Agrael Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 @Elkitrim Trzymaj: Spoiler 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Agrael bardzo Ci dziękuję w życiu bym go nie znalazł, to jakiś obłęd umieszczać tak schowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 @Elkitrim Takie coś to jeszcze nic. Poczekaj, aż przyjdzie Ci wyciągać zawartość z takich wielkich skrzyń, przez szparkę między deskami. Przez to samo już znalezienie takiej skrzyni to wyzwanie. Radzę korzystać z komendy konsolowej demo_record 1 i w ten sposób zaglądać do każdej mysiej dziury i lokalizować położenie schowka. Daliśmy do poradnika sporo zdjęć. Ale np. szukanie plecaka na dziczy ( z książką ) , to zrzuty dałem w temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Skończylem, przeszedłem, zmordowałem tego moda i nie wiem czy jestem wstanie zagrać jeszcze w cos innego. Przezzedłem od tego czsu jakię dwa mody ale wszystko okazuje się za łatwe, za dużo ammm, za dużo kasy, przeciwnicy jacyś tacy krakowiacy. Jak tu żyć dalej bez STALKERA..... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 @kubastalker123 A w Reborny grałeś? Jeśli nie, to na pewno nie powiesz o nich, że za łatwe. Zacznij od Reborn FF, @wariat Ci pomoże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 Reborn powiadzasz.... Idę szukać. Na taką podpowiedź liczyłem. Dziękuje Nestor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 No i mam kolejny problem. Zadanie Rozmowa z Mongołem na Generatorach. Nie mogę tego zadania wykonać gdyż sam Mongoł jak się do niego zbliżam gdy zaczyna się spawnować powoduje wylot gry do pulpitu. Zmniejszyłem zasięg spawnu nawet do 1 metra i gdy wchodzę do piwnicy gdzie ma być Mongoł a jeszcze się nie zespawnował nic się nie dzieje, gdy podchodzę bliżej i następuje jego spawn automatycznie następuje wylot gry do pulpitu. Być może z was ktoś miał podobny problem i czy da się go rozwiązać. Proszę o radę, inaczej będę musiał przerwać grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 @Elkitrim Już nie pamiętam czy dokładnie o to chodziło. Wejdź do textures\aaz\actor\ i zmieniamy nazwę z " tolic " na " toliń ". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 5 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Agrael jesteś wielki Twoja podpowiedź pomogła gram dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2020 Dziwna rzecz z tym tolic->toliń, bo nazwa pliku była poprawiona w spolszczeniu i takie coś nie powinno się zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim Opublikowano 10 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Widzę, że tylko ja żebram o pomoc, a może tylko ja jeszcze gram. Ale jak to się mówi Com zaczął skończyć muszę. Proszę o podpowiedź gdzie są dwa schowki w X18 dla doktora Zemke. Musi są tak schowane, że moja logika ich nie ogarnia. Nie aktualne już znalazłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 @Elkitrim Chyba jesteś aktualnie jedynym grającym. Mam dla Ciebie pewną propozycję. @Agrael potrzebuje pomocy w dokończeniu poradnika, wejdź z nim w kontakt na PW i dogadajcie się. Skoro Ty miałeś problem z tymi dokumentami inni mogą mieć również. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Namawiałem @wariata do zagrania w Outfatera i w końcu mi się udało, a co najlepsze poradnik jest dzięki jego zrzutom aktualizowany. Został już wzbogacony o: - Dokumenty i przesyłkę dla Sidorowicza ( Wysypisko ) - Whisky dla Pająka ( Bar ) - Lalka dla Słoneczka ( D. Mroku ) - Wejście do pomieszczenia z flekszą dla Naboja ( D. Mroku ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 No to mod dostał się w dobre ręce. Szkoda, że @wariat się tym tu nie pochwalił, bo może jeszcze ktoś by dołączył. Widziałem, że kilku graczy interesowało się poprzednią wersją Djv, mogliby od razu znacząc od tej zaktualizowanej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Cholibka. Pobierałem wszystko po kilka razy, zachowywałem dobrą kolejność instalacji a i tak czegoś brakuje. Log: Spoiler Expression : fatal error Function : CStringTable::Load File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\string_table.cpp Line : 53 Description : <no expression> Arguments : string table xml file not found ui_st_inventory.xml, for language pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 MaklerK: 1/ Spoiler https://stalkerportaal.ru/load/teni_chernobylja_globalnye_modifikacii/put-cheloveka-dezhavyu-outfater-add-on/136-1-0-3320 Платформы и папки для установки: ПЧШНД + Outfater add-on - устанавливается на ТЧ 1.0004 Кумулятивный фикс 0.23. (Яндекс Диск Google Drive) - порядок установки в папке фикса, ставить обязательно. Граф. аддон "Ржавая Зона/Отравленная Зона"(Яндекс Диск Google Drive) - устанавливается по желанию. FAQ Яндекс дискGoogle Диск Размер файла2,63 ГБ 2021-02-04 17:40:43 2/ Spoiler http://stalker-worlds.ru/forum/topic/3443-put-cheloveka-shag-v-neizvestnost-dezhaviu-outfater-ver/ http://torrent-stalker.org/viewtopic.php?t=56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 @MaklerR a instalujesz na rosyjską czy polską podstawkę? Jak zainstalujesz całego moda to wejdź do gamedata\config\text i zrób kopię folderu Rus i nazwij ją Pol i potem zarzuć spolszczenie. Coś mi świta, że czasem taki błąd wywalało jak trzeba było uzupełniać folderem rus i pol plikami z polskiej podstawki ale to nie jestem pewien, coś jak tu za dawnych czasów: Cytat Kopia katalogu rus z przemianowaniem na pol - uzupełniamy oba katalogi plikami tekstowymi z polskiej podstawki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Rzeczywiście, sposób z uzupełnieniem plików zadziałał. Człowiek się strasznie rozleniwia gdy gra tylko w repacki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 @MaklerR A zobacz, czy w spolszczeniu jest ten brakujący plik. Bo mi się nie przypomina, aby podczas testowania spolszczenia taki błąd wystąpił, a musiałby od razu. Spolszczenie było robione na gołego moda i polskiej podstawki. Nie wrzuciłeś któregoś z tych dodatków " ulepszających"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 @kondotier Żadnych dodatków, ale instalowałem na rosyjską podstawkę. Dograłem najpierw spolszczenie do podstawki, potem postawiłem moda i teraz działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 @MaklerR A czy przy spolszczeniu nie ma pliku tekstowego z wyjaśnieniem jak instalować? Bo na rosyjskiej podstawce mogą być zgrzyty. Jeden już miałeś. I od razu podpowiedź. Jak od Sidora dostaniesz zadanie na arta, to rzucjaj inne zadania i leć szukać, bo mogą go sczyścić enpece. A innego nie przyjmie. DODANO: Teraz wnikliwiej przeczytałem Twoją kolejność instalacji. Wychodzi, że spolszczenie moda dodałeś przed modem. Faktycznie, czy to lapsus językowy? Bo spolszczenie zawsze ostatnie, nawet jak dajesz dodatki tylko teksturowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 @kondotierProblemem było to, że grał na rosyjskim repacku tak jak podejrzewałem. @MaklerRowi chodzi, że wrzucił pliki z polskiej podstawki jak pisał o spolszczeniu, a potem moda i spolszczenie moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Lepiej doprecyzuję. Na steamowej wersji nie działało więc skorzystałem z repacka od Komy (podstawka 1.0004 rosyjska) i do tego tłumaczenie podstawki również od niego, na tak przygotowaną podstawkę zainstalowałem moda i hula. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 @MaklerR a już zaczynałem pisać żebyś ogarnął sobie na takie przypadki wersje Komy Tylko teraz pamiętaj, że jak wywalisz gamedata moda, to przed instalacją nowego moda musisz zarzucać polską lokalizację, ja dla pamięci już sobie wypakowałem i tylko robię kopiuj/wklej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 @MaklerR Na czacie pytałeś o zapiski nieznajomego. Powie Ci o nich Żwawy. Patrz 23:00 i 36:00 https://www.youtube.com/watch?v=6evKqrjtAkQ&list=PLaqm7hHKV00lXOH5SZi8r43RsSlc9vAp6 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi