnaja soljanka moduły - народной солянки модули wklej to potem na youtube i powinny wyskoczyć filmiki, jak czegoś nie wiem to tak się czasami ratuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 @Łobuz - To Ci pomoże: https://www.youtube.com/watch?v=DsJlk_-P_Hg 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Ale plama zaglądałem ale od drugiej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 @Łobuz - Pośpiech jest przydatny tylko przy łapaniu pcheł. A niektóre schowki są fikuśnie schowane. Sam miałem problem z zabraniem schowka Kostii z lokomotywy na Kordonie, bo nie wiedziałem że trzeba najpierw rozbić szybę . A takich "pułapek" jest więcej. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Na magazynach wojskowych znalazłem martwego Wilka - nie brałem od niego jeszcze zadań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 @Łobuz - Jak nie brałeś zadań, to nie problem. Dawał tylko zadanie, po którym gnałeś na Kordon. Czasem na tym się kończyło, bo ten od rozmowy był już nieboszczykiem. A jak żył, wysyłał Cię na Wysypisko po radiostację i z nią do Wilka. A wtedy Wilk taki, jak go masz przed wzięciem zadania. Do niczego więcej nie jest potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Gdzie są te dwie fleszki dla kostii? Jedna powinna być w skrzynce pocztowej w prypeci a druga w aparacie telefonicznym na jupiterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2018 @Zwinny Od 3 minuty: https://www.youtube.com/watch?v=TuuS751YOa8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Na radarze w budynku gdzie (siak stacjonował w starej wersji ) był pleyboy gdzie on teraz jest. W pieczrze nie mogę znaleźć skarbu poza szkieletem nic nie ma . Według mapki chodziłem wszędzie trafiam bez problemu ale skarbu niet Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Łobuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 @Łobuz- a po co Ci ten playboy - o ile pamietam nie ma opcji zbierackiej w NS 2016. A skarb jest - w dzbanie obok szkieletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 @boberm Jest jedna misja, że mamy przynieść konkretny numer Playboy-a, chyba gościowi z Powinności, też nie mogę akurat tego numeru znaleźć, innych trochę naznajdowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 @tom3kb Jeśli jest to Playboy o którym myślę o ton nie znajduje się tam gdzie był Siak tylko za drzwiami które z Radaru prowadzą do Warlabu. Jak nazywa się zleceniodawca z Powinności i czy to ten który siedzi przy ognisku na placu Powinności w Barze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Nie ma dzbanka koło szkieletu w tym miejscu gdzie ma być skarb według mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2018 (edytowane) Bo ten skarb chyba nie jest przy szkielecie tylko w anomaliach leży gdzieś na dole pobiegaj, jest tam sporo spalaczy, będzie leżał dzbanek i trzeba go rozbić Edytowane 23 Kwietnia 2018 przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi